чушка. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 А щом се чудите за рекордите на дебелото Анди, сега ще ви изредя на прима виста. - Най-гледаният бг клип на жена като цяло - Употребена - 47млн. - Втория най-гледан поп фолк клип - Хайде, опа - 30млн - Първия български изпълнител във Cat Music, Roton Music и IDJ - Първата бг звезда имала честа да има песен със световна звезда - Шаги - Първата и единствена българска певица със поп песен, която има 17млн. - Единствената изпълнителка, която има над 10млн. на песните си от 2008,2009 и 2010. - Най-слушаната чалга певица в Spotify и в момента. - Единствената поп фолк певица с личен канал в Ютуб, който има 140К абоната. - Не е рекорд, но след Прес и Галс е следващата най-следвана изпълнителка във Инстаграм и Фейсбук. - Директно може да се нареди в топ 3 по най-добрите клипове в чалгата евър, дори в момента да не е активна. - Единствената българска изпълнителка с толкова много отличия на вън. Това се сетих за около 10тина минути. Не ми се мъдри повече, който иска ще схване и от това. Андреа е в топ 10 на чалгата евър, без значение че в момента не е там. - Едни от най-добрите клипове в чалгата. - Едни от най-добрите представяния на концертна сцена. Винаги се е старала много там, въпреки че винаги е била на лайв запис / плейбек, но за там винаги се е подготвяла много и компенсираше липсата на гласови данни. - Запозна Кости с Пайнер и оттам тръгнаха другите имена да работят покрай нея. Благодарение на това, Мария преживя ренесанс на кариерата си с Най-добрия. - Който е бил по онова време с нея като приятел, стана много популярна - Златка, Николета и Моника. - Едно от нещата, които ме кефят в нея е, че винаги е била до Кубрат, когато беше никой и до момента, в който преживя голяма популярност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Андреа беше един много успешен продукт, но за времето си - от 2008 до 2012 г. някъде. После спря да уцелва толкова яки песни, развали си визията, самата тя вече загуби амбиция. И се появиха подобни на нея изпълнители като визия и поведения - Гери Никол, Теди Александрова и др., които станаха по-вървежни. Но за мен Андрито си постигна чудеса, като се има предвид факта колко е бездарна и че беше само на плейбек и лайв записи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Любим шлагер от Андри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 От както е излезнала не се е минало и ден без да я пусна. СКАНДАЛНА!!! След пайнерския период само тази, "Полудей" и дуета със Суза кефят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Хайде дано,че разни смядовски селянки много си повярваха. Не пропускаш дори в разговор на съвсем други теми да намесиш Галена. Говорите за Ивана и Андреа, а ти пак споменаваш Галка. Хич не ти е интересна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Любим шлагер от Андри. Божееее, даже това съм чувала в старата Плаза! Много е хубаво! А бяхме студенти... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Андреа беше един много успешен продукт, но за времето си - от 2008 до 2012 г. някъде. После спря да уцелва толкова яки песни, развали си визията, самата тя вече загуби амбиция. И се появиха подобни на нея изпълнители като визия и поведения - Гери Никол, Теди Александрова и др., които станаха по-вървежни. Но за мен Андрито си постигна чудеса, като се има предвид факта колко е бездарна и че беше само на плейбек и лайв записи. Любимата ти песен на Анди, Кели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Това пък очаквах да е хит, но нещичко не се получи: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Доколкото помня Лилана беше първа при колаборациите с чужди изпълнители. Снууп дог А Андреа направи колаборация покрай Кости и Сахара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Андреа има страхотен глас, колкото и абсурдно да звучи. Винаги ми е бил приятен и нежен. Заради лайф записите на концерти, обърнатия микрофон и комерс песните, които не показват колко потенциал има...сама си го направи. В периода в който гръмна, просто нямаше за какво да се хванат хората, та това беше нещото което й беше ммнус и се прие като факт. Ето в тая песен, която не е комерс пее зверски. Всеки има вкус, но за мен разни мангалки или Десити, дори да имат глас - мен ме напрягат. Някой вече ще реши, че още симпатизирам на Дунда, но старата любов ражда на хваща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Любимата ти песен на Анди, Кели. Невероятни спомени! Като я пя на едни награди, друсаше здраво цици накрая на "Тум-ляка" и я даваха в Господарите. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Андреа има страхотен глас, колкото и абсурдно да звучи. Винаги ми е бил приятен и нежен. Заради лайф записите на концерти, обърнатия микрофон и комерс песните, които не показват колко потенциал има...сама си го направи. В периода в който гръмна, просто нямаше за какво да се хванат хората, та това беше нещото което й беше ммнус и се прие като факт. Ето в тая песен, която не е комерс пее зверски. Всеки има вкус, но за мен разни мангалки или Десити, дори да имат глас - мен ме напрягат. Някой вече ще реши, че още симпатизирам на Дунда, но старата любов ражда на хваща. Скимти нетърпимо тук! В дебютната песен повечко се търпи, а и е много яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Обладанааа ли ми се струваааш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 1:52 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Явно вечерта ще бъде посветена на Андреа, та последната нейна песен, която слушах всеки ден: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Мани я тая. Танчееее, като Теодора няма втора! :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 От НЕхитовете на Андреа - много харесвам "Дали ще можеш". Трябваше да я клипира. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Скимти нетърпимо тук! В дебютната песен повечко се търпи, а и е много яка. На мен Андреа преди Кости ми е много гадна. Нямам нито една песен от периода тогава, която харесвам. Супер безлична и скучна, като треторазрядна е. Само тази става горе-долу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Не пропускаш дори в разговор на съвсем други теми да намесиш Галена. Говорите за Ивана и Андреа, а ти пак споменаваш Галка. Хич не ти е интересна. Аз нарочно го направих.После да не кажеш,че не ми се връзваш на въдичките. Понеже днес ще е Андреа вечер,сподели любимата ти нейна песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 От НЕхитовете на Андреа - много харесвам "Дали ще можеш". Трябваше да я клипира. На мен тази: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Последно ме изкефи Няма да съм аз, въпреки че не знам какво пее. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Слушай Калифорнията в тази версия. Много по-яка е. Може да го включа в рекордите, като най-гледан ремикс на песен. :1000 (29): Разбираемо защо има толкова много гледания. :1000 (29): Това също ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Тук всичко е на световно ниво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 От НЕхитовете на Андреа - много харесвам "Дали ще можеш". Трябваше да я клипира. Оооо, да, много въздейства! На мен Андреа преди Кости ми е много гадна. Нямам нито една песен от периода тогава, която харесвам. Супер безлична и скучна, като треторазрядна е. Само тази става горе-долу. Луд ли си, Джудженка, имаше толкова интересни парчета в този период? Текстове, мелодии - всичко 6, само пеенето е колебливо, но пак по-добре от това, което ти си дал за пример. Все пак са на Велислав и Мариета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 На мен Андреа преди Кости ми е много гадна. Нямам нито една песен от периода тогава, която харесвам. Супер безлична и скучна, като треторазрядна е. Само тази става горе-долу. От периода преди Кости не харесваш ли "Без теб" и "Фалшиво щастие"? Супер тракове! А и "Фалшиво щастие" беше хит. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари