asylum Публикувано на Януари 18 Report Share Публикувано на Януари 18 Не съм го слушал още, но това не означава да не коментирате! Готи – Георги Георгиев, както е рожденото му име, е познат на публичността като политик, продуцент, актьор, водещ и изпълнител, а новият му проект „Правиш ме крейзи“ възпява любовните вълнения по весел и закачлив начин. Видеоклипът се завъртя в ефира на Фен ТВ преди броени дни. В края на миналата година се появи тйзър, който скандализира хората в социалните мрежи. Полугола булка, ситуирана на фона на храм-паметника „Александър Невски“, разбуни духовете в интернет. Оказа се, че разсъблеченото момиче всъщност участва в музикален клип. В главните роли: „Мис Плеймейт“ 2018 Жанета Осипова и режисьорът Георги Георгиев – Готи. „Всичко се случи спонтанно. Нямахме конкретна идея за клипа. Моето събличане е извън храма и недоумявам защо недоволството непрекъснато расте“ – коментира в „България сутрин“ Жанета Осипова . Режисьорът Георги Георгиев обясни, че е правил много други сериозни проекти като документалния филм „Осмото чудо“, но тогава нито една медия не е била заинтересована. „Явно това е начинът някой да ти обърне внимание. „Правиш ме крейзи“ е едно дискотечно парче. Песен, в която искаме да покажем една красива дама, която ме прави „крейзи“ и това е в основата на нещата“ – обясни още той пред Bulgaria ON AIR. Според „Мис Плеймейт“ 2018 за изкуството няма граници. Тя беше категорична, че не се притеснява и не се срамува от това, което е направила и не смята голотата за нещо неестествено. Двамата споделиха, че има много коментари, но не са само отрицателни, а има и много положителни. До края на седмицата клипът се очаква да бъде готов. На финала Георгиев допълни, че това е само част от проекта и тепърва ще се случват много неща. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Пародия на песен! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Какво е това? Пореден пълнеж... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Богохулство, простотия, ужас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Author Report Share Публикувано Януари 18 Не ме кефи. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тоя канал се превърна в свърталище на утайката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.