asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Western каза: В твоята глава може. Никога не са имали нищо общо Е, оставям го на въображението ви.. знам че е голямо :1000 (29): Разочарова ме! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На Преслава със заглавието "Психо" как щяха да й паснат кадрите от "ПростоШоу " там накрая не е истина. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Kondomcho каза: Забележете. Това са мнения на един човек - коренно противоположни, а песните са подобни, дори на Преслава текстът е по-просташки: Ако не се лъжа, плюеше Галена задето рекламира сигари, въпреки че е боаташка. Па Преса да неЙ бедна? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Stela каза: Всички плюехте Галена за "Шефката", но когато Преслава пусне кючек се качвате на седмото небе... Голяма обективност. "Шефката" е с брутално дебилен текст, докато тук, макар и евтинко, има няколко зарибяващи фрази, които досега не са пяти. Иначе си звучи като песен от албума "Как ти стои", останала без клип - бива, да си я слушаш месец-два и дотам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава е с 12500 харесвания за 4 часа. Думи нямам. Ще чупи рекорди. Само за справка - Феноменален и Да гори в любов имаха 17000 за 24 часа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Cally-Pressyfan' каза: Преслава е с 12500 харесвания за 4 часа. Думи нямам. Ще чупи рекорди. Само за справка - Феноменален и Да гори в любов имаха 17000 за 24 часа. Те харесванията се купуват също. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 asylum каза: Те харесванията се купуват също. Знам, но не виждам смисъл да го прави. Не е отчаяна комплексарка като Мария и Татяна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ванеса в Пайнер, ей това е НОВИНАТА НА ДЕНЯ, ква Преслава? 😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Така е, като стожер за популярността на песните и изпълнителите стана единствено youtube, и двете страни във всеки един спор винаги могат да заявят, че интереса е купен и дискусиите ви стават още по-безмислени. Не е минал и един час и се почна - колко гледания ще направи, ще мине ли Галена, и така нататък - музиката е най-вече за удоволствие, а не за състезание... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Само_мене_нямаш каза: Ванеса в Пайнер, ей това е НОВИНАТА НА ДЕНЯ, ква Преслава? 😎 Тя новината е от вчера Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Нека не забравяме, че това е първата песен от ''Феноменален'' и ''Яко ми е'' която е това което се котира в дискотеките. Мен изобщо не ме изненадва. Близо три месеца беше пълна суша и народа оцени хубавите песни като на Ивана и Лияна, но искаше и нещо по-комерсиално и Преса им го даде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Обаче мислите ли, че в този проект Преси се е вдъхновила от Blank Space на Тейлър Суифт? Иронизира в текста себе си и слуховете, че спи с много и че е пияница, а в клипа се държи като психо. Жестока! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Starboy, искам да ти споделя нещо - предлагам да си го пеем - "Мъжете хахо, жените хихо" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Cally-Pressyfan' каза: Starboy, искам да ти споделя нещо - предлагам да си го пеем - "Мъжете хахо, жените хихо" Добре, мило! Ще се пее така, докато разтърсваме снага в клубовете! Обаче и в Soundcloud песента има много голям интерес, качвам си някакви песни там от време на време и винаги по-хитовите са имали около 1000+ слушания за 24 часа, а "Леко психо" вече има 1200 за 4!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Starboy каза: Добре, мило! Ще се пее така, докато разтърсваме снага в клубовете! Обаче и в Soundcloud песента има много голям интерес, качвам си някакви песни там от време на време и винаги по-хитовите са имали около 1000+ слушания за 24 часа, а "Леко психо" вече има 1200 за 4!!! Залагам да мине 400к в Тубата за 24 часа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Cally-Pressyfan' каза: Залагам да мине 400к в Тубата за 24 часа. Мигом да направим по една муска, за да стане със сигурност .. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Starboy каза: Мигом да направим по една муска, за да стане със сигурност .. Докато ти я правиш, аз ще се кача на полилея. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Starboy каза: Обаче мислите ли, че в този проект Преси се е вдъхновила от Blank Space на Тейлър Суифт? Иронизира в текста себе си и слуховете, че спи с много и че е пияница, а в клипа се държи като психо. Жестока! Е, това не са слухове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Мама е скандал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 чушка. каза: Мама е скандал. Коментирай псевдо-галеновите фенове във форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Kondomcho каза: Хайде да ги приемем, че са от любопитство. Обаче ако направи по-добри 24 часа от "Да гори в любов" работата ще е ясна. И 50% от хитовия потенциал на "Да гори.." няма това парче. Конди яко се подсигуряваш хахах Приеми ,че песента носи типичният хитов заряд и ще е голям хит , ще те поздравя с нея на 8 март! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Danger. каза: Коментирай псевдо-галеновите фенове във форума 2:37, това искам да им направя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Fast каза: Според вас колко гледания ще направи за 24 часа? Под Сърце Някъде към 300к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Donatella каза: Под Сърце Някъде към 300к Невероятен аватар, миличко Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Expand Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Почерпете се с новият химн за празника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари