Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ти гледай себе си и не ми казвай какво да правя. Най- мразя някой да ми се меси и да ми казва какво да правя, още повече пък за деца, ясно ли ти е. Гледай си твоя живот и не се занимай да ми даваш "акъл" за каквото и да било! Аз гледам себе си прекрасно, не се безпокой за мен. И ти го казвам с най-добри намерения, няма нужда да ми скачаш. Имаш поведение и мозъчен капацитет на 12-годишна, само където не си отишла с плакати да ти разписва автографи. Премести дискусията в Чат мания. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Аз гледам себе си прекрасно, не се безпокой за мен. И ти го казвам с най-добри намерения, няма нужда да ми скачаш. Имаш поведение и мозъчен капацитет на 12-годишна, само където не си отишла с плакати да ти разписва автографи. Премести дискусията в Чат мания. Направо. Хванал си се с Преслава и си много заблуден за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 @aslym Слушаме ли хита Да! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Остави Зайка ясно ли ти е? Всеки да си живее както ще. С какво ти пречи? И коментарите са си за тука, защото коментира попфолк певец и дискотека. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Да! не ми псувай колата , вътре е жена ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 1 и 3 място https://www.facebook.com/PopFolkHitoveteBul...46978382817289/ Убива! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 1 и 3 място https://www.facebook.com/PopFolkHitoveteBul...46978382817289/ Убива! бахти измслената класация обратно в играта 3 място хахахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 3 милиона за хита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Преслава клип ли снима? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Преслава клип ли снима? Не да снима, а направо ще го пуска вече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Грешка беше аха да настигне Да гори, а сега гледам, че разликата пак се е увеличила. Интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 https://www.facebook.com/PreslavaTV/videos/...748884424/?t=10 :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Трябваше да я пусне на 1 март - бях си заплюл тази дата за нов трак от П. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Чакаме доня Кралица значи, след "Не се изтриваш" няма грешка, сигурно и Емилия не съм слушал в последно време колкото нея... Просто и трите й самостоятелни една след друга са някакви брутални... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Текст: Анастасия Мавродиева и Росен Димитров Музика и аранжимнт: Даниел Галев Новият тандем на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Текст: Анастасия Мавродиева и Росен Димитров Музика и аранжимнт: Даниел Галев Новият тандем на Преслава. Режисьорът е нов за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Разбирам да имаха различни композитори и тектописци, а то всичките са при едни и същи. Направо е смешно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Мигом да отива при прекрасната Лили Димова. Не знам защо така я игнорираха тази жена, пишеше много яки текстове. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Режисьорът е нов за нея. Кой е режисьора? Снима ли са на пл. "Ал. Батенберг" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Нямам търпение за новата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Кой е режисьора? Снима ли са на пл. "Ал. Батенберг" Виктор Антонов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Тя нямаше ли няколко заснети клипа по време на бременността? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 За следващото участие на Коцето си купувам едни секси дрехи, пак ще си направя косата и каквото ще да става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 За следващото участие на Коцето си купувам едни секси дрехи, пак ще си направя косата и каквото ще да става. Само така! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 За следващото участие на Коцето си купувам едни секси дрехи, пак ще си направя косата и каквото ще да става. Ама купи си наистина секси дрехи, а не розови чехли, пола-колан и обеци с халки. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари