Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Да се забърка със смлян жълт кантарион от смядовския балкан. Да се маже по три пъти на ден, където боли. :3fdb8960598fa63e:

:3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Пак ли Галиново протеже?

Мхм. Освен красива и талантлива, момичето проявява изключително добър музикален вкус, бидейки фенка на Ариана. С което още по-категорично печели моите симпатии. :Vishenka_05:

https://www.instagram.com/p/BqaaHsugPxZ/?ut...id=yuvl207yfxc4

Пее страхотно. Слага всички пайнерки в малкия си джоб.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Мхм. Освен красива и талантлива, момичето проявява изключително добър музикален вкус, бидейки фенка на Ариана. С което още по-категорично печели моите симпатии. :Vishenka_05:

Първо да се научи да пее Шефът и Шефката, ако иска да й се обърне внимание.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Омръзна ми бързо, да го крия ли искаш? И други тук споделиха, че с тях се е случило същото. Каква теза, какви 5 лева? Така или иначе ще стане най-гледаната пайнерска песен за 2018, при това заслужено. Какво значение има на мен на кой ден ми е омръзнала?

Едно е да споделиш че ти е омръзнала, съвсем друго е целенасочено да броиш на колко души също им е омръзнала и да го правиш на голям въпрос. Това си беше чист хейт.

Сподели в други сайтове

Едно е да споделиш че ти е омръзнала, съвсем друго е целенасочено да броиш на колко души също им е омръзнала и да го правиш на голям въпрос. Това си беше чист хейт.

Знаеш ли какво ще е целенасочен хейт?

Ако всички галенови във форума се съберем и всеки ден, умишлено плюем по Преслава и я принизяваме. Но просто не сме такъв тип хора.

Никога не сме хейтиили по някого безпричинно, това е по вашата специалност. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И защо да не броя? Направи впечатление, че поне 7 човека в рамките на няколко дни казаха, че им е втръснала. Ти ли ще ми говориш за целенасочен хейт?

Сподели в други сайтове

Не се прави на важен, много добре ме разбра. :1000 (29): Ще ти повторя:

АНдреа си търси ушите. Да си ги виждал?

Да,Галена ги изяде и тях.Знаеш,че обича да слага чужди части в устата си. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Това е дори по-ужасно от изпълнението й на Into you в X-Factor. Да е фенка тихомълком.

Сподели в други сайтове

Това е дори по-ужасно от изпълнението й на Into you в X-Factor. Да е фенка тихомълком.

Дебютната й песен ще е на mute. Ще се целят в рекорда на "Употребена".

Залагат на клипа. Ще я бият с пръчки по пут*ката.

Сподели в други сайтове

Знаеш ли какво ще е целенасочен хейт?

Ако всички галенови във форума се съберем и всеки ден, умишлено плюем по Преслава и я принизяваме. Но просто не сме такъв тип хора.

Никога не сме хейтиили по някого безпричинно, това е по вашата специалност. :3fdb8960598fa63e:

Не съм тук от вчера и помня много добре какъв хейт изливахте по Преслава, в 90% от случаите безпричинен в силните години на Галена. Кротнахте се едва когато загуби позиции.

Сподели в други сайтове

И защо да не броя? Направи впечатление, че поне 7 човека в рамките на няколко дни казаха, че им е втръснала. Ти ли ще ми говориш за целенасочен хейт?

Да бе, всички ние излъгахме, че песента ни е втръснала. А защо първоначално казахме, че ни харесва и я похвалихме, ако след това ще я плюем? Не мислят когато говорят. Аз бях от хората на които наистина им омръзна защото я слушах много. Но те пропускат когато след време казах, че ме е зарибила отново. Аз я слушам и до днес и дори гласувах за нея за "Песен на годината", както и за Преслава за "Най-добро" изпълнение на живо. А през това време те се чудеха как да гласуват само за да не спечели Галена нищо. Да не споменавам всички останали манипулации, няма се повтарям, те си ги знаят много добре. И като добавим пожеланията за смърт и подигравките за бащата на Галена и ти става ясно кои фенове колко струват. За щастие в този форум има изключения и се намират и обективни почитатели на Преслава.

Сподели в други сайтове

Да бе, всички ние излъгахме, че песента ни е втръснала. А защо първоначално казахме, че ни харесва и я похвалихме, ако след това ще я плюем? Не мислят когато говорят. Аз бях от хората на които наистина им омръзна защото я слушах много. Но те пропускат когато след време казах, че ме е зарибила отново. Аз я слушам и до днес и дори гласувах за нея за "Песен на годината", както и за Преслава за "Най-добро" изпълнение на живо. А през това време те се чудеха как да гласуват само за да не спечели Галена нищо. Да не споменавам всички останали манипулации, няма се повтарям, те си ги знаят много добре. И като добавим пожеланията за смърт и подигравките за бащата на Галена и ти става ясно кои фенове колко струват. За щастие в този форум има изключения и се намират и обективни почитатели на Преслава.

:1000 (19):

Same here, bro.

Нямам думи и аз. Особено за Fast. Мъчно ми е за него, защото виждам качества в този човек, които остават в сянката на умопомрачението му. :confused:

Сподели в други сайтове

Нищо не разбираш, миличка. Ходи си продухай ушите. Ти й завиждаш. ЗЛОРАДА! :feminist_en:

Напускам този форум!

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...