plambata Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Има ли някой друг, който излиза вечер, който да е забелязал, че това на Джена се върти, наравно с "Коя", "Хулиган" и "Яко ми е", тъй като възникна спор: Потвърждавам. Верно пускат я в малките часове, но я въртят редовно. "Коя" не съм я чувал скоро обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Купувааааай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Има ли някой друг, който излиза вечер, който да е забелязал, че това на Джена се върти, наравно с "Коя", "Хулиган" и "Яко ми е", тъй като възникна спор: Пуска се понякога,да,все пак е един от най-големите й хитове от миналия й период. От този период чат пат съм чувал и "Неудобни въпроси" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Пуска се понякога,да,все пак е един от най-големите й хитове от миналия й период. От този период чат пат съм чувал и "Неудобни въпроси" По-скоро "Диджеят ме издаде" на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Един хит, който диджеите възродиха последната година и се пуска редовно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 А когато аз писах, че съм чула "Диджеят ме издаде" ме обвинихте, че си измислям... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Има ли някой друг, който излиза вечер, който да е забелязал, че това на Джена се върти, наравно с "Коя", "Хулиган" и "Яко ми е", тъй като възникна спор: Чак дразнят как не пускат много нови хитове, а понякога петък и събота на DJ парти се залага точно на тези, новите златни. Иначе Джена си е актуална, за малко да изпадне, но след "Коя" се завърна ударно. Зависи и от дискотеката, примерно на мен в Плаза крак няма да ми стъпи вече. Там са го превърнали в 50/50 поп фолк и Криско гадости + някакъв балет, дето ти танцува на някакъв хаус 30 минути. Последният път на един рожден ден се чудех как е възможно да е 2:00h и да са пуснали 10 нормални песни, хората бяха заспали. Така че вече не знам кое е актуално, навсякъде е различно според лудия DJ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 А когато аз писах, че съм чула "Диджеят ме издаде" ме обвинихте, че си измислям... Не я понасям тая песен, както и всички останали от Кости, направени за Галена. Много бяха налагани, особено Много ми отиваш, която никога не съм пускал доброволно. Изключение е Хавана-Тропикана, която е на съвсем друго ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Помним ли яя.. Точно тая уникална простотия съм я изтървал, но днес печелиш целия интернеД че ми разкри отдавна загубено произведение на Ивената. И съм на 17, дааа... Бахти потреса, някой да изкорми имплантите от скулите му. Този за следващата Шер ли се гласи? :1000 (29): Мен ако питаш, вече се е нагласил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Един хит, който диджеите възродиха последната година и се пуска редовно След 03:30... А когато аз писах, че съм чула "Диджеят ме издаде" ме обвинихте, че си измислям... Всъщност се пуска, да. Но напоследък наистина "Мой" се върти най-много, което е доста странно. Чак дразнят как не пускат много нови хитове, а понякога петък и събота на DJ парти се залага точно на тези, новите златни. Иначе Джена си е актуална, за малко да изпадне, но след "Коя" се завърна ударно. Зависи и от дискотеката, примерно на мен в Плаза крак няма да ми стъпи вече. Там са го превърнали в 50/50 поп фолк и Криско гадости + някакъв балет, дето ти танцува на някакъв хаус 30 минути. Последният път на един рожден ден се чудех как е възможно да е 2:00h и да са пуснали 10 нормални песни, хората бяха заспали. Така че вече не знам кое е актуално, навсякъде е различно според лудия DJ. Явно е до вечер. Аз останах много доволна от Плаза пък наскоро, там преоткрих "Мило мое" на Максим и на Кама "Името ти". Но ретро-то в Илюжън е най-добро, защото не пропускат моята лелче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 И аз не я харесвам "DJ-ят ме издаде", но от старите на Галена наистина май въртят най-вече нея. "Пантера" примерно не съм я чувал от мноого време. Хаваната й пускат също от време на време, Стара каравана лятото гърми задължително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не я понасям тая песен, както и всички останали от Кости, направени за Галена. Много бяха налагани, особено Много ми отиваш, която никога не съм пускал доброволно. Изключение е Хавана-Тропикана, която е на съвсем друго ниво. "Много ми отиваш" е ужасна. Но "Диджеят" ме кефи. Беше си стабилен хит. Във Варна с един мой много добър приятел диджей ни беше нещо като химн. Даже имах тениска на която пишеше "I love my dj" и ходех на диско с нея. Спуквахме Галена от въртене. Голямо шоу беше. С песента имам спомени и си я обичам. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 "Много ми отиваш" е ужасна. Но "Диджеят" ме кефи. Беше си стабилен хит. Във Варна с един мой много добър приятел диджей ни беше нещо като химн. Даже имах тениска на която пишеше "I love my dj" и ходех на диско с нея. Спуквахме Галена от въртене. Голямо шоу беше. С песента имам спомени и си я обичам. :1000 (6): Във Варна, дет си ги канила на кафе ли, мЪ? Същата Варна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 По-скоро "Диджеят ме издаде" на Галена. Всичко е относително.Аз от дискотеки,а и от разни хора това е една от най-старите песни на Галена,които съм чувал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Във Варна, дет си ги канила на кафе ли, мЪ? Същата Варна? :1000 (29): :1000 (29): Каних ги на кафе, на мачове.. Но ме отрязаха. Тогава още нямах ботокс. Може би заради това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Всъщност се пуска, да. Но напоследък наистина "Мой" се върти най-много, което е доста странно. Не съм чувала "Мой" и по-добре. Много ми е смотана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 :1000 (29): :1000 (29): Каних ги на кафе, на мачове.. Но ме отрязаха. Тогава още нямах ботокс. Може би заради това. И аз каня на кафе от Варна. От същата Варна. Не ми отказаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не съм чувала "Мой" и по-добре. Много ми е смотана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 И аз каня на кафе от Варна. От същата Варна. Не ми отказаха. Винаги си бил преди мен, какво да направя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Не съм чувала "Мой" и по-добре. Много ми е смотана. Оооо, много ударно си звучи, така хубаво разбужда хората след участие на изпълнител, който е минал на плейбек. Има едно връщане към няколко песни от по-новия период на фолка, които могат да се окичат и те със златен статут. Вече изкоментирах "Да те бях ранила", прави ми впечатление, че "Дай ми още" и "Калифорния" не отстъпват на новите сингли на Ана и Ема, "Моето слабо място" е ясна, "Сен тропе" и то. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Винаги си бил преди мен, какво да направя... Ще ме слушаш. И далеч ще стигнеш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Ще ме слушаш. И далеч ще стигнеш. :1000 (29): Имам ли друг избор? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 На живо нямало какво да си кажем. В Интернет ми посвещава песни. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари