Fast Публикувано на Януари 17 Report Share Публикувано на Януари 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много слабо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не е лошо парчето, но нищо особено. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 пак едно и също ГАЛИН Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК В ПАЙНЕР ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Песента е нещо различно, което ми харесва. Видеото е мега яко! Кефи ли когато дебют прави по як клип от певици с кариери и страшни приходи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Зарибявка е, има як саунд. Кефи ме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много яка, ама гласът доста са го обработили.. Клипа е Топ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 - Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много шум за нищо. Скучна песен. Клипът е добър, все пак е на Buddubbaz Tape, но само с него не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Тая има отвратителен глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 В този клип доста ми прилича на Бориса Тютюнджиева. Обработката на гласа не ми допада, песента, ако я пееше Галин щеше да е супер, защото е най-чалгарската от неговата линия в последните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Клипа е много добър, браво! Песента е нещо различно от всичко в последните месеци, Десита е много красива, но не смятам, че ще стане нещо повече от популярна песен. Успех все пак! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Ужас, кървят ми ушите. Ако се предлагат само такива дебюти, по-добре е да си останем със същите певици 30 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Много яка песен, клипът също. Силен дебют е Десита, личи си по гледанията, харесванията. Жалко, че е точно в ръцете на Галин, той със своята кариера не може да се оправи, какво остава да се оправи с още на 2-3ма кариерите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Язък за иначе не лошата песньовка. Иначе определено Какво? > Коя? (No35), в тая има повече хляб, а и няма да се харчат да и оправят носа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не е зле, обаче музиката убива всичко, и инерцията, и настроението на куплетите. Има деградация и то точно между силните припев и куплет. Видеото е добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Не ми харесва. Музиката не ми допада изобщо, пак този стил на Галин от който ми писна. Пореден безмислен текст. Нищо ново. Десита наистина има гаден, дразнещ глас. Галин да вземе да помисли за неговата кариера вече, че не върви на добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Какво е това? Мързи ме да го чуя. Ще го направя тия дни, ако съм на съответния кеф, и ще коментирам. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Мен ми харесва песента и клипът въпреки че на Десита и е обработен гласът ,пак е готин.Браво на Галин в инвестицията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Много шум за нищо. Скучна песен. Клипът е добър, все пак е на Buddubbaz Tape, но само с него не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 С тази перука Inna ли се опитва да копира :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Ужас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Пято,безсмислено и скучно.В кофата и двамата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 И колко противни са тия еднообразни интро-та. А тая - какво е това пеене? Ти със щипка на носа ли си пяла песента? Тя Гери-Никол залезе, това нещо абсурд да се наложи. На Галин, ако това му големия скрит коз за продуцентство... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 И колко противни са тия еднообразни интро-та. А тая - какво е това пеене? Ти със щипка на носа ли си пяла песента? Тя Гери-Никол залезе, това нещо абсурд да се наложи. На Галин, ако това му големия скрит коз за продуцентство... Имал още един скрит в ръкава си но ще стане ясно кой е другия месец като го обяви :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.