Brian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 В първия момент помислих, че е Яница, но като се загледам, повече прилича на Преси. Абсолютно да отива в Тайланд там ще разцъфти 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Милко ще участва в Капките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Да, в един ден са кикиморките Гледам картата на Преслава, ако наистина е с асцендент Телец, то при нея е нещо страшно - Луна в Телец; Слънце, Меркурий и Венера във втори или трети дом (нз точен час), а после се чудим защо е хитра лисица, ламтяща за злато. Мхм... и аз с АСЦ в Скорпион, който й терапевтира опозиционно нейния АСЦ и Луна. Галена по последни (почти сигурни данни) е с АСЦ в Дева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 За поредни сингли изобщо. Иначе само тя, Дрейк и Марая са с повече от един дебют на първо място, като естествено последната е с най-много - 3. Истерията е брутална, наистина не разбирам как се случи - август изкара друг албум, който постигна приличен успех, топ 5 сингли и всичко, а сега се гонят рекорди, окупират се класации от първо до десето място, концертите са разпродадени месеци по-рано. Най-невероятното ми е 55 милиона гледания за 24 часа и то на позната песен - светът се е побъркал по нея. И в българския тренд влиза от раз. А сега отказва да пее на Грамитата, нищо, че се рекламират с нея - да ти напомня за някоя местна знаменитост? от господ е жена и breathin плюс коледната започна всичко 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Така и не разбрах защо тази песен не стана мегахит от ранга на "Хищна хиена". Загуби се там някъде измежду многото култови резачки на 1999-2000. За мен е най-силната й песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Така и не разбрах защо тази песен не стана мегахит от ранга на "Хищна хиена". Загуби се там някъде измежду многото култови резачки на 1999-2000. За мен е най-силната й песен: и за мен 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Така и не разбрах защо тази песен не стана мегахит от ранга на "Хищна хиена". Загуби се там някъде измежду многото култови резачки на 1999-2000. За мен е най-силната й песен: Напълно съм съгласен! Любимата ми нейна песен, заедно с една гръцка балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Тогава хората бяха жадни за простотия и оцениха повече "Командира" и "Дай една ракия". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Така и не разбрах защо тази песен не стана мегахит от ранга на "Хищна хиена". Загуби се там някъде измежду многото култови резачки на 1999-2000. За мен е най-силната й песен: И аз не разбирам защо не е била хит. Особено с тази визия с лампичките и курдисана с гирляндената перука! Коментирай защо Галош с някви парцалки минава трендсетърка, а Петрана - която предлага разни оргинални, да не кажем направо самоделелни тоалети - не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Тогава хората бяха жадни за простотия и оцениха повече "Командира" и "Дай една ракия". Може би от Петра са очаквали простотии. Както от Кати - по-лековати тийн песньовчици. Всъщност прав си - като цяло хората след падането на комунизма и забраната да слушат ориенталски ритми си бяха жадни за скара-бира простотия поне едно 10 години. По-сериозните мегахитове с лирични и смислени послания от този период сякаш са по-малко от селските изпълнения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Мхм... и аз с АСЦ в Скорпион, който й терапевтира опозиционно нейния АСЦ и Луна. Галена по последни (почти сигурни данни) е с АСЦ в Дева. Това ми е труден за разпознаване асцендент по визуални черти, но това при всички положения означава, че Луната й е в 10-ти дом, а евентуално и Слънцето. Чета за Луна в 10-ти дом - все едно Галена се описва: харизма, представяне на сцена, остра реакция при критика, силна загриженост за публичния имидж, а успехът не е правопропорционален на вложените усилия и зависи от странични фактори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 И аз не разбирам защо не е била хит. Особено с тази визия с лампичките и курдисана с гирляндената перука! Коментирай защо Галош с някви парцалки минава трендсетърка, а Петрана - която предлага разни оргинални, да не кажем направо самоделелни тоалети - не. Според мен просто Петра се губеше сред онези сексапилни по-млади прими - Глории, Цветелини, Камелии, Катита и Деси Слави. И пак е твърде пресилено да се каже, че се е губила. Всички я знаеха, хитове си имаше големи, образ на симпатичен близо до народа зевзек си беше изградила. Отказа се - това е проблемът. Ако сега се завърне, или по-точно ако сега беше на същите години от периода на "Командира" и със същия хъс и мотивация, според мен щеше да е тотален феномен. На хората включително и на малките им омръзна от изпънати и порцеланови кукли с джуки и не знам си какво. Петра щеше да мачка в наши дни, защото щеше да се откроява от масата и статуквото повече от всякога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Може би от Петра са очаквали простотии. Както от Кати - по-лековати тийн песньовчици. Всъщност прав си - като цяло хората след падането на комунизма и забраната да слушат ориенталски ритми си бяха жадни за скара-бира простотия поне едно 10 години. По-сериозните мегахитове с лирични и смислени послания от този период сякаш са по-малко от селските изпълнения. Петра имаше много силни песни - "Що е любов", "Липсваш ми", "Любовен грях" и др., но виж че сега никой не я свързва с тях. И тогава не са били големи хитове. За сметка на "Хищна хиена", "Котаците и маците", "Дай една ракия" .. Виж я в този клип каква бясна лелка на кънки е. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Това ми е труден за разпознаване асцендент по визуални черти, но това при всички положения означава, че Луната й е в 10-ти дом, а евентуално и Слънцето. Чета за Луна в 10-ти дом - все едно Галена се описва: харизма, представяне на сцена, остра реакция при критика, силна загриженост за публичния имидж, а успехът не е правопропорционален на вложените усилия и зависи от странични фактори. 10-ти дом.....домът на Козирога. :1000 (34): Усещам те, че ти реагираш силно при критика btw. А аз колко съм те подбазиквал. Дано да ти минава бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 1 2 3 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 1 2 3 4 Нетфизе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 От няколко дена не я спирам.. Искам пак такава песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Рекорд за най-много родени деца в една година: 5 - Нетфизе Рамзи Николова :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Мара най-сетне набара хит, на български също много радва, макар и оригиналът да е много по-готин! За месец май ще чукне 2 милиона, което е сравнително добре за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Мара най-сетне набара хит, на български също много радва, макар и оригиналът да е много по-готин! За месец май ще чукне 2 милиона, което е сравнително добре за нея. Така е, нейна песен не е масово пускана по нощни клубове от "Чуй ме" с Азис. Тази сега доста скорост набира в нейно изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Шаги презентира награда на Грамитата в момента. Андреа е работила с артист от такова ниво, коя друга може да се похвали с това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Какво мислите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 1 2 3 4 Фейк. Нейния е друг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Шаги презентира награда на Грамитата в момента. Андреа е работила с артист от такова ниво, коя друга може да се похвали с това? Андреа преди беше едно ниво над всички по проекти и визия, много ме е яд, че в момента като се появи на живо по телевизията цял интернет бълва подигравки към нея.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Шаги презентира награда на Грамитата в момента. Андреа е работила с артист от такова ниво, коя друга може да се похвали с това? Чудесен повод Андреа да напише статус: "Шаги презентира награда на Грамитата. Аз съм работила с него! Към днешна дата нито той помни коя съм, нито аз имам уши. Коя друга може да се похвали с това?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари