Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Няма нищо, ама абсолютно нищо интересно във и около вашата агитка. Прабвахте с 3 келяви поста за цяла вечери нищо, абсолютно нищо. Комплексираш се! Та по същество, очевидно ти трябва, за да махнеш капаците и да прогледнеш зад "галенината" фуста, облечена вече в целулитен задник. Значи, когато броите Алисия и Галена на 7000 лева и ми припадате тук като хашлаци, раздувате тези две моми до непремерен предексплозионен вид е добре да видиш как се котират на една табела, обявена от клуб "Галакси" в Пловдив. Аз само ще показвам и ще чета с интерес каква е разликата между тези трите, ако има такава? Четвъртък Алисия, когато пеят тези, които пълнят заведенията (според Азис). С надпис под нея - вход свободен за студенти. Петък Галена, когато канят пълнежите (според Азис). С надпис под нея - вход свободен за студенти. Събота Джулия, когато канят пълнежите (според Азис). С надпис под нея - вход свободен за студенти. Нашата агитка движи форума, господине. За другото: Разбрахме, че Нова ТВ сменя програмната си схема заради Джулия, разбрахме, че Джулия е новата лидерка и всички на концерта са били депресирани заради Джулия. Ако има още нещо, казвай, за да си отбележем в тефтерите и да се приключва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Хонорарът на Джулия от "Капките" колко ще е? На Камелия от "Гласът" беше 200К, значи Джулия като новата лидерка, може да мине тънко с едни 500К? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Няма нищо, ама абсолютно нищо интересно във и около вашата агитка. Прабвахте с 3 келяви поста за цяла вечери нищо, абсолютно нищо. Комплексираш се! Та по същество, очевидно ти трябва, за да махнеш капаците и да прогледнеш зад "галенината" фуста, облечена около целулитен задник. Значи, когато броите Алисия и Галена на 7000 лева и ми припадате тук като хашлаци, раздувате тези две моми до непремерен предексплозионен вид е добре да видите как се котират на една табела, обявена от клуб "Галакси" в Пловдив. Аз само ще показвам и ще чета с интерес каква е разликата между тези трите, ако има такава? Четвъртък Алисия, когато пеят тези, които пълнят заведенията (според Азис). С надпис под нея - вход свободен за студенти. Петък Галена, когато канят пълнежите (според Азис). С надпис под нея - вход свободен за студенти. Събота Джулия, когато канят пълнежите (според Азис). С надпис под нея - вход свободен за студенти. С разликата, че Джулия и на вход свободен няма да успее да я напълни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Сега се разрових в popnable - а на сърбите, понеже ми стана интересно. За последните 24 часа: Alo - 241 706 views La Miami - 169 939 views Мачка якооо... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Нашата агитка движи форума, господине. За другото: Разбрахме, че Нова ТВ сменя програмната си схема заради Джулия, разбрахме, че Джулия е новата лидерка и всички на концерта са били депресирани заради Джулия. Ако има още нещо, казвай, за да си отбележем в тефтерите и да се приключва. Вашата агитка движи на некому дедовия. Дошъл си ми тук в 2016-та и с невероятният си форумен опит си взел да ми говориш на мен, който съм по тези форуми от 2004-та кое и как стои, като си пишеш всики ден фантазиите правейки се на селско гъзе пред момите тук. Те това правиш господинчо и нищо друго. Вие само флудите и превръщате всичко в свои скайп-чат. Няма проблем, че изгонихте и малкото читави коментатори тук. Те пак ще си намерят време, място и тема, да си кажат мнението, ако ще ти да се изхождаш всяка вечер с надменната си муцунка. И с тъп хумор за Джулия няма да стане, щото 100 факта ти дадоха как ще гази всичко с личната подкрепа на Митко Пайнера, но понеже си тук само от 2016-та, няма как да разбереш това. Няма да подсказвам повече, само сканове и табелки, за да ти уври главата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Сега се разрових в popnable - а на сърбите, понеже ми стана интересно. За последните 24 часа: Alo - 241 706 views La Miami - 169 939 views Мачка якооо... :1000 (19): Значи няма да мине Маями-то. Много е малка разликата, имайки предвид времевото отстояние в премиерите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Вашата агитка движи на некому дедовия. Дошъл си ми тук в 2016-та и с невероятният си форумен опит си взел да ми говориш на мен, който съм по тези форуми от 2004-та кое и как стои, като си пишеш всики ден фантазиите правейки се на селско гъзе пред момите тук. Те това правиш господинчо и нищо друго. Вие само флудите и превръщате всичко в свои скайп-чат. Няма проблем, че изгонихте и малкото читави коментатори тук. Те пак ще си намерят време, място и тема, да си кажат мнението, ако ще ти да се изхождаш всяка вечер с надменната си муцунка. И с тъп хумор за Джулия няма да стане, щото 100 факта ти дадоха как ще гази всичко с личната подкрепа на Митко Пайнера, но понеже си тук само от 2016-та, няма как да разбереш това. Няма да подсказвам повече, само сканове и табелки, за да ти уври главата... Аз съм на 17 и ги разбирам нещата много повече от теб. Ти след няколко години се пенсионираш. Така, че ТИХО. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
glo Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Здравейте, Извинявам се, че пиша тук, но някой може ли да ми даде с хубаво качество песента на Зарко - 52 лева разходи? Благодаря предварително и отново се извинявам, че темата не е за тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ама я не ни занимавайте със сръбския мухльо.200 Андреи да го смачкат дано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ама я не ни занимавайте със сръбския мухльо.200 Андреи да го смачкат дано. Я стига мрънка. Пусни си Галена и релаксирай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Я стига мрънка. Пусни си Галена и релаксирай. Дори "Сърце" не може да успокои непоносимостта ми към този. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Коментирайте, че Тони Стораро е казал на Десита, че изглежда дрипава на концерта на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Аз съм на 17 и ги разбирам нещата много повече от теб. Ти след няколко години се пенсионираш. Така, че ТИХО. Пхахахха, след точно година няма да те има тук. Джулия ще ти го уреди... :1000 (19): Здравейте, Извинявам се, че пиша тук, но някой може ли да ми даде с хубаво качество песента на Зарко - 52 лева разходи? Благодаря предварително и отново се извинявам, че темата не е за тук! Не им благодари Цо. Тия днешните, са само мухъл на фона на еуфорията от преди 10-15 години, когато са ходили прави под масата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 2,3 още ми се пие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Коментирайте, че Тони Стораро е казал на Десита, че изглежда дрипава на концерта на Планета. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Разговор зад кулисите между Десита и продуцента й: - Галине, Тони Стораро ме нарече "дрипава". - Какво? айде идвай, че след малко идва нашия ред. - Тони Стораро ми каза, че съм дрипава! - Какво? разбрах, де. - Ами като си разбрал, защо продължаваш да питаш? - Какво? искаш - да отида да му се скарам ли? На последните пайнерски награди той и Фики ме освиркаха и дюдюкаха, че съм гей. Какво?, не искам и сега да се повтори същото. - Че те вече и 5-годишните знаят, че си гей. Какво? ще загубиш? - Теб да загубя ли Какво? - Какво? - Моляяя? - Квооо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Първия мегахит за 2019! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Джулия ще е ментор в следващия сезон на Гласът на България. Разбрали са от Фокси, че тя е новата лидерка и са надушили, че ще имат двойно по-голям рейтинг с нея. Тя ще застане на мястото на Камелия. Решили са да заменят точно нея, защото вече не могат да плащат по 200К хонорар. За много по-малко пари ще си имат квичаща менторка - лидерка на чалгата. Трябва да се дава път на такива звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Джулия ще е ментор в следващия сезон на Гласът на България. Разбрали са от Фокси, че тя е новата лидерка и са надушили, че ще имат двойно по-голям рейтинг с нея. Тя ще застане на мястото на Камелия. Решили са да заменят точно нея, защото вече не могат да плащат по 200К хонорар. За много по-малко парПри ще си имат квичаща менторка - лидерка на чалгата. Трябва да се дава път на такива звезди. Представи си какво ще е положението в чалгата след 5 години, когато главатарките вече се пенсионират? Джулия срещу Тита, Арти срещу Боро, Десита срещу Гери, Скандау срещу Денис и Аднан....Ще бъде епично падение на лекия жанЪр. Надявам се ботокса на Галена да издържи поне до 2030. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Представи си какво ще е положението в чалгата след 5 години, когато главатарките вече се пенсионират? Джулия срещу Тита, Арти срещу Боро, Десита срещу Гери, Скандау срещу Денис и Аднан....Ще бъде епично падение на лекия жанЪр. Надявам се ботокса на Галена да издържи поне до 2030. :1000 (29): Галена няма да се пенсионира. Тя е безсмъртна. Тя ще вземе сърцата на всички и така ще се съхрани вечно млада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Успех след 3 години някой да помни въобще Джулия, Десита, Аднан, Арти, Боро и Тита и другите там измислени и който да било. Галена и Преслава си остават топа в чалгата и ще са успешни сигурно до 45-50 годишни. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Успех след 3 години някой да помни въобще Джулия, Десита, Аднан, Арти, Боро и Тита и другите там измислени и който да било. Галена и Преслава си остават топа в чалгата и ще са успешни сигурно до 45-50 годишни. :1000 (29): Криско и Саня са новите Планета и Фен. Това което чалгата направи с естрадата преди 20 години се повтаря. Нали знаеш, че всичко в живота е като бумеранг? Хората се вълнуват от комерсиалната музика до към 25-30. Приключват студентските години, идва ред на семейството, децата и нямаш вече време за дискотеки, а за изпълнители още по-малко. Музиката в Бг се движи от вкуса на масовите консуматори - 12-18 и тези които пълнят клубовете - 18-25. Чалгата не успя да хване сегашните масови консуматори, а те ще са утрешните които ще са в клубовете, а парите им идват само от това. Иска се малко мозък, но при повечето е закърнял. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Надявам се ботокса на Галена да издържи поне до 2030. :1000 (29): Тя го подновява редовно, каквото ще да е, може и да не е ботокс. Преди 2-3 месеца много се беше разкиснала в лице, като гледах клипчета на Никола, които не са минавали през обработка. От няколко седмици мисля, че е имало пореден ъпгрейд, защото ми се вижда нечувано подмладена отново, а кожата й грее като на 18-годишна. Ако филърите спрат да помагат, има присадки от мастна тъкан. Ако трябва в Америка ще иде, но визията ще я поддържа перфектна поне до 70-годишна. Единствено кожата на ръцете ще я издава. Така, че за Галчотница нямам притеснения. Обаче става твърде скандално продължителна липсата на ново, помитащо всичко след себе си име. Не е на добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Криско и Саня са новите Планета и Фен. Това което чалгата направи с естрадата преди 20 години се повтаря. Нали знаеш, че всичко в живота е като бумеранг? Хората се вълнуват от комерсиалната музика до към 25-30. Приключват студентските години, идва ред на семейството, децата и нямаш вече време за дискотеки, а за изпълнители още по-малко. Музиката в Бг се движи от вкуса на масовите консуматори - 12-18 и тези които пълнят клубовете - 18-25. Чалгата не успя да хване сегашните масови консуматори, а те ще са утрешните които ще са в клубовете, а парите им идват само от това. Иска се малко мозък, но при повечето е закърнял. Пропускаш момента, в който до 17-18 много малки шебечета все още не са пропили и нямат достъп до нощните заведения. Навършват пълнолетие, научават за сладостта на водката и уискито и се почва едно въртене на гъз. Боро Първи в този случай отива на заден план. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Пропускаш момента, в който до 17-18 много малки шебечета все още не са пропили и нямат достъп до нощните заведения. Навършват пълнолетие, научават за сладостта на водката и уискито и се почва едно въртене на гъз. Боро Първи в този случай отива на заден план. В момента рапа е превзел целия свят и това идва от Америка - там най-големите хитове са рап, дори най-успешните поп певици си взеха големи почивки заради този факт. В Бг нещата се случват по-бавно, но виждаш че най-успешните нови имена са клонинги на Карди Б и Мигос, така че... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 В момента рапа е превзел целия свят и това идва от Америка - там най-големите хитове са рап, дори най-успешните поп певици си взеха големи почивки заради този факт. В Бг нещата се случват по-бавно, но виждаш че най-успешните нови имена са клонинги на Карди Б и Мигос, така че... Така, че същата история я приказваш от една, може би 2 години? И видяхме как в последната половин година този жанр в България беше пратен да спи в крайпътна канавка, докато държавата тресеше сланини на Шефки, Горящи в любов, Емнуелини Скорпионски клетви и лелички, пеещи за любов на двойно по-малки от тях момчета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари