Guest Kondomcho Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Известната диетоложка д-р Емилова днес е била приета по спешност във варненската болница Св. Ана за отстраняване на ябълка от ректума. След изваждането на есенния плод оттам се показала и Глория. "Не, нее, мен ме оставате. Ивана с хит през 2019, аз да си седя тук". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Мигом я взимай Преси всеедно чух следващия хит на Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Мигом я взимай Преси всеедно чух следващия хит на Преслава Това по щеше да отива на Джена, Преслава прави само чалга песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Любимките ми са завършили офталмология Има ли такива силни капки за очи Разбирам те по мокрите очи Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Известната диетоложка д-р Емилова днес е била приета по спешност във варненската болница Св. Ана за отстраняване на ябълка от ректума. След изваждането на есенния плод оттам се показала и Глория. "Не, нее, мен ме оставате. Ивана с хит през 2019, аз да си седя тук". :roll1: Задавих се! (с ябълка....) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Джена защо има толкова гледания? Пак ли са за 2 дни? Няма как да е направила почти колкото "Сърце". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Случайно се натъкнах на профила на бившата попфолк певица Жулиета. Доста се е промила на външен вид и е родила наскоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Минахме Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Минахме Ивана. Анатема! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Случайно се натъкнах на профила на бившата попфолк певица Жулиета. Доста се е промила на външен вид и е родила наскоро. Една от моите любимки! Прекрасна! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Първото обръщение на марсианец,кацнал на планетата Земя: https://www.instagram.com/p/BqhdybGlMeE/?ut...id=h1wq8cjioyb7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Тия глупаци уж рекламират вече албума на Калудова, а днес го нямало в магазина на Пайнер. Между другото някой ходил ли е там скоро? Продавачката е като бавно развиваща - да не би да са я взели с някой ТЕЛК, за да спестяват данъци, давайки работа на недъгави? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Следи тази страница. https://www.facebook.com/%D0%9C%D1%83%D0%B7...01518096553498/ Ще качат снимка на копията когато са налични. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Между другото някой ходил ли е там скоро? Продавачката е като бавно развиваща - да не би да са я взели с някой ТЕЛК, за да спестяват данъци, давайки работа на недъгави? Много злоба блика от теб обаче. Ужас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Много злоба блика от теб обаче. Ужас. Защо казаната истина винаги се приема за злоба? Ти ходил ли си там и бил ли си "обслужван" от тази? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Тия глупаци уж рекламират вече албума на Калудова, а днес го нямало в магазина на Пайнер. Между другото някой ходил ли е там скоро? Продавачката е като бавно развиваща - да не би да са я взели с някой ТЕЛК, за да спестяват данъци, давайки работа на недъгави? :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Защо казаната истина винаги се приема за злоба? Ти ходил ли си там и бил ли си "обслужван" от тази? Защото е казана цинично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Защото е казана цинично. Ок, но вие сте твърде чувствителни само в случаите, в които аз съм цинична. За други такива примери сте слепи и глухи. Защо ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Ок, но вие сте твърде чувствителни само в случаите, в които аз съм цинична. За други такива примери сте слепи и глухи. Защо ли? Нямах това предвид. Ти си казваш всичко право в целта, де се вика, колиш и бесиш. :1000 (29): Иначе имам сходни впечатления за продавачката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Нямах това предвид. Ти си казваш всичко право в целта, де се вика, колиш и бесиш. :1000 (29): Иначе имам сходни впечатления за продавачката. Ами не виждам смисъл от увъртане, при положение, че нещата са прости и ясни. Пред мен в магазина имаше възрастни хора, които си купуваха дискове с естрада и Тони Димитрова и Орлин Горанов, но тя упорито и твърде настойчиво ги уведомяваше, че е заредила нов албум на Емануела. Нямаше си идея, че Борис Дали е издал и фолклорен албум, гледа като натровена винаги, вечно всичко е потънало в прах, а тя си стои на столчето, съзерцавайки мечтателно навън през прозореца. Да не говорим колко често няма нищо изложено, докато складът долу се пръска от дискове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Ами не виждам смисъл от увъртане, при положение, че нещата са прости и ясни. Пред мен в магазина имаше възрастни хора, които си купуваха дискове с естрада и Тони Димитрова и Орлин Горанов, но тя упорито и твърде настойчиво ги уведомяваше, че е заредила нов албум на Емануела. Нямаше си идея, че Борис Дали е издал и фолклорен албум, гледа като натровена винаги, вечно всичко е потънало в прах, а тя си стои на столчето, съзерцавайки мечтателно навън през прозореца. Да не говорим колко често няма нищо изложено, докато складът долу се пръска от дискове. Имах високи очаквания откъм разнообразие, но главно бяха нови дискове, разбъркани и по много бройки. Къде е този склад? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 ето това е готов хит !! СПРИ МЕ 2.. Галка какво чака ? :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Имах високи очаквания откъм разнообразие, но главно бяха нови дискове, разбъркани и по много бройки. Къде е този склад? Да, всичко е разбъркано и хаотично. Складът е долу в офиса им, който е в същата сграда, но не пускат винаги, веднъж когато исках да си купя повече неща с мой приятел, пуснаха него да иде да ми ги донесе, защото е правил текстове там и познава няколко човека от офиса. Мен не ме пуснаха. А тази твърди, че каквото имало в склада, го слагала и в магазина, което, разбира се, не е вярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Чуден трак! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Чуден трак! На Преслава сестра й ми е много неприятна. Има дразнещо излъчване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари