Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Стига ни и този от днес. Следващата цел е рекорда в седмичния чарт. Щом Деси Слава е била с 5 песни, значи на нас и 6 ще ни свършат работа. Ти сега разбра ли, че Андреа държала рекорда за първа българска изпълнителка в лейбъла CAT music? Както и за първи шупар в лейбъла Roton Music. Закривайте и чалгата, и всичко, няма смисъл да се пънат повече тия певици. На мен никога не ми стига. Малко съм алчна, винаги искам още. Седмичен рекорд ме устройва обаче. Оказа се, че Андреа е с най-много рекорди. Няма коя да я мине. Жалко за Преслава, ще си остане само с онзи съмнителен рекорд от 500К. Срещу Андреа да тича няма да я стигне. Истински титан на постиженията. Каква награда да й дадем? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Колко е хубаво да се види, че такъв проект властва в българската музика. Да вземат вече да й отстъпят първото място в Трендинг, викам. Обаче Назмилер пак са надвили всички чалгари, попаджии и рападжии и са се върнали на върха по гледания. До кога ли ще продължава това тяхното, да не вземат накрая да стигнат Хабиби? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Не съм поствала "Чик - чик", това наистина е гнусотия. Не го постнем. А румънската версия беше голям хит 2004-2005-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Оказа се, че Андреа е с най-много рекорди. Няма коя да я мине. Жалко за Преслава, ще си остане само с онзи съмнителен рекорд от 500К. Срещу Андреа да тича няма да я стигне. Истински титан на постиженията. Каква награда да й дадем? "Най-гледана попфолк песен за глухонеми" "Петата звезда от ТОПА, напуснала Пайнер" след Деси Слава, Цветелина, Рени и Камелия. "Най-голяма диспропорция между актуални мегахитове и такива останали във времето" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Най- големия хит на Андри за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Обаче Назмилер пак са надвили всички чалгари, попаджии и рападжии и са се върнали на върха по гледания. До кога ли ще продължава това тяхното, да не вземат накрая да стигнат Хабиби? Къде е "Хабиби" и къде е тази гадост на Назмилер.... Много жалко за нас ако това надмине Азис и стане най-гледаната ни песен. Аз не знам кой нормален човек ще си ги пусне доброволно и най-вече ще се кефи на тази песен. Всичите тия гледания идват от циганите. Аз не съм чувала да я пускат в заведения и клубове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Къде е "Хабиби" и къде е тази гадост на Назмилер.... Много жалко за нас ако това надмине Азис и стане най-гледаната ни песен. Аз не знам кой нормален човек ще си ги пусне доброволно и най-вече ще се кефи на тази песен. Всичите тия гледания идват от циганите. Аз не съм чувала да я пускат в заведения и клубове. Кои нас? Трафикът идва от Турция - държава с десетки милиони анадолци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 По мое мнение и усмотрение това е най-изпипаният проект на Галена, брутален и с много интересна музика! Надувате ли го до ден днешен в екстаз? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Добър вечер на най-добрите.. изживявали ли сте някога текстът на този трак? Не, никога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 "Най-гледана попфолк песен за глухонеми" "Петата звезда от ТОПА, напуснала Пайнер" след Деси Слава, Цветелина, Рени и Камелия. "Най-голяма диспропорция между актуални мегахитове и такива останали във времето" Ехеееее, чак 3 награди. Много си щедър. Андреа държи и рекорд за най - голям брой издънки с фотошопа. Пак си е рекорд. Може да й връчим "Златни уши" по случая, тъкмо ще си ги монтира на мястото на нейните (нали й ги резнаха). Също и "Най неразпознаваема звезда от инстаграм на живо". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Кои нас? Трафикът идва от Турция - държава с десетки милиони анадолци. Да ама се води бъргарска песен и влиза в български класации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Джина май беше от първите, дето прокара звученето на Кости - това беше голям хит. Страхотен е инструменталът. По-добра от всички на Андреа с Кости! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Къде е "Хабиби" и къде е тази гадост на Назмилер.... Много жалко за нас ако това надмине Азис и стане най-гледаната ни песен. Аз не знам кой нормален човек ще си ги пусне доброволно и най-вече ще се кефи на тази песен. Всичите тия гледания идват от циганите. Аз не съм чувала да я пускат в заведения и клубове. Назмилер вече са с почти 50 милиона от двата клипа. Направени само за няколко месеца, а Хабиби с 84 за повече от 3 години. Струва ми се, че натам отиват до края на годината или следващата. Но и аз предпочитам Хабиби, дано поне тя да е първата българска със 100M. Кои нас? Трафикът идва от Турция - държава с десетки милиони анадолци. И на Хабиби голяма част от гледанията не са от България. Колкото и да е странно и двете песни се зачитат за български, щом се водят регистрирани като български. Но това действително изглежда нелепо- убеден съм, че масовият българин изобщо не е запознат с тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ехеееее, чак 3 награди. Много си щедър. Андреа държи и рекорд за най - голям брой издънки с фотошопа. Пак си е рекорд. Може да й връчим "Златни уши" по случая, тъкмо ще си ги монтира на мястото на нейните (нали й ги резнаха). Също и "Най неразпознаваема звезда от инстаграм на живо". + "Първата българска изпълнителка в лейбъла Andrea Production" :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 И на Хабиби голяма част от гледанията не са от България. Колкото и да е странно и двете песни се зачитат за български, щом се водят регистрирани като български. Но това действително изглежда нелепо- убеден съм, че масовият българин изобщо не е запознат с тази песен. Да, но в "Хабиби" се пее на български език. В този кючек няма една българска дума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 + "Първата българска изпълнителка в лейбъла Andrea Production" :1000 (29): :1000 (29): Между другото ти кои песни на Андреа харесваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Да, но в "Хабиби" се пее на български език. В този кючек няма една българска дума. Така е, това прави нещата още по-абсурдни. Азо да вземе да пусне нова хитова песен, която да прави гледания с бързината на европейските звезди и да ги изпревари и двете за 100 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Назмилер вече са с почти 50 милиона от двата клипа. Направени само за няколко месеца, а Хабиби с 84 за повече от 3 години. Струва ми се, че натам отиват до края на годината или следващата. Но и аз предпочитам Хабиби, дано поне тя да е първата българска със 100M. И на Хабиби голяма част от гледанията не са от България. Колкото и да е странно и двете песни се зачитат за български, щом се водят регистрирани като български. Но това действително изглежда нелепо- убеден съм, че масовият българин изобщо не е запознат с тази песен. Абе ако нещата се точат в този вид, Назмилер може и да минат Азис преди да удари 100 милиона. Тия Назмилер са ми адски мазни и противни. Дори не съм слушала песента цялата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Между другото ти кои песни на Андреа харесваш? Доста са: Като непознат, Употребена, Мен си търсил, Не ти го казвам, Да се завърнеш, Заради теб, Лъжа го с тебе, Излъжи ме, Неблагодарен, Гвендолин от тясната кочина, Най-добрата, Секс за ден, Искам-искам, дуета с Джордан. Най-неприятни от големите й хитове са ми: Чик-чик Оная дай-дум-ла-дум-ла С теб да бъдем пак Пробвай се Полудей Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Доста са: Като непознат, Употребена, Мен си търсил, Не ти го казвам, Да се завърнеш, Заради теб, Лъжа го с тебе, Излъжи ме, Неблагодарен, Гвендолин от тясната кочина, Най-добрата, Секс за ден, Искам-искам, дуета с Джордн. Най-неприятни от големите й хитове са ми: Чик-чик Оная дай-дум-ла-дум-ла С теб да бъдем пак Пробвай се Полудей Коя е тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Коя е тази песен? Исках да проверя дали ще ги прочетеш до край. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Исках да проверя дали ще ги прочетеш до край. :1000 (29): :roll1: И аз ще започна да го прилагам това. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 На мен тази ми беше доста любима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Исках да проверя дали ще ги прочетеш до край. :1000 (29): И единственото тъжно е, че бягахме ненужно с теб от себе си. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Исках да проверя дали ще ги прочетеш до край. :1000 (29): :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари