Stela Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Какво ще рече това, нова песен днес ли? 8 мина.. Премиера на новия албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Песента на Назмилер ли ще кавърдисат този път? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ти видя ли, че "Не сме безгрешни" има 11 милиона от канала на Глория. Клипа който си споделила има 1,8 милиона, има и още един с 1,1 милиона. Вечен чалга хит. Пък и я чувам да се пуска по заведения. Да, пуска се наистина, но лошото е, че това е единствената песен на Глория, която звучи по тези места. Трябва сериозно да се замисли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Само Секси Иви няма клип с 10+ милиона от старите певици в топа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Само Секси Иви няма клип с 10+ милиона от старите певици в топа. Което е много скандално и тъжно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Криско не беше чак толкова бързо според мен. Едно 5-6 години се задържа на доста добри позиции и все още е име. Но той е мъж. Гергана очаквах да изветрее по-бързо и сякаш се случва вече. Но за да обявим някого за тотално пропаднал, то трябва да изчакаме още малко - тя засега има два проекта, нещо като флоп. Рано е да я отписваме категорично. какво мислиш за Дарина Йотова ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Което е много скандално и тъжно! Именно."Твое копие" имаше някакъв шанс ама.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Песента на Назмилер ли ще кавърдисат този път? Стой и тръпни в очакване. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Да, пуска се наистина, но лошото е, че това е единствената песен на Глория, която звучи по тези места. Трябва сериозно да се замисли. Ами Глория сама си е виновна. Толкова години си беше изоставила старите песни и пееше предимно диско бозите си. Сега ги пее, но пък върти един и същ репертоар и на концерти и на участия, пее си каквото тя си харесва. Така не става. Иначе от старите песни "По навик" също върви добре с гледанията и има почти 3 милиона. Малко ми е странно, не помня да е била хит тази песен. Глория имаше доста по-големи хитове, а нямат тези гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Гледанията на "Не сме безгрешни" са заради Азис. Те почнаха да растат главоломно, откакто той нашумя в чужбина. Песента е мелодична и няма причина да не се хареса и от чужденци. Нито "Не сме безгрешни" е най-популярният хит на Глория, нито е по-голям хит от "Шампанско и сълзи" и "Квартална кръчма", а трите парчета са от един период. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ивана излъчва албума в страницата си във facebook. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Именно."Твое копие" имаше някакъв шанс ама.. За сметка на това, ставаме все по-красиви с 50-ака! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Стой и тръпни в очакване. Тръпна в очакване за песента на Андреа,а не за поредния боклук на Галс и 100раро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Гледанията на "Не сме безгрешни" са заради Азис. Те почнаха да растат главоломно, откакто той нашумя в чужбина. Песента е мелодична и няма причина да не се хареса и от чужденци. Нито "Не сме безгрешни" е най-популярният хит на Глория, нито е по-голям хит от "Шампанско и сълзи" и "Квартална кръчма", а трите парчета са от един период. Според теб кой е най-големият хит на Глория? Какъв е твоя топ с нейни песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 какво мислиш за Дарина Йотова ? Има излъчване на невменяема и е нагла. Предпочитам Гергана и Тита (най-вече..). Ти какво мислиш за Дара? Че е "пидарас" ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Иначе от старите песни "По навик" също върви добре с гледанията и има почти 3 милиона. Малко ми е странно, не помня да е била хит тази песен. Глория имаше доста по-големи хитове, а нямат тези гледания. "По навик" е добро парче, но чак хит... Ето, това е брилянтно, заслужава 10 милиона! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Тръпна в очакване за песента на Андреа,а не за поредния боклук на Галс и 100раро. Андреа в момента може да си мечтае за хит като "Шефката". Сори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 За сметка на това, ставаме все по-красиви с 50-ака! Много ми хареса едно заглавие от днескашна новина. "Ивана на 50 с визия като на 30". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Толкова дълго чаках да си проговорим с леля Калуд, а от любов сега единствено мълчи ми се! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Андреа в момента може да си мечтае за хит като "Шефката". Сори. Андреа никога не е залагала на кючеци,за да си спаси кариерата.Сори. Коментирай,че на новата си снимка Андреа има уши.Явно наистина Галена й ги е налапала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 "По навик" е добро парче, но чак хит... Ето, това е брилянтно, заслужава 10 милиона! Тихо, че още помня как прецакаха тази песен на наградите на Планета. Глория си заслужаваше да оценят песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Според теб кой е най-големият хит на Глория? Какъв е твоя топ с нейни песни? Да кажа и аз: Най-голям хит определено е "Не сме безгрешни", поне това сочат гледания и заведения към днешна дата. Преди няколко години щях да кажа, че е може би "Феникс" или "Любовен дъжд". А топ би ми било безкрайно трудно, това е жена с огромен и убийствен репертоар, който, за съжаление, тя самата не уважава явно! Защо не пее това, примерно? Хем е с приятен текст, хем по-ново, хем хитово, хем дискотечно като бийт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Андреа никога не е залагала на кючеци,за да си спаси кариерата.Сори. Галена не е залязвяла за да и се налага да спасява кариерата си, а тази на Андреа е в клинична смърт. Много сори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Според теб кой е най-големият хит на Глория? Какъв е твоя топ с нейни песни? от 90-те: Буквално нямат изброяване, но най-големият й хит, на който и малки, и големи надуваха гайдата, е "Носталгия" - и на мен това ми е любимата песен от 2000 натам: Сбогом, адиос Златна Клетка Феникс Присъда Не сме безгрешни Ако те няма Очакване Песните от "Илюзия" също бяха големи хитове, обаче мен ми е дразнещ този албум. Следващият беше много по-разбиващ. от 2010 натам: "Пясъчни кули" "Имам нужда от теб" "Ненаситна" "До последната съзла" "Прегърни ме" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Много ми хареса едно заглавие от днескашна новина. "Ивана на 50 с визия като на 30". Девойче си е, сладурка! Толкова дълго чаках да си проговорим с леля Калуд, а от любов сега единствено мълчи ми се! С устни напукани от чакане, целувай ме, Кели! До кръв, до болка, до изпепеляване... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Галена не е залязвяла за да и се налага да спасява кариерата си, а тази на Андреа е в клинична смърт. Много сори. ☆Виж допълнението. ☆Че Андреа кога е залязла? Кога Галена с хит на английски? Когааа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Иначе от старите песни "По навик" също върви добре с гледанията и има почти 3 милиона. Малко ми е странно, не помня да е била хит тази песен. Глория имаше доста по-големи хитове, а нямат тези гледания. Беше хит, помня го много добре. Или 2001, или 2002 излезе. Май ранна 2002 преди Камелия и Деси Слава да узурпират държавата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари