Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Ти гледай себе си и не ми казвай какво да правя. Най- мразя някой да ми се меси и да ми казва какво да правя, още повече пък за деца, ясно ли ти е. Гледай си твоя живот и не се занимай да ми даваш "акъл" за каквото и да било!

Аз гледам себе си прекрасно, не се безпокой за мен. И ти го казвам с най-добри намерения, няма нужда да ми скачаш. Имаш поведение и мозъчен капацитет на 12-годишна, само където не си отишла с плакати да ти разписва автографи.

Премести дискусията в Чат мания.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Аз гледам себе си прекрасно, не се безпокой за мен. И ти го казвам с най-добри намерения, няма нужда да ми скачаш. Имаш поведение и мозъчен капацитет на 12-годишна, само където не си отишла с плакати да ти разписва автографи.

Премести дискусията в Чат мания.

Направо. Хванал си се с Преслава и си много заблуден за нея.

Сподели в други сайтове

Остави Зайка ясно ли ти е? Всеки да си живее както ще. С какво ти пречи? И коментарите са си за тука, защото коментира попфолк певец и дискотека.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Чакаме доня Кралица значи, след "Не се изтриваш" няма грешка, сигурно и Емилия не съм слушал в последно време колкото нея... Просто и трите й самостоятелни една след друга са някакви брутални...

Сподели в други сайтове

Мигом да отива при прекрасната Лили Димова. Не знам защо така я игнорираха тази жена, пишеше много яки текстове.

Сподели в други сайтове

За следващото участие на Коцето си купувам едни секси дрехи, пак ще си направя косата и каквото ще да става.

Ама купи си наистина секси дрехи, а не розови чехли, пола-колан и обеци с халки. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...