Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

soon, soon, soon, soon, soon.... :hahaha:

Къде са наградите на тоя пропаднал курник бееееееееееееееееееееееееее...... ? :hahaha:

Къде са всички отворени дупета от ноември 2014 година? Къде сте бееееееееееееееееееееее? :happyppl:

п.п. Това последното не касае новите потребители от 2016 година, като Кондома...

Сподели в други сайтове

Верно ли Джулия всеки месец по 2 пъти е в Бургас, а Галена не е идвала от 8 месеца?

Да, вярно е и, че бургазлии вече не могат да я дишат от това че всяка седмица е там. Всичко е до договорки, а не до това, че публиката е примряла за нея и се гърчи, и ридае, и моли, и стене да дойде кралица Джулия, за да я погледат 40 мин на плейбек. Знаеш как е в тоя бизнес, нали? :)

Сподели в други сайтове

Да, вярно е и, че бургазлии вече не могат да я дишат от това че всяка седмица е там. Всичко е до договорки, а не до това, че публиката е примряла за нея и се гърчи, и ридае, и моли, и стене да дойде кралица Джулия, за да я погледат 40 мин на плейбек. Знаеш как е в тоя бизнес, нали? :)

Джулия и Клеа съсипват звездните кариери в чалгата. :happyppl:

Иначе Джулия е навсякъде накъдето се завъртя в този нет. Дъртия наистина ребрандира Пайнер май...

Сподели в други сайтове

Джулия и Клеа съсипват звездните кариери в чалгата. :happyppl:

Иначе Джулия е навсякъде накъдето се завъртя в този нет. Дъртия наистина ребрандира Пайнер май...

Какво значение има къде е, щом не е в сърцата на хората. :3fdb8960598fa63e:

Нека първо да направи хит от сорта на:

Сподели в други сайтове

Какво значение има къде е, щом не е в сърцата на хората. :3fdb8960598fa63e:

Нека първо да направи хит от сорта на:

Повярвай ми, когато направят на Джулия поне такъв хит, тук моментално ще опустее.... а аз ще си говоря за Клеа... :1000 (19):

Сърцата на хората, мястото там, лъжите преди секс и историите след лов, са най-непостоянното нещо на света... :ad:

Сподели в други сайтове

Коя се е оплаквала на позната, че работи за жълти.ти стотинки, защото отчита проценти на много хора. Нищо не е постигнала.

Страхотно! :happyppl:

Така шансът да се откаже е още по-голям.

Сподели в други сайтове

А вие имате ли бански на лалета?

п.с. За тези, които се чудят дали съм се надрусал, отговорът е - не. Вижте снимката на Галин и описанието под нея.

Това някакъв намек-признание, че е влюбен в синеок мъж ли е?

Или има предвид себе си, не ги разбирам цветята, не мога да разбера дали това са лалета на банските му.

Сподели в други сайтове

Или има предвид себе си, не ги разбирам цветята, не мога да разбера дали това са лалета на банските му.

Нямам представа, като цяло не разбирам каква е идеята на неговото съществуване и защо се е родил.

Сподели в други сайтове

Прекрасен аватар от "Е-о такъв ни е адреса, е-о в жълтата преса". :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Галин е забравил да сложи чорапа на последната си снимка .... :3fdb8960598fa63e:

error: not found

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Нямам представа, като цяло не разбирам каква е идеята на негово съществуване и защо се е родил.

Смешните позьори дразнят много.

С нетърпение очаквам следващото му интервю, в което за сто и десети път ще отговори, че засега е сам и все още не е срещнал подходящото момиче с бански на лалета. :3fdb8960598fa63e:

Майка му е много красива, сега му разглеждам профила, постнал е нейн пик по-рано.

Сподели в други сайтове

С нетърпение очаквам следващото му интервю, в което за сто и десети път ще отговори, че засега е сам и все още не е срещнал подходящото момиче с бански на лалета. :3fdb8960598fa63e:

В Черешката на тортата беше заявил, че търси момиче, което да е девствено. Може би затова се затруднява да го намери, нямам представа. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

В Черешката на тортата беше заявил, че търси момиче, което да е девствено. Може би затова се затруднява да го намери, нямам представа. :3fdb8960598fa63e:

:roll1:

Хахахха, егати тъпира. Фики навремето така беше казал за жената, за която някой ден ще се ожени. Но за неговия етнос е разбираемо.

btw и българите са били така едно време. Баба ми е водила майка ми на лекар след първата брачна нощ с баща ми, за да я "проверят" дали наистина е била девствена за него. :helpsmilie: Няма да обяснявам това какви психически травми е нанесло на пърдящата ми майка. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Надувайте мигом този студентски химн!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...