El Gato Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Емануела - "Скъпото се плаща" / soon https://www.instagram.com/p/Btv8K2PHnAw/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Кристиана - Моето време / скоро https://www.instagram.com/p/Btv_VJmBrtC/?ut...id=5n6hn8mkr4nr Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 soon, soon, soon, soon, soon.... Къде са наградите на тоя пропаднал курник бееееееееееееееееееееееееее...... ? Къде са всички отворени дупета от ноември 2014 година? Къде сте бееееееееееееееееееееее? п.п. Това последното не касае новите потребители от 2016 година, като Кондома... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Верно ли Джулия всеки месец по 2 пъти е в Бургас, а Галена не е идвала от 8 месеца? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Верно ли Джулия всеки месец по 2 пъти е в Бургас, а Галена не е идвала от 8 месеца? Да, вярно е и, че бургазлии вече не могат да я дишат от това че всяка седмица е там. Всичко е до договорки, а не до това, че публиката е примряла за нея и се гърчи, и ридае, и моли, и стене да дойде кралица Джулия, за да я погледат 40 мин на плейбек. Знаеш как е в тоя бизнес, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Да, вярно е и, че бургазлии вече не могат да я дишат от това че всяка седмица е там. Всичко е до договорки, а не до това, че публиката е примряла за нея и се гърчи, и ридае, и моли, и стене да дойде кралица Джулия, за да я погледат 40 мин на плейбек. Знаеш как е в тоя бизнес, нали? Джулия и Клеа съсипват звездните кариери в чалгата. Иначе Джулия е навсякъде накъдето се завъртя в този нет. Дъртия наистина ребрандира Пайнер май... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Джулия и Клеа съсипват звездните кариери в чалгата. Иначе Джулия е навсякъде накъдето се завъртя в този нет. Дъртия наистина ребрандира Пайнер май... Какво значение има къде е, щом не е в сърцата на хората. Нека първо да направи хит от сорта на: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Какво значение има къде е, щом не е в сърцата на хората. Нека първо да направи хит от сорта на: Повярвай ми, когато направят на Джулия поне такъв хит, тук моментално ще опустее.... а аз ще си говоря за Клеа... :1000 (19): Сърцата на хората, мястото там, лъжите преди секс и историите след лов, са най-непостоянното нещо на света... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Къде са наградите на тоя пропаднал курник бееееееееееееееееееееееееее...... ? У тях, прашасват на секцията в хола. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Галена от 8 месеца не е пяла в Бургас? WTF, защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Коя се е оплаквала на позната, че работи за жълти.ти стотинки, защото отчита проценти на много хора. Нищо не е постигнала. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Коя се е оплаквала на позната, че работи за жълти.ти стотинки, защото отчита проценти на много хора. Нищо не е постигнала. Страхотно! Така шансът да се откаже е още по-голям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 А вие имате ли бански на лалета? п.с. За тези, които се чудят дали съм се надрусал, отговорът е - не. Вижте снимката на Галин и описанието под нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 А вие имате ли бански на лалета? Не, не носим бански. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Не, не носим бански. Внимавай да не те снимат някъде, че ще станеш за резил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 А вие имате ли бански на лалета? п.с. За тези, които се чудят дали съм се надрусал, отговорът е - не. Вижте снимката на Галин и описанието под нея. Това някакъв намек-признание, че е влюбен в синеок мъж ли е? Или има предвид себе си, не ги разбирам цветята, не мога да разбера дали това са лалета на банските му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Това някакъв намек-признание, че е влюбен в синеок мъж ли е? Или има предвид себе си, не ги разбирам цветята, не мога да разбера дали това са лалета на банските му. Нямам представа, като цяло не разбирам каква е идеята на неговото съществуване и защо се е родил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Това някакъв намек-признание, че е влюбен в синеок мъж ли е? Или има предвид себе си, не ги разбирам цветята, не мога да разбера дали това са лалета на банските му. Прекрасен аватар от "Е-о такъв ни е адреса, е-о в жълтата преса". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Галин е забравил да сложи чорапа на последната си снимка .... error: not found Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Нямам представа, като цяло не разбирам каква е идеята на негово съществуване и защо се е родил. Смешните позьори дразнят много. С нетърпение очаквам следващото му интервю, в което за сто и десети път ще отговори, че засега е сам и все още не е срещнал подходящото момиче с бански на лалета. Майка му е много красива, сега му разглеждам профила, постнал е нейн пик по-рано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 С нетърпение очаквам следващото му интервю, в което за сто и десети път ще отговори, че засега е сам и все още не е срещнал подходящото момиче с бански на лалета. В Черешката на тортата беше заявил, че търси момиче, което да е девствено. Може би затова се затруднява да го намери, нямам представа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Джулия на 15 февруари е в Планета пайнер клуб в Бургас след като бях на Коцето миналия петък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 В Черешката на тортата беше заявил, че търси момиче, което да е девствено. Може би затова се затруднява да го намери, нямам представа. Хахахха, егати тъпира. Фики навремето така беше казал за жената, за която някой ден ще се ожени. Но за неговия етнос е разбираемо. btw и българите са били така едно време. Баба ми е водила майка ми на лекар след първата брачна нощ с баща ми, за да я "проверят" дали наистина е била девствена за него. Няма да обяснявам това какви психически травми е нанесло на пърдящата ми майка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Надувайте мигом този студентски химн! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари