Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Kondomcho каза:
През 2014 идва при мене да й правя муски за добър прием на Докрай.

Ето го резилът от 2011 преди муските:

Единственото интересно на това клипче е музиката на интрото /някой знае ли дали е от някоя песен?/ и зърното й.

Сподели в други сайтове

Stela каза:
Само аз ли не харесвам новата ви любимка... :1000 (29):

Да, само ти, Стеле, защото не разбираш какво е класа и стил от село Воден, Елховско. Сори!

В Елхово съм бил и хората там са мечтатели. Всеки мечтае да се махне оттам по най-бързия начин.

edit: Обърках го с Етрополе. :roll1:

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Да, само ти, Стеле, защото не разбираш какво е класа и стил от село Воден, Елховско. Сори!

В Елхово съм бил и хората там са мечтатели. Всеки мечтае да се махне оттам по най-бързия начин.

Щом не си бил във Воден, не се брои. Там явно е различно.

Кога ще те водя в бар Рио? :cheers:

Сподели в други сайтове

xroflx9 каза:
Единственото интересно на това клипче е музиката на интрото /някой знае ли дали е от някоя песен?/ и зърното й.

Андреа не е новаторка що се отнася до показване на зърна. :naked:

Сподели в други сайтове

Stela каза:
Щом не си бил във Воден, не се брои. Там явно е различно.

Кога ще те водя в бар Рио? :cheers:

Да се стопли малко времето, да понаизлязат хората от канавките и ще ме водиш. Може да направим влог от бар Рио, ще взимаме интервюта от хората, имали щастието някога да слушат Клейя на живо. На тръгване ще им подпалим бара. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Затова ли имаше прием на ниво "Мамасита" - Татяна на концерта за РД на Планета?

Още в самото лято на 2011 Анелия я мачкаше с гледния в тубата.

Ай стига си сипвал на любимата на целия форум краварка само щото не си е поръчвала муска за хубав слот на концерта. Впредвид къде беше забутана м/у някви дори по треторазрядни от нея, Мамасита имаше страхотен прием.

Сподели в други сайтове

Lelqtian каза:
Ай стига си сипвал на любимата на целия форум краварка само щото не си е поръчвала муска за хубав слот на концерта. Впредвид къде беше забутана м/у някви дори по треторазрядни от нея, Мамасита имаше страхотен прием.

Искаш ли да почна да издигам в култ Татяна заради теб? :)

Сподели в други сайтове

Stela каза:
Андреа не е новаторка що се отнася до показване на зърна. :naked:

Нека показва жената,какво лошо има? И аз да имам цици и аз ще ги развявам наляво надясно. :1000 (6):

Сподели в други сайтове

Stela каза:
Само ако и тя е вътре. Искам да има драма. :3fdb8960598fa63e:

:1000 (29): :roll1:

И ще снимаме как оранжевата й коса цялата гори в пламъци, Клея крещи на умряло, а ние ехидно се провикваме "Видя ли, мааа, видя ли кво става, кат блокираш Докето?" :yucky:

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
:1000 (29): :roll1:

И ще снимаме как оранжевата й коса цялата гори в пламъци, Клея крещи на умряло, а ние ехидно се провикваме "Видя ли, мааа, видя ли кво става, кат блокираш Докето?" :yucky:

:roll1: :roll1:

Тя може да го отблокира сега. Ама пак ще й отмъстим. Първо ще и свием личната карта да видим все пак коя зодия е.

Сподели в други сайтове

xroflx9 каза:
Нека показва жената,какво лошо има? И аз да имам цици и аз ще ги развявам наляво надясно. :1000 (6):

Ама още не си е показала други части на тялото като една нейна колежка... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Stela каза:
:roll1: :roll1:

Тя може да го отблокира сега. Ама пак ще й отмъстим. Първо ще и свием личната карта да видим все пак коя зодия е.

Залагам на земна зодия. Излъчва ми посредствена селяния - не от на Татяна мазната селяндурщина, а някъв много basic провинциализъм. Сигурно обича да й подаряват евтини обеци и герданчета.

Сподели в други сайтове

Stela каза:
Ама още не си е показала други части на тялото като една нейна колежка... :1000 (29):

Е,то при вас жените май не е като при нас мъжете-всеки с различна чурка.Щеше да си е минджа като минджа.

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Залагам на земна зодия. Излъчва ми посредствена селяния - не от на Татяна мазната селяндурщина, а някъв много basic провинциализъм. Сигурно обича да й подаряват евтини обеци и герданчета.

Дева?

Аз се чудя кой изобщо слуша тази песен. Гледанията не мърдат почти и то ги правят наши хора от рама. Много ретро вид има и маниери. Според мен дори с много финанси не би се променила кой знае колко. Нали знаеш, че има такъв тип селяни, дето не можеш да извадиш това излъчване от тях.

Сподели в други сайтове

xroflx9 каза:
Е,то при вас жените май не е като при нас мъжете-всеки с различна чурка.Щеше да си е минджа като минджа.

Затова повечето мъже предпочитат да гледат гърди.

Страхотна песен! Андреа колко още ще спи?

Сподели в други сайтове

Stela каза:
Затова повечето мъже предпочитат да гледат гърди.

Страхотна песен! Андреа колко още ще спи?

Нали знаеш или до лятото или до Коледните празници.

Тази повече ме кефи

На тая снимка е мега яка. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...