Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Андреа преди беше едно ниво над всички по проекти и визия, много ме е яд, че в момента като се появи на живо по телевизията цял интернет бълва подигравки към нея.. Извинявай мноо, ма никой не и държи мишката докато си обработва снимките да докара максимална прилика с Извънземното от едноименния филм на Спилбърг. Най-голямата възмножна подигравка си я докарва сама Дора на себе си. Да излезе с ботевско чело, да си каже че има квито там здравословни проблеми има, да спре с безумните обработки и да видим дали ще и се подиграва още някой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 1 2 3 4 Божееее, какво е това? :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Извинявай мноо, ма никой не и държи мишката докато си обработва снимките да докара максимална прилика с Извънземното от едноименния филм на Спилбърг. Най-голямата възмножна подигравка си я докарва сама Дора на себе си. Да излезе с ботевско чело, да си каже че има квито там здравословни проблеми има, да спре с безумните обработки и да видим дали ще и се подиграва още някой. Е, то е ясно, че човек каквото си направи сам никой друг не може. Явно не може да се приеме такава и й е толкова огромен комплекс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 @Kondomcho, коментирай, че Лейди Гага има 8 Грамита (и още 3 номинации, които ще се разберат тази вечер). Марая, дето властва цяло десетилетие и се завръща с БОМБА в средата на следващото - 5. А нашите кокошки си продадоха животите за някакви никому ненужни железа с песничките им с живот по 2-3 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Божееее, какво е това? :roll1: :roll1: Очеваден фейк, при условие че и имаме официалния IG някъде из темата. @siana4487 Е, то е ясно, че човек каквото си направи сам никой друг не може. Явно не може да се приеме такава и й е толкова огромен комплекс. Има разлика между това да си задоволява болните фантазии и да прави въпросните публично достояние все едно ние сме кьорави и няма да обърнем внимание между очевадната разлика м/у снимки и наживо. Всъщност може и да не забележим, щото си говорим за две коренно различни особи вкрайна сметка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Очеваден фейк, при условие че и имаме официалния IG някъде из темата. @siana4487 Ясно е, че е фейк, но кой го е направил? Май е някой от форума, защото доста добре познава потребителите. А и не виждам кой друг ще се занимава с нея при положение, че единствените коментиращи я са тук. Други хора не ми се вярва да имат такъв интерес. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 1 2 3 4 Въх! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Чудесен повод Андреа да напише статус: "Шаги презентира награда на Грамитата. Аз съм работила с него! Към днешна дата нито той помни коя съм, нито аз имам уши. Коя друга може да се похвали с това?" Шаги дори спечели Грами и сега благодари. Дали е споменал и Андреа, на mute ми е, но няма как тя да не е повлияла на успеха му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ясно е, че е фейк, но кой го е направил? Май е някой от форума, защото доста добре познава потребителите. А и не виждам кой друг ще се занимава с нея при положение, че единствените коментиращи я са тук. Други хора не ми се вярва да имат такъв интерес. :1000 (29): Като заначало двама за които знаем как не ги мързи да си правят многобройни IG профили и да досаждат на потребители и извън форума са твойте "любимци" Василена и Дойчо ... Или просто pechencko си прави гаргара, очевидно, щот му е скучно. Други очевидни кандидати май няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 @Kondomcho, коментирай, че Лейди Гага има 8 Грамита (и още 3 номинации, които ще се разберат тази вечер). Марая, дето властва цяло десетилетие и се завръща с БОМБА в средата на следващото - 5. А нашите кокошки си продадоха животите за някакви никому ненужни железа с песничките им с живот по 2-3 месеца. И като имаш предвид, че на церемонията с БОМБАТА, дето й носи 3 награди, шебеците от Грами излъчват по телевизията победата й само в една от категориите. :1000 (29): Другите две били маловажни. Тихооо. :1000 (29): А тя такова изпълнение им направи, нейното изпълнение беше с най-висок рейтинг от 3-те часа на церемонията или там, колкото продължаваше. До последно я прецакваха. Болногледачката на Рене Анджелил със сигурност има повече Грамита. Журито там обича онеправданите, които не са получили лесно постигнатото. За нашите кокошки - разбирам ги. Планетските награди бяха нашия Грами еквивалент. Знаеш какво вълнение беше, като имаше церемония. Още коментираме тези награди, а ги няма от няколко години вече. Аз се надявам някой ден да се върнат. Обаче в условията на дебютирали нови силни имена, защото с тези стари чанти вече не е интересно. И всичко да е с вот от хората със строги мерки против манипулации. Постижимо е. Просто в тази фирма работят назадничави простаци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Като заначало двама за които знаем как не ги мързи да си правят многобройни IG профили и да досаждат на потребители и извън форума са твойте "любимци" Василена и Дойчо ... Или просто pechencko си прави гаргара, очевидно, щот му е скучно. Други очевидни кандидати май няма. Василена скоро няма да припари до инстаграм след последното разкритие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Василена скоро няма да припари до инстаграм след последното разкритие. Не и от тоя профил, ама кой я знае колко други има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Василена скоро няма да припари до инстаграм след последното разкритие. Тя вече е там и върлува сред манафите. Просто е направила нов профил. Какво друго да прави тия 3 дни, като ти й отне смисъла на живота от последната година и кусур - да се дърли с нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Не и от тоя профил, ама кой я знае колко други има. Профила на този Александър Кенаров обаче не е изчезнал, което ще рече, че не е Василена. Ако беше той/тя, щеше да го махне веднага, както направи с този в инстаграм. Преса си е пуснала въпрос на стори да пита хората кога очакват да сервира новата песен. Качва всички отговори на нови сторита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Рекорд за най-много родени деца в една година: 5 - Нетфизе Рамзи Николова :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Преса си е пуснала въпрос на стори да пита хората кога очакват да сервира новата песен. Качва всички отговори на нови сторита. Тъпир бе, тъпир! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Тя вече е там и върлува сред манафите. Просто е направила нов профил. Какво друго да прави тия 3 дни, като ти й отне смисъла на живота от последната година и кусур - да се дърли с нас. И от къде толкова акъл от нея, че да го измисли това? :1000 (29): Мисля да последвам профила и да я питам дали може да познае къде са ушите на Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 И като имаш предвид, че на церемонията с БОМБАТА, дето й носи 3 награди, шебеците от Грами излъчват по телевизията победата й само в една от категориите. :1000 (29): Другите две били маловажни. Тихооо. :1000 (29): А тя такова изпълнение им направи, нейното изпълнение беше с най-висок рейтинг от 3-те часа на церемонията или там, колкото продължаваше. До последно я прецакваха. Болногледачката на Рене Анджелил със сигурност има повече Грамита. Журито там обича онеправданите, които не са получили лесно постигнатото. За нашите кокошки - разбирам ги. Планетските награди бяха нашия Грами еквивалент. Знаеш какво вълнение беше, като имаше церемония. Още коментираме тези награди, а ги няма от няколко години вече. Аз се надявам някой ден да се върнат. Обаче в условията на дебютирали нови силни имена, защото с тези стари чанти вече не е интересно. И всичко да е с вот от хората със строги мерки против манипулации. Постижимо е. Просто в тази фирма работят назадничави простаци. На церемонията винаги се раздават 10-15 награди от най-важните категории. Тези по жанровете са в предварителна церемония, която отскоро се излъчва. Аз нея гледам в момента. Селин също има 5 грамита, Уитни 6 (ако "Уитни" спечели за най-добър музикален филм, ще се броят 7). Същевременно Гага има 8, Риана - 9, Тейлър Суифт - 10, Бионсе - 23 (с 10 повече от Майкъл!!!). Следващото поколение като гледа тези статистики, ще си вика, че звездите на 80-те и 90-те за нищо не са ставали в сравнение с Лимонадките, Чудовищата и Суифтитата... За мен в чалгата трябва да има някакви общи награди, от типа на "Сигнал" и "Нов фолк", а не само фирмени. Но няма как да не се опорочават нещата и там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 На церемонията винаги се раздават 10-15 награди от най-важните категории. Тези по жанровете са в предварителна церемония, която отскоро се излъчва. Аз нея гледам в момента. Селин също има 5 грамита, Уитни 6 (ако "Уитни" спечели за най-добър музикален филм, ще се броят 7). Същевременно Гага има 8, Тейлър Суифт - 10, Бионсе - 22 (с близо 10 повече от Майкъл!!!). Следващото поколение като гледа тези статистики, ще си вика, че звездите на 80-те и 90-те за нищо не са ставали в сравнение с Лимонадките, Чудовищата и Суифтитата... За мен в чалгата трябва да има някакви общи награди, от типа на "Сигнал" и "Нов фолк", а не само фирмени. Но няма как да не се опорочават нещата и там. Бионсе 22. Сигурно в журито има приближени до Джей Зи. Не виждам друго обяснение. Филм за живота на Уитни Хюстън ли е излязъл? Да, и аз съм за общи награди - логично е. То дали има някъде по света изобщо основните музикални награди в една държава да са на конкретна фирма, която работи на принципа "за всеки по нещо". Абе пълни селяни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Грамитата отдавна нямат никаква стойност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Бионсе 22. Сигурно в журито има приближени до Джей Зи. Не виждам друго обяснение. Филм за живота на Уитни Хюстън ли е излязъл? Да, и аз съм за общи награди - логично е. То дали има някъде по света изобщо основните музикални награди в една държава да са на конкретна фирма, която работи на принципа "за всеки по нещо". Абе пълни селяни. 23 станаха, докато пишехме спечели още едно. Джей Зи има 21 или 22, не ми се брои. Филмът за Уитни е документален, аз също не знаех за него. Дано някой независим сайт започне да раздава награди, би било интересно. При нас тук не е много обективно, защото Преслава и Галена имат много силни fandom-и, Емануела, Джена и Анелия - почти никакъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Мара най-сетне набара хит, на български също много радва, макар и оригиналът да е много по-готин! За месец май ще чукне 2 милиона, което е сравнително добре за нея. Оригиналът е румънски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Оригиналът е румънски. В конкретния случай е взаимствала изцяло от версията на MC Stojan, включително отсвирите и се е съобразила изцяло с този ритъм за текста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 23 станаха, докато пишехме спечели още едно. Джей Зи има 21 или 22, не ми се брои. Ето... няма какво да се каже повече. Черният домус дърпа конците на тия награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари