Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Според мен просто Петра се губеше сред онези сексапилни по-млади прими - Глории, Цветелини, Камелии, Катита и Деси Слави. И пак е твърде пресилено да се каже, че се е губила. Всички я знаеха, хитове си имаше големи, образ на симпатичен близо до народа зевзек си беше изградила. Отказа се - това е проблемът. Ако сега се завърне, или по-точно ако сега беше на същите години от периода на "Командира" и със същия хъс и мотивация, според мен щеше да е тотален феномен. На хората включително и на малките им омръзна от изпънати и порцеланови кукли с джуки и не знам си какво. Петра щеше да мачка в наши дни, защото щеше да се откроява от масата и статуквото повече от всякога.

Сега си имаме Клеа!

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

1

2

3

4

Забавно от една страна, но злепоставяте преуспяла личност - от друга. Дано ви осъди!

Какво мислите?

Страх ме е да си я пусна. Вчера пак я сънувах, без да съм я мислил или гледал...

Дано някой независим сайт започне да раздава награди, би било интересно. При нас тук не е много обективно, защото Преслава и Галена имат много силни fandom-и, Емануела, Джена и Анелия - почти никакъв.

Би било добре жури да определя наградите, за да се избегнат лудите агитки, но и това няма как да се случи тук.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Емилия е едно нищо напоследък. Стана ми някаква много безлична и нехитова.

И много погрозня.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

И много погрозня.

Залезе много рязко. Не е грозна, просто остаря и не е клонинг на Кардашиян. :1000 (29):

Тая година всички залагат на балади. Ако имаше акъл, щеше да ги убие. Там й е силата.

Сподели в други сайтове

И много погрозня.

Да, смени куп неща по себе си и се връща по интервютата с някакво много странно самочувствие, откакто стана жена на новия си мъж. Преди беше малко по-земна.

Сподели в други сайтове

Ами напоследък и баладите й не ми харесват. Не знам.

Откакто си потъмни цвета на косата много погрозня. И си е пипала носа, та се е обезобразила съвсем. Преди години беше като кукличка. Колко е красива в тези клипове, а сега ... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Константин официално не е в Пайнер

Добре дошъл отново в Рамания! Ей, Деса не е приключела с кариерата си, та да се изпаряваш така както едно време. Още е в Пайнер, а него го напускат основните играчи, като Константин. Щото на него му личи, че е успял в този бизнес, за разлика повечето от колежките, които като идат на гости в Банишора питат домакинята на кой етаж живее, понеже кухите им тикви не могат да си представят дори, че в чалгата могат да правят десетки милиони и от изпълнителите, а не само от продуцента. При това с пеене, музика и платени данъци, а не с.... както там промиват мозъци от 2 десетилетия...

Сподели в други сайтове

Какъв е смисъла Преслава да пита кога ще я пуска като вече са си определили дата за премиера? :1000 (29):

Чак е написала хаштаг #yourchoice :1000 (10):

Междувременно някои коментари на пресовите са от сорта "Пак ще има разбити сърца" и така нататък. :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Screenshot-20190211-134938.jpg

Президент!

Какъв е смисъла Преслава да пита кога ще я пуска като вече са си определили дата за премиера? :1000 (29):

Чак е написала хаштаг #yourchoice :1000 (10):

Междувременно някои коментари на пресовите са от сорта "Пак ще има разбити сърца" и така нататък. :1000 (29): :1000 (29):

Простащина!

Като Ивана, дето диреше акъл за албум, който пусна две седмици по-късно.

Само Клеа е адекватна и не се допитва.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

С червена роза бързо ме свали :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

-Прощавай може ли едно фламенко с вас? :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

Любимият ми момент от клипа - кадъра в който излиза финалната плочка, как се бият с дръжките на бърсалките за прах, все едно са мечове :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Любимият ми момент от клипа - кадъра в който излиза финалната плочка, как се бият с дръжките на бърсалките за прах, все едно са мечове :3fdb8960598fa63e:

Време е да се направят и едни "Общи приказки" за една ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ на Пайнер!

Сподели в други сайтове

Време е да се направят и едни "Общи приказки" за една ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ на Пайнер!

Веднъж предложих, но ми отказаха под предтекст че не била действащ изпълнител! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Ами, направете! Кой ви спира? Доста е коментирана.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Веднъж предложих, но ми отказаха под предтекст че не била действащ изпълнител! :gun_bandana:

Те нищо не разбират Модераторите. Едния само Преслава знае, другата само Галена

Тука в 9-ти постоянен ли? Иначе един от най добрите и концерти след Мура Мега!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...