Jump to content

Препоръчани коментари

Мадам Ванюш мина 100к за 21 часа. Кралица! :Vishenka_05: Интересно ми е как ще се развие песента, ако поддържа това темпо може да навърти милиона за по-малко от месец.
Учудвам се от подигравките на хората към Теодора Андреева, прекалени са. Примерно, с Ваня никой не смееше да се гаври по този начин, а и тя беше слаба и фина като стартира и после изведнъж се ошишка. И пак нямаше чак такива подигравки и множество негативни коментари. И смятам, че това се дължи именно на факта, че Ванча има и на какво друго да заложи, докато Андреа направи кариера предимно заради визията, която вече изгуби.

Но аз съм ЗА идеята ти - "Уникална" заслужава втори дубъл, дори няма нужда от нова песен, да кавърдисат старата, искам ги двете като с Николета - в еротични и горещи лесбо сцени. :3fdb8960598fa63e:

Ще им отива- за Ванча и без това от началото на кариерата й се говори, че има такива влечения. :3fdb8960598fa63e: Стояна също трябва да бъде включена. Песента ще е ремикс на Ванината "Уникална", а клипът Андреиния "Докосвай ме", където са във ваната със Златка и Николета. :3fdb8960598fa63e:

за Вечна измама (Пазете мъжете) какво ще кажеш?
Сладка е, но аз си имам съвсем други фаворити. Но определено си промених коренно мнението за мадам Нина, преди не можех да я гледам и слушам!Това е в топ 5 на вечните песни в сърцето ми:

Мадам Ванюш мина 100к за 21 часа. Кралица! :Vishenka_05: Интересно ми е как ще се развие песента, ако поддържа това темпо може да навърти милиона за по-малко от месец.
Ще запаля свещ в църквата, Каиунче! :Vishenka_05:

Ще се нагиздя в бяла забрадка, досущ като кралица Ваня в "Благодаря ти, Господи"!

Ще им отива- за Ванча и без това от началото на кариерата й се говори, че има такива влечения. :3fdb8960598fa63e: Стояна също трябва да бъде включена. Песента ще е ремикс на Ванината "Уникална", а клипът Андреиния "Докосвай ме", където са във ваната със Златка и Николета. :3fdb8960598fa63e:
Идеята е чук, да започват да бачкат по реализацията. Но ме тревожи, че наша Ваня е една... Тя на Глория отказа дует, а какво остава за Андрюшка.

Съгласен съм напълно, че на това се казва певица- ясно пеене и изключителна орнаментика, а не мрънкане и обработки върху мрънкането. :) Толкова й прилягат и народните песни, силен български талантлив глас. :Vishenka_05: Asylum, Това ми е любимо!

Сладка е, но аз си имам съвсем други фаворити. Но определено си промених коренно мнението за мадам Нина, преди не можех да я гледам и слушам!Това е в топ 5 на вечните песни в сърцето ми:

Ти си фенка на подобни песни, дано ти харесва - чувствувай се поздравена!

Съгласен съм напълно, че на това се казва певица- ясно пеене и изключителна орнаментика, а не мрънкане и обработки върху мрънкането. :) Толкова й прилягат и народните песни, силен български талантлив глас. :Vishenka_05: Asylum, Това ми е любимо!

Следователно трябва да ти харесва и това! Особено разкопчаването на сакото!

Оооо, аз я обожавам!

"Черно ли да нося, или жив... С друга някъде си по-щастлив?" :Vishenka_05:

Оооо, аз я обожавам!

"Черно ли да нося, или жив... С друга някъде си по-щастлив?" :Vishenka_05:

Текстът е на голямата й сестра, както и на Мъжко момиче. Много яко изпяване и един от най-добрите й клипове. Помня, че Люси го беше оплюл във форума на Планета, защото завършвал тъжно. Не бивало.

Следователно трябва да ти харесва и това! Особено разкопчаването на сакото!

Преплитането на перфектен аранжимент, глас и тоалет с бонус разкопчаване е един път! Обожавах пайнерските фолклорни песни точно от този период- Нина беше на върха с албумите "Деветият елемент" и "Бяла Калина" във фолклора, Славка излезе с албума "Сватба", Деси Слава с песента "Пустоно лудо и младо", Нели Узунска- "Чоко чернооко момиче", Маргарита- "Бела съм, бела, юначе" и други такива, после Пайнер задълбаха в автентичното и селско звучене и еднакви бозави аранжименти и вече така се влачат втора десетилетка. :gun_bandana: На Нина новите обаче са с хубав саунд и неслучайно ги избират за първи места в Сигнал.бг.

Преплитането на перфектен аранжимент, глас и тоалет с бонус разкопчаване е един път! Обожавах пайнерските фолклорни песни точно от този период- Нина беше на върха с албумите "Деветият елемент" и "Бяла Калина" във фолклора, Деси Слава с песента "Пустоно лудо и младо", Нели Узунска- "Чоко чернооко момиче", Маргарита- "Бела съм, бела, юначе" и други такива, после Пайнер задълбаха в автентичното и селско звучене и еднакви бозави аранжименти и вече така се влачат втора десетилетка. :gun_bandana:

Цветелина имаше Мъри Стано, Качи се магда, Невено моме, а Весела - Бело лице, черни очи! Много як период. А Деветият елемент е истинският български попфолк.

Цветелина имаше Мъри Стано, Качи се магда, Невено моме, а Весела - Бело лице, черни очи! Много як период. А Деветият елемент е истинският български попфолк.

Даа, как изтървах Цветелина, с Нина ги разбиваха с аранжименти и изключителна фоклорна техника! На Весела - "Бяло лице, черни очи" ми е любима, целият албум "Палаво око" го знаех наизуст дума по дума. :lol: И още го знам, предполагам, от- до. :D

Текстът е на голямата й сестра, както и на Мъжко момиче. Много яко изпяване и един от най-добрите й клипове. Помня, че Люси го беше оплюл във форума на Планета, защото завършвал тъжно. Не бивало.

Я, обложките ли са ми се сменили сами в Ютуб. :roll1: Първият албум и клиповете са върха! "Кока кола...", "Хайде, хайде", "Прости ни", изключително въздействие като ги даваха по кабеларката ни навремето. :Vishenka_05: Друга нямаше такива клипове тогава, дори на Глория видеоалбума "За добро или зло", който излезе с на Екстрата, беше по- безинтересен от "Щастието е магия". :D

Мангал, та мангал!

Я, обложките ли са ми се сменили сами в Ютуб. :roll1: Първият албум и клиповете са върха! "Кока кола...", "Хайде, хайде", "Прости ни", изключително въздействие като ги даваха по кабеларката ни навремето. :Vishenka_05: Друга нямаше такива клипове тогава, дори на Глория видеоалбума "За добро или зло", който излезе с на Екстрата, беше по- безинтересен от "Щастието е магия". :D

Да, и при мен са се сменили, но то това май си е друг канал всъщност. Може и винаги да са били тези обложки.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Ддаа

Дъъ

Даа

Да ъххъъ

ТОП ИДИОТ!

Учил е в Национално Музикално Училище. Поради семейни причин, които не пожела да назове ( :3fdb8960598fa63e: ) се озовава в Широка Лъка - там, където е учила Емилия, едно селце на много високо в Родопите.

Ддаа

Дъъ

Даа

Да ъххъъ

ТОП ИДИОТ!

Учил е в Национално Музикално Училище. Поради семейни причин, които не пожела да назове ( :3fdb8960598fa63e: ) се озовава в Широка Лъка - там, където е учила Емилия, едно селце на много високо в Родопите.

Там са завършили и светилата Екстра Нина, Татяна и Пепа Секса! Емилия май е била изключена.

Ддаа

Дъъ

Даа

Да ъххъъ

ТОП ИДИОТ!

Помак ли е Денис ?

Помак ли е Денис ?

Не знам. За мен няма значение.

Не си живял, ако не си обичал помакиня! :huh:

Винаги щял да бъде благодарен на Цветелина Янева, че му подала ръка.

Братче, тя на теб трябва да е благодарна. Покрай теб видя втория най-голям хит в кариерата си. Никога няма да забравя що ученички видях миналата година да припадат по Денис, да пеят песента на орди по улици и спирки. Тийновете от бая време не бяха припадали толкова масово по чалга песен.

За Джулия - почти си каза, че насила е направил фийта с нея. :3fdb8960598fa63e:

За Джулия - почти си каза, че насила е направил фийта с нея. :3fdb8960598fa63e:

А, барем обясни ли коя е тая, белким и ние разберем?

А, барем обясни ли коя е тая, белким и ние разберем?

Една, която навремето пееше "Погледът, който вадиш, нагъл е, но харесва ми".

Джулия ft. Емануела Comming Soon

мила откажи се ! просто нямаш капчица харизма !

Тая друго освен фийтове не знае ли.... :gun_bandana: Сега ще разчита на Емануела за хит. А уж била гласена за новата лидерка. Лидерите нямат нужда от някой да ги бута. ;)

Тая друго освен фийтове не знае ли.... :gun_bandana: Сега ще разчита на Емануела за хит. А уж била гласена за новата лидерка. Лидерите нямат нужда от някой да ги бута. ;)

С това май хвърляш камъни в градината на Галче. :3fdb8960598fa63e:

Ех,де да бяхме 2010 да гледаме големите цици на Андреа,а не мангалската мутра на този. :girl_cry2:

С това май хвърляш камъни в градината на Галче. :3fdb8960598fa63e:

Защо? На кого е разчитала Галена? Тук нещата са съвсем различни и няма място за сравнение. Повечето Галена им е помагала, а не те на нея.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...