Yaneva Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Меле, как ще коментираш, че Ванча вече мина тези 500,000, които твърдеше, че едва ще направи в дългосрочен план? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Yaneva каза: Меле, как ще коментираш, че Ванча вече мина тези 500,000, които твърдеше, че едва ще направи в дългосрочен план? Явно и старците ползват Ютуб вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Kondomcho каза: Да-да, гледай сега да изяде хляба на Преслава и ще има "Ванесоо, майка ти шейба, пидалка долна, връщай се при Алисия, да та няма, маааа" Ние не се чувстваме застрашени от дебютантите, за разлика от вас които плюете Джулия постоянно. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Kondomcho каза: При това не просто песен, а голям и разпознаваем хит. Все едно Преслава след 4-5 години да направи кавър на "Да гори в любов" с Азис - със същата мелодия и леко променен текст. Но пък й се получи на Деса. Кавърът стана по-популярен от оригинала. Това ме подсеща и за "Ледена кралица" на Глория. Нали Азис изпя и нея. И май също стана по-популярна от оригинала. Аз лично я свързвам тая песен повече с Азис, отколкото с Глория. :1000 (29): Преси да възроди "От добрите момичета". Страхотна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 El Gato каза: Ванеса вече официално е в Пайнер. Търси нов псевдоним. Веска. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 meleto каза: Явно и старците ползват Ютуб вече! Или просто парчето е доста добро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Yaneva каза: Най-вероятно е патент на Касъмовите, ако не е нейно истинско име. Пее много яко, но ми е леко безлична. Тази песен съм я чувал в Истанбул. Азис никога! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Забихме милиона и на тази прелест: Ред е на това великолепие: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 мммм.. имам малък проблем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ванеса е ТОП! Ще мачка в Пайнер. Жалко за името... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Kondomcho каза: мммм.. имам малък проблем Хахахаха точно щях да я постна с цитата " имам малък проблем с верността, явно от теб хванах това ммм" :1000 (29): В лайв чат Лидия каза, че няма нищо с "Пайнер". Да не би песента й с Галин да я качат в канала на алфа мюзик? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Това е най-яката й песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 @Кели Правиш ли тази физиономия, когато флиртуваш с някой? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 El Gato каза: Ванеса вече официално е в Пайнер. Търси нов псевдоним. Vasilenn.a :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 чушка. каза: Това е най-яката й песен. И тази... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Vancho каза: Хахахаха точно щях да я постна с цитата " имам малък проблем с верността, явно от теб хванах това ммм" :1000 (29): Да, ти си роден в съвпад със Сашо, Starboy и Blueberry, където имам две планети включително и тази на мисълта и интелекта. Жалко, че теб те мразя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Kondomcho каза: Да, ти си роден в съвпад със Сашо, Starboy и Blueberry, където имам две планети включително и тази на мисълта и интелекта. Жалко, че теб те мразя. :1000 (29): За вас двамата съм решила, че ще ви правя BFF. Ще ви банвам, ако се плюете, за да се усмирите и да насочите злобата към мен и взаимно да се обикнете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 THE IIconic каза: Vasilenn.a :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Blueberry каза: За вас двамата съм решила, че ще ви правя BFF. Ще ви банвам, ако се плюете, за да се усмирите и да насочите злобата към мен и взаимно да се обикнете. Той никога не обижда. Винаги е много премерен, служи си с намеци. Мен ме банвай, когато сметнеш за нужно. Няма да се сърдя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хич не ми пука! :gun_bandana: Brian днес с този хит вдигнах квартала в 12 часа като станах. Извикаха полиция. Добре, че единият ми е приятел и се разминах с предупреждение :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Kondomcho каза: Да, ти си роден в съвпад със Сашо, Starboy и Blueberry, където имам две планети включително и тази на мисълта и интелекта. Жалко, че теб те мразя. :1000 (29): Аз пък не мразя нищо и никой. Омразата състарява. Но нямам проблем да витае около мен де - мрази. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 чушка. каза: Това е най-яката й песен. А тази е писана за теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 asylum каза: Тази песен съм я чувал в Истанбул. Азис никога! Е аз съм чувала Азис в Истанбул на 2 места, както и на други места в Турция. За моя изненада в един магазин за сувенири в Кушадасъ бяха пуснали Преслава даже. После се запознах с патрона, оказа се че е българин и си обясних нещата. Vancho каза: Аз пък не мразя нищо и никой. Омразата състарява. Но нямам проблем да витае около мен де - мрази. :1000 (29): Защо лъжеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Тихи сте след поста ми от днес. "Шефката" е официално призната от Dj-ите за дискотечен хит на 2018. Мисля, че няма какво да се добави, само тишина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари