THE IIconic Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 За мен тва е най-добрата й песен. Текстът е един път, а видеото допринася идеално за цялостната емоция. Да не забравяме и ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Stela, Kurdomcho Слушаме ли новият хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Как ще коментираш факта, че съвсем скоро "Да гори в любов" става втората най-гледана песен за 2018 г. в канала на Планета, непосредствено след "Зоопарк"? А помним как се заклеваше, че бозата на Фики - "Кво те бърка" щяла да я мине :1000 (29): Злобата трудно се преглъща. :1000 (21): Гафът с Фики отдавна съм си го признал. Радвайте си се на второто място, понеже първо вече няма как да празнувате по който и да е показател. Всъщност много добре знаеш, че най-гледаната чалга на 2018 е друга, ама хайде няма да повдигам на въпрос тоя феномен "Шефката", за да не те отчайвам съвсем. Агитката обяснявахте как "Феноменален" се представяла много зле в Ютуб, а тя за 3 месеца ще има 10 милиона, гърми яко навсякъде и е на 1-во място в DJ-ските листи вече 3-ти месец. "Да гори" в същото време в януарската класация сигурно и в Топ 10 няма да е. После някои обясняваха как "Сърце" нямала потенциал за хит, а тя мачка комерсиалната тупалка на Тита, напомпвана от най-голямата звезда Криско. И да, злобата трудно се преглъща, личи ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Гафът с Фики отдавна съм си го признал. Радвайте си се на второто място, понеже първо вече няма как да празнувате по който и да е показател. Всъщност много добре знаеш, че най-гледаната чалга на 2018 е друга, ама хайде няма да повдигам на въпрос тоя феномен "Шефката", за да не те отчайвам съвсем. Агитката обяснявахте как "Феноменален" се представяла много зле в Ютуб, а тя за 3 месеца ще има 10 милиона, гърми яко навсякъде и е на 1-во място в DJ-ските листи вече 3-ти месец. "Да гори" в същото време в януарската класация сигурно и в Топ 10 няма да е. После някои обясняваха как "Сърце" нямала потенциал за хит, а тя мачка комерсиалната тупалка на Тита, напомпвана от най-голямата звезда Криско. И да, злобата трудно се преглъща, личи ти. И това как го реши? Без проблем "Не се изтриваш" стана №1 за 2017 г. и с абсолютен ненадминат рекорд за 24 ч. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Галин - "Няма да ми мине" до 2 седмици макс. Галин и Лидия ** Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Stela, Kurdomcho Слушаме ли новият хит? Не мога да я чуя в момента, обсебени Козирози вдигат шум до небесата. А от ъгъла се подават Скорпиони. После ще я надуя. Този Иркенц е топ пич-певец-композитор! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И това как го реши? Без проблем "Не се изтриваш" стана №1 за 2017 г. и с абсолютен ненадминат рекорд за 24 ч. Доста нелогичен и съмнителен рекорд на песен, за която DJ-ите забравиха напълно преди 6-7 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 И това как го реши? Без проблем "Не се изтриваш" стана №1 за 2017 г. и с абсолютен ненадминат рекорд за 24 ч. О, това стана ясно, че е лъжа. Галена имаше повече лайкове от "Не се изтриваш" и те стигнаха за 350К гледания. Подозренията ни с Пламен се потвърдиха. Преслава е една лъжкиня и смешница. Тъпият прием на песента в период, когато се водеше, че беше мегахит - нека просто да не отваряме дума за това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Пуснете хита на 2018 и изпаднете в делириум .... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Пуснете хита на 2018 и изпаднете в делириум .... А на който не му понася (и изнася) има медикаменти. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 А на който не му понася (и изнася) има медикаменти. :1000 (29): Именно... Ебаси якият трак, няма омръзване.. дори напротив – нов подем! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Именно... Ебаси якият трак, няма омръзване.. дори напротив – нов подем! Днес гледах сторитата на Стораро от участието му снощи. Тази песен още кара хората да избухват и да се кефят. Наистина се разви във времето и се наложи, не се забрави както смятаха тук. И на мен още ми е любима и ме зарежда позитивно. Доста песни пуснати след нея минаха и заминаха. Да не говорим, че би "Купих ти сърце", като хит на лятото и "Зоопарк", като най-гледана песен за 2018-та. Аз съм доволна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Най-гледаната чалга премиера за годината 2019 !!!!!!!!! 2019: СЪРЦЕ - 344к 2018: ФЕНОМЕНАЛЕН - 390к :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Днес гледах сторитата на Стораро от участието му снощи. Тази песен още кара хората да избухват и да се кефят. Наистина се разви във времето и се наложи, не се забрави както смятаха тук. И на мен още ми е любима и ме зарежда позитивно. Доста песни пуснати след нея минаха и заминаха. Да не говорим, че би "Купих ти сърце", като хит на лятото и "Зоопарк", като най-гледана песен за 2018-та. Аз съм доволна. "Зоопарк" също е много як трак, но не го слушам толкова често, нито когато излезе, нито сега.. просто нещо не ме влече.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Stela, Kurdomcho Слушаме ли новият хит? Яка е, харесва ми, но май ми е позната. Пее ли я някой на бг? Иначе тази, която Конди беше споделил е по-добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Пуснете хита на 2018 и изпаднете в делириум .... А на който не му изнася може да премине към трака на 2019-20-инанататък! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 "Зоопарк" също е много як трак, но не го слушам толкова често, нито когато излезе, нито сега.. просто нещо не ме влече.. "Зоопарк" и "Бръм" са ми най-противните песни за миналата година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 О, това стана ясно, че е лъжа. Галена имаше повече лайкове от "Не се изтриваш" и те стигнаха за 350К гледания. Подозренията ни с Пламен се потвърдиха. Преслава е една лъжкиня и смешница. Тъпият прием на песента в период, когато се водеше, че беше мегахит - нека просто да не отваряме дума за това. Виждам че още ви боли раната че "Не се изтриваш" попречи на "Моро му" да стане хитът на 2017. :1000 (29): Гледанията са напълно легитимни, и никой освен вас двамата не се съмнява в тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Виждам че още ви боли раната че "Не се изтриваш" попречи на "Моро му" да стане хитът на 2017. :1000 (29): Гледанията са напълно легитимни, и никой освен вас двамата не се съмнява в тях. да да и следващата песен едвам направи 250 к 24 ч ( обратно в играта) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 да да и следващата песен едвам направи 250 к 24 ч ( обратно в играта) Не е вярно. Имаше към 300к, а и тя се разви във времето доста доволно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Виждам че още ви боли раната че "Не се изтриваш" попречи на "Моро му" да стане хитът на 2017. :1000 (29): Гледанията са напълно легитимни, и никой освен вас двамата не се съмнява в тях. Лъжи и манипулиране на дребно няма как да ми направят рана. Има как да се смея на тях, особено когато истината лъсне. Азис слушан в 10 държави с мегахит, направил +60 млн. дебютира с 485К Преслава слушана в една държава с мизерно население дебютира с 500К На следващата година след дълга почивка (и съответен глад от стана на публиката) + повече абонати в канала на Планета Преслава изкарва видимо по-голям хит от "Не се изтриваш" и дебютира с 360К Искам да мажеш спирт 95 градуса в раната, за да не се инфектира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Лъжи и манипулиране на дребно няма как да ми направят рана. Има как да се смея на тях, особено когато истината лъсне. Азис слушан в 10 държави с мегахит, направил +60 млн. дебютира с 485К Преслава слушана в една държава с мизерно население дебютира с 500К На следващата година след дълга почивка (и съответен глад от стана на публиката) + повече абонати в канала на Планета Преслава изкарва видимо по-голям хит от "Не се изтриваш" и дебютира с 360К Искам да мажеш спирт 95 градуса в раната, за да не се инфектира. Те не са деца отдавна, ма нека се радват, че от разбиване на розови очила не останаха свободни легла по специализираните заведения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Те не са деца отдавна, ма нека се радват, че от разбиване на розови очила не останаха свободни легла по специализираните заведения. Специално въпросният нито е дете, нито е тъп. Манипулативен е и си ги нагажда, както му изнасят. Един път не видя нещо позитивно в проект на Галена, за сметка на това всички песни на Преслава са top of the top. Точкови класации с цел принизяване на Галена, анкети с цел принизяване на Галена... за къв чеп? Накрая Галена и Стораро издухаха и набедения хит за лятото, и този за годината. Хитовете остават, манипулациите се помнят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Сърцеее ... https://instagram.com/stories/galena1?utm_s...d=1f3yiif18ntsn Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Не е вярно. Имаше към 300к, а и тя се разви във времето доста доволно. 3 месеца след измисления рекорд.. нова песен... 17.02.2018 18:00 24 ч. - 286 757 показвания харесвания - 12к НЕхаресвания - 2,5 к коментари - 669 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари