Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Да се забърка със смлян жълт кантарион от смядовския балкан. Да се маже по три пъти на ден, където боли. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Сега видях,че в хладилника имам смядовска луканка.Плача! А свински уши няма ли? Адреа си търси нейните... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Пак ли Галиново протеже? Мхм. Освен красива и талантлива, момичето проявява изключително добър музикален вкус, бидейки фенка на Ариана. С което още по-категорично печели моите симпатии. https://www.instagram.com/p/BqaaHsugPxZ/?ut...id=yuvl207yfxc4 Пее страхотно. Слага всички пайнерки в малкия си джоб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Мхм. Освен красива и талантлива, момичето проявява изключително добър музикален вкус, бидейки фенка на Ариана. С което още по-категорично печели моите симпатии. https://www.instagram.com/p/BqaaHsugPxZ/?ut...id=yuvl207yfxc4 Пее страхотно. Слага всички пайнерки в малкия си джоб. Първо да се научи да пее Шефът и Шефката, ако иска да й се обърне внимание. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 А свински уши няма ли? Адреа си търси нейните... Не знам коя е Адреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Омръзна ми бързо, да го крия ли искаш? И други тук споделиха, че с тях се е случило същото. Каква теза, какви 5 лева? Така или иначе ще стане най-гледаната пайнерска песен за 2018, при това заслужено. Какво значение има на мен на кой ден ми е омръзнала? Едно е да споделиш че ти е омръзнала, съвсем друго е целенасочено да броиш на колко души също им е омръзнала и да го правиш на голям въпрос. Това си беше чист хейт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Не знам коя е Адреа. Не се прави на важен, много добре ме разбра. :1000 (29): Ще ти повторя: АНдреа си търси ушите. Да си ги виждал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Едно е да споделиш че ти е омръзнала, съвсем друго е целенасочено да броиш на колко души също им е омръзнала и да го правиш на голям въпрос. Това си беше чист хейт. Знаеш ли какво ще е целенасочен хейт? Ако всички галенови във форума се съберем и всеки ден, умишлено плюем по Преслава и я принизяваме. Но просто не сме такъв тип хора. Никога не сме хейтиили по някого безпричинно, това е по вашата специалност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Едно е да споделиш че ти е омръзнала, съвсем друго е целенасочено да броиш на колко души също им е омръзнала и да го правиш на голям въпрос. Това си беше чист хейт. И защо да не броя? Направи впечатление, че поне 7 човека в рамките на няколко дни казаха, че им е втръснала. Ти ли ще ми говориш за целенасочен хейт? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 АНдреа си търси ушите. Да си ги виждал? Тя ги изяде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Не се прави на важен, много добре ме разбра. :1000 (29): Ще ти повторя: АНдреа си търси ушите. Да си ги виждал? Да,Галена ги изяде и тях.Знаеш,че обича да слага чужди части в устата си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Мхм. Освен красива и талантлива, момичето проявява изключително добър музикален вкус, бидейки фенка на Ариана. С което още по-категорично печели моите симпатии. https://www.instagram.com/p/BqaaHsugPxZ/?ut...id=yuvl207yfxc4 Пее страхотно. Слага всички пайнерки в малкия си джоб. Това е дори по-ужасно от изпълнението й на Into you в X-Factor. Да е фенка тихомълком. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Това е дори по-ужасно от изпълнението й на Into you в X-Factor. Да е фенка тихомълком. Дебютната й песен ще е на mute. Ще се целят в рекорда на "Употребена". Залагат на клипа. Ще я бият с пръчки по пут*ката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Знаеш ли какво ще е целенасочен хейт? Ако всички галенови във форума се съберем и всеки ден, умишлено плюем по Преслава и я принизяваме. Но просто не сме такъв тип хора. Никога не сме хейтиили по някого безпричинно, това е по вашата специалност. Не съм тук от вчера и помня много добре какъв хейт изливахте по Преслава, в 90% от случаите безпричинен в силните години на Галена. Кротнахте се едва когато загуби позиции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 И защо да не броя? Направи впечатление, че поне 7 човека в рамките на няколко дни казаха, че им е втръснала. Ти ли ще ми говориш за целенасочен хейт? Да бе, всички ние излъгахме, че песента ни е втръснала. А защо първоначално казахме, че ни харесва и я похвалихме, ако след това ще я плюем? Не мислят когато говорят. Аз бях от хората на които наистина им омръзна защото я слушах много. Но те пропускат когато след време казах, че ме е зарибила отново. Аз я слушам и до днес и дори гласувах за нея за "Песен на годината", както и за Преслава за "Най-добро" изпълнение на живо. А през това време те се чудеха как да гласуват само за да не спечели Галена нищо. Да не споменавам всички останали манипулации, няма се повтарям, те си ги знаят много добре. И като добавим пожеланията за смърт и подигравките за бащата на Галена и ти става ясно кои фенове колко струват. За щастие в този форум има изключения и се намират и обективни почитатели на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Да,Галена ги изяде и тях.Знаеш,че обича да слага чужди части в устата си. Ти не обичаш ли? Какво лошо има? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Кротнахте се едва когато загуби позиции. Не помня момент, в който Галка да е губила позиции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Да бе, всички ние излъгахме, че песента ни е втръснала. А защо първоначално казахме, че ни харесва и я похвалихме, ако след това ще я плюем? Не мислят когато говорят. Аз бях от хората на които наистина им омръзна защото я слушах много. Но те пропускат когато след време казах, че ме е зарибила отново. Аз я слушам и до днес и дори гласувах за нея за "Песен на годината", както и за Преслава за "Най-добро" изпълнение на живо. А през това време те се чудеха как да гласуват само за да не спечели Галена нищо. Да не споменавам всички останали манипулации, няма се повтарям, те си ги знаят много добре. И като добавим пожеланията за смърт и подигравките за бащата на Галена и ти става ясно кои фенове колко струват. За щастие в този форум има изключения и се намират и обективни почитатели на Преслава. :1000 (19): Same here, bro. Нямам думи и аз. Особено за Fast. Мъчно ми е за него, защото виждам качества в този човек, които остават в сянката на умопомрачението му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Тя ги изяде. Да се обади на Галена да й каже как да си пришие нови. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Това е дори по-ужасно от изпълнението й на Into you в X-Factor. Да е фенка тихомълком. Нищо не разбираш, миличка. Ходи си продухай ушите. Ти й завиждаш. ЗЛОРАДА! Напускам този форум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Моля Blueberry да бъде променено на Zloberry. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Напускам този форум! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Ти не обичаш ли? Какво лошо има? Аз поне ги вдигам за разлика от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Шейтанberry btw 1:02 не ви ли се чува, че пее "пидарас"? :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Аз поне ги вдигам за разлика от нея. А тогава защо не си на кеф? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари