Dominatora Публикувано на Януари 18 Report Share Публикувано на Януари 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Да вземеш един пистолет и да го застреляш Оцко. Това и от роднините в Съединение няма да се слуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 За първи път да ми хареса песен на Татяна в последните 5 години. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Хубава е песента. Не е като "Да сме квит" и предишните от Оцко, но става за слушане. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Песента е супер а клипа ми харесва адски много, дано да стане хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 тАААм-тААААм Знаааам-знААААм Ебахти простачката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Определено най-добрият й проект в цялата кариера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Рядко изслушвам песен на Татяна до края, но в тази нещо хваща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Много яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 "Само самота ме е тласкала в прегръдките на чуждите"... Има нещо зарибяващо в песничката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Единственото записано в сърцето на тая са кравешки изпражнения. Циганка грозна. В черно-белите кадри се държи като Галена, но още по-селска версия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Единственото записано в сърцето на тая са кравешки изпражнения. Циганка грозна. В черно-белите кадри се държи като Галена, но още по-селска версия. Да, на мен също ми направи впечатление, че е 1:1 с "Дай ми", естествено в по-кофти и селска визия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Много и е зле гласа в тази песен. Не ме кефи. Иначе поне спонсор си е намерила. Скъп клип, апартаментче в София - честито за това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Много готина песен, поздравления. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Не е зле..допада ми.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Галенови пак са неадекватни,въпреки че отдавна ми е ясно,че са спрели в развитието си.В клипа на Тоца черно-белите кадри се връзват много по-добре отколкото наглата кражба на Смядовица от един от най-големите хитове на Риана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Много е хубава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Да вземеш един пистолет и да го застреляш Оцко. Това и от роднините в Съединение няма да се слуша. Има нещо положително поне в цялата кавга от форума. Ето, ти отрази пръв - негативно - на Татяна новата песньовка, и след теб се изредиха всички от анти-коалицията да ти обяснят как, виждаш ли, те досега не са слушали Оцкови бози, не бяха чували че имало такава певица Татяна, и сега изведнъж, видиш ли, не само са почнали да харесват безкрайно изчерпаното творчество на северномакето, но даже и в изпълнение на Терминаторката от Съединение. Няма такъв смях в залата, просто, но е редно да отбележим как Татяна поне за първи път в кариерата си има позитивни коментари за нова песен, без значение къф е повода. Иначе трака става, ама не е нищо особено - няма ударния заряд дори на "В Инстаграм съм ти любима" или "Малко коте", да не говорим за мегахитове като Да сме квит. И след Мамасита ми идва слабо, но пак очаквам да гърми из всички южно софийски квартали! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Песента е супер а клипа ми харесва адски много, дано да стане хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Мамасита остава визитната й картичка! Очаквах повече от Кралицата! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Как успява винаги да изглежда толкова.... евтинджос. Не е зле песента, само гласът й да не бяха обработволи, губи се емоцията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Това е най-добрата ѝ песен от всичките за последните години. Много приличен текст, който на фона на последните ѝ сигурно 10-на песни, в които все мачкаше боклуците и кучките, този направо е шедьовър. Клипът също е на добро ниво и Татяна изглежда много добре. Ако обаче избягваше някои физиономии и се държеше по-естествено щеше да е още по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Можело и без простотия в текста. Хареса ми, а това за нейна песен не знам от кога не мога да кажа. Клипа също доста ми допадна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 ТАТЯНА извади голям хит и смислена песен. Радвам се, че разкара темата за боклуците и кучките. Обичам тази краварка! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.