Dominatora Публикувано на Януари 18 Report Share Публикувано на Януари 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 На какво прилича това? Харесвам Антонина, оригинални неща прави..... обаче тази песен и видео са отвратителни! Опит да направи нещо като "Да не се объркаме" ли? Претоплено....... Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Скандална! Поздрав за всички съфорумни метрота. и хубав батко избрала пу пу Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Много готини музика, аранжимент, изпяване и най-вече народните напеви. Но текстът е под всякаква критика. Мразя затормозяващи тематики. Ще се изкажа като Кити, но предпочитам любовни и сладникави текстове! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Много готини музика, аранжимент, изпяване и най-вече народните напеви. Но текстът е под всякаква критика. Тая част. Не че предпочитам сладнико-любовни текстове за чуждата жена, принципно одобрявам разнообразяването на темите за които се пее, просто с този е закъсняла поне с 10на годинки и в момента тоя текст, освен че е бездарно отвратителен, ми идва напрао хомофобски. Ако искаше да е актуална, да беше си поръчала текст по някоя от продължаващо актуалните теми за стамбулската конвенция, #ми2 или поне за насилието над жени, метротата даже вече не са интересни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тая част. Не че предпочитам сладнико-любовни текстове за чуждата жена, принципно одобрявам разнообразяването на темите за които се пее, просто с този е закъсняла поне с 10на годинки и в момента тоя текст, освен че е бездарно отвратителен, ми идва напрао хомофобски. Ако искаше да е актуална, да беше си поръчала текст по някоя от продължаващо актуалните теми за стамбулската конвенция, #ми2 или поне за насилието над жени, метротата даже вече не са интересни. На мен ми бие на Сашка Васева - Спартакус момче, тоест закъсняла е с над 20 години! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Страшна музика и аранжимент,много добро изпяване, но защо с този текст...Да го сменя и има готов хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Не знам и тя защо се пъне ... Не ми е интересна, жалко, че имаше добри песни, който избра да убие и да продължи да прави тези пародии ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BeSeN_FeN Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 На мен ми бие на Сашка Васева - Спартакус момче, тоест закъсняла е с над 20 години! "Спартакус момче" и днес да я пуснеш звучи по- модерно откъм текст и аранжиментът е супер, отколкото това. Много е монотонна и скучна, дори с народните напеви, текстът е трагедия и, както казахте по- горе, отшумяла тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Скандална! Поздрав за всички съфорумни метрота. и хубав батко избрала пу пу Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Ужасна и посредствена. Да се спира вече с тия боклучиви проекти за 2 лева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Много луда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.