NazzkO Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Определено най-добрият й проект в цялата кариера. Рядко изслушвам песен на Татяна до края, но в тази нещо хваща. И при мен са такива реакциите ✌ Чак се изненадах 👌 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Хубава е песента. Не е като "Да сме квит" и предишните от Оцко, но става за слушане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Нищо особено, но не го виждам да стане популярно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Тоти мачка с коментари в тубата. Общо взето Оцко пази хитовете за Тоти Топ отвсякъде е. Наистина с Галош са като близначки. Време им е за дует Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Най-накрая ми харесва нейна песен, Оцко тук напомня за старите си хитове. За видеото също се е постарала и е доста добре като за нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Как успява винаги да изглежда толкова.... евтинджос. Не е зле песента, само гласът й да не бяха обработволи, губи се емоцията. Е, клипът, от който се е вдъхновила, хич не е лош, ама тя толкова си може... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
IvanGatsev Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Като за Татяна става Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Изненада ме приятно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.