Western Публикувано на Януари 7 Report Share Публикувано на Януари 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Никнат като гъби. Не ми харесва. Еднообразие! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Не му е първата, но му е най-слушаема. Това е стила на Оцко от "Ара", харесва ми, абсолютно е все едно си пуснал "Фен" преди 10 години. Харесва ми, и то доста. Момчето , че едва пее - така е, но майната му - това е завръщане от миналото във звучене. Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 7 Author Report Share Публикувано Януари 7 Брутална! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Никнат като гъби. Не ми харесва. Еднообразие! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Лудница. Зариби ме. Стария Оцко беее... Напомня ми за "Пий една вода" на Румина (също негова). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Напомня ми за "Пий една вода" на Румина (също негова). Страшна тупалка е тая на Рума, подсети ме и си я пуснах сега. :1000 (6): Трета поредна готина песен, момчето се старае и му се получава. Даже е съавтор на предните 2 парчета. Браво :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Хотела не е ли Викторията в Слънчев Бряг (или друг беше, ама в Слънчев Бряг)? Гледам и за клипа се е постарал - пример за добре изглеждащ бюджетен клип. И момичето е естествено, реално , а не поредната плеймейтка със всичко изкуствено. Това също ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.