Yaneva Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Между другото когато преди време ти имаше драма с Ванчо и аз споделих, че съм хванала играта със Симона и еднаквите ай-пи адреси, не те чух да недоволстваш, че не е по темата. И никой да не мести коментари вече. Не ме карай да ги върна и другите тук за да имаш двоен повод да мърмориш. Аз не мърморя, а задавам логични въпроси. Случката със Симона беше много преди дебело да подчертаваш всяка вечер как тук ще се пише само за попфолк, след като бях решила, че можем да си поговрим и за други, далеч по-лични неща. А и тогава, въпросната Симона отникъде се появи и беше гласувала за Преслава в наградите на десетилетието, след като самият Ванчо го беше направил, та имаше известен контекст. Докато сега, ти като модератор, нарушаваш за пореден път правила, които сама си се опитала да налагаш тук, имайки предвид правата си - разбира се, само в угодни за теб моменти. Пък и защо никой да не мести коментари повече - Блубери чудесно е преценила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Аз не мърморя, а задавам логични въпроси. Случката със Симона беше много преди дебело да подчертаваш всяка вечер как тук ще се пише само за попфолк, след като бях решила, че можем да си поговрим и за други, далеч по-лични неща. А и тогава, въпросната Симона беше гласувала за Преслава в наградите на десетилетието, след като самият Ванчо го беше направил, та имаше известен контекст. Докато сега, ти като модератор, нарушаваш за пореден път правила, които сама си се опитала да налагаш тук, имайки предвид правата си - разбира се, само в угодни за теб моменти. Отивам да си налея чаша вино. И да знаеш, че: Ето, това е коментар по темата. Ти нали така маскираш твоите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Отивам да си налея чаша вино. И да знаеш, че: Ето, това е коментар по темата. Ти нали така маскираш твоите. Комплимент е за мен, че анализираш коментарите ми! А обяснения знаем, че даваш, но само на онзи, на когото се подмазваше в темата за клеясалата, колко било хубаво, че пак прописал за чалга. Пък ако ще слушаш Ивана (чудно твое решение, между другото), давай с по-хубави песни, може и от същия албум, много са подходящи за самотни нощи с чаша вино: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Комплимент е за мен, че анализираш коментарите ми! А обяснения знаем, че даваш, но само на онзи, на когото се подмазваше в темата за клеясалата, колко било хубаво, че пак прописал за чалга. Пък ако ще слушаш Ивана (чудно твое решение, между другото), давай с по-хубави песни, може и от същия албум, много са подходящи за самотни нощи с чаша вино: Кое му е чудното да слушам Ивана? Много пъти съм споделяла, че я харесвам, както и нейни песни. Какво чудно видя сега в това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Комплимент е за мен, че анализираш коментарите ми! А обяснения знаем, че даваш, но само на онзи, на когото се подмазваше в темата за клеясалата, колко било хубаво, че пак прописал за чалга. Пък ако ще слушаш Ивана (чудно твое решение, между другото), давай с по-хубави песни, може и от същия албум, много са подходящи за самотни нощи с чаша вино: Янче как си? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Кое му е чудното да слушам Ивана? Много пъти съм споделяла, че я харесвам, както и нейни песни. Какво чудно видя сега в това? Разбирай чудно като чудесно, прекрасно, великолепно... Не като нещо, на което да се чудя или да недоумявам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 https://www.instagram.com/club_revue/p/Btqc...id=vz1x5pxn829f Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 https://www.instagram.com/club_revue/p/Btqc...id=vz1x5pxn829f Няма ли да се свършва ерата Галена? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Снощи в Планета Паймер хитове са Галена със Сърце, Феноменален, Анелия със Зоопарк, Джордан с Мармалад, Преслава с Да гори в любов, Камелия с Името ти, Джена с Коя и Яко ми е. Яко ми е се затвърди отново тотален хит, Емануела с Направи така, Десита е пълен провал, хич не й се кефят. Хитове още Криско, Тото с Чужди усмивки, Теди Александрова с Котката, не помня друго. Знам, че Коцето се кефеше на песните на Преслава и Деси Слава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ролф не знам на кой колко му е ама ако ти го подам със сигурност ще си играеш цяла нощ! Не ме карай да правя грешката да поствам снимка тук, яе се обзалагам ще ти се изправят зъбите ако го видиш Анелия май зацикли с гледанията! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Снощи в Планета Паймер хитове са Галена със Сърце, Феноменален, Анелия със Зоопарк, Джордан с Мармалад, Преслава с Да гори в любов, Камелия с Името ти, Джена с Коя и Яко ми е. Яко ми е се затвърди отново тотален хит, Емануела с Направи така, Десита е пълен провал, хич не й се кефят. Хитове още Криско, Тото с Чужди усмивки, Теди Александрова с Котката, не помня друго. Знам, че Коцето се кефеше на песните на Преслава и Деси Слава. С кого излезе? Не ми казвай че си била сама 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 С кого излезе? Не ми казвай че си била сама С колежката студена кухня и колегата барман. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Бройте си, бройте, а пък аз какви емоции преживях с Коцето и още ме държи на 2 часа сън само и след 2 часа сън само бях и на работа. Най-накрая! И честито, да почерпиш колегите по тоя повод! Снощи в Планета Паймер хитове са Галена със Сърце, Феноменален, Анелия със Зоопарк, Джордан с Мармалад, Преслава с Да гори в любов, Камелия с Името ти, Джена с Коя и Яко ми е. Яко ми е се затвърди отново тотален хит, Емануела с Направи така, Десита е пълен провал, хич не й се кефят. Хитове още Криско, Тото с Чужди усмивки, Теди Александрова с Котката, не помня друго. Знам, че Коцето се кефеше на песните на Преслава и Деси Слава. Ти отиде на кръчмотека да се трещиш с Коцьо или да правиш отчет кво са пускали? Пък после ние сме били броели. С кого излезе? Не ми казвай че си била сама С кого е излязла мисля е очевидно, виж как разпалено и с плам в очите ни обяснява за снощи ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 А общото между този пост и попфолка е? Че трябва да млъкнеш! Това е темата на деня. А ти пак не си център - отколешна твоя драма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Време е да сменим репертоара! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Пиша сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Няма ли да се свършва ерата Галена? Галена каза, че иска да го кара в същия дух, докато навърши 50. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 https://www.instagram.com/club_revue/p/Btqc...id=vz1x5pxn829f И този я обяви за най-голямата звезда. Сигурно му е бутала рушвет. Или друго... нали така намекваха тук блюстителите на истината и правдата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Галена каза, че иска да го кара в същия дух, докато навърши 50. Преси няма да я остави на мира до края. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 И Джена и Джена пази! Тая същата година Дженка ядеше леща като ненормална в Несебър :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 И Джена и Джена пази! Тая същата година Дженка ядеше леща като ненормална в Несебър :3fdb8960598fa63e: :1000 (29): :1000 (29): "И Джена, и Джена пази!" прозвуча като "Я, чакай и аз да не остана по-назад от превъзхождащата ме мегазвезда, чакай ся аз да натъртя!". Джена се губи в сянката на Преслава. От лещата май се пърдеше? Увоняла е леглото на Наси. Няма нищо, свекърва й я оправя нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Че трябва да млъкнеш! Това е темата на деня. А ти пак не си център - отколешна твоя драма. Знам, че така ви е удобно - да се мълчи, особено в ситуации, в които сте говорели срещу дадена практика, а дни след това тя се оказва и във вашия собствен арсенал! А ако темата ти на деня са фалшивите профили на някого в социални мрежи, то що за празно съществуване - отколешна твоя драма. Но се усмихни, има надежда, дори и за теб! Светът е хубав и все ще ти донесе нещо смислено и позитивно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Преси няма да я остави на мира до края. Дано! Иначе няма да е интересно. Самлена да прави операция на носа и да се мести в България. Ако й барнат визията, ще има фурори ала Преслава/Андреа... Днес цял ден слушам изпълненията й на български. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 :1000 (29): :1000 (29): "И Джена, и Джена пази!" прозвуча като "Я, чакай и аз да не остана по-назад от превъзхождащата ме мегазвезда, чакай ся аз да натъртя!". Джена се губи в сянката на Преслава. От лещата май се пърдеше? Увоняла е леглото на Наси. Няма нищо, свекърва й я оправя нея. Тя да си пази Насито, че ще му се случи случка Лято 2019! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Пиша историята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари