Gadinata Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Някой тук помни ли този мегахит? Гърмеше жестоко, уникална песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Очакваме ли новия хит на Преси Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Очакваме ли новия хит на Преси Коя е тая? Успешна седмица на всички батита и каки шефове! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Според мен просто Петра се губеше сред онези сексапилни по-млади прими - Глории, Цветелини, Камелии, Катита и Деси Слави. И пак е твърде пресилено да се каже, че се е губила. Всички я знаеха, хитове си имаше големи, образ на симпатичен близо до народа зевзек си беше изградила. Отказа се - това е проблемът. Ако сега се завърне, или по-точно ако сега беше на същите години от периода на "Командира" и със същия хъс и мотивация, според мен щеше да е тотален феномен. На хората включително и на малките им омръзна от изпънати и порцеланови кукли с джуки и не знам си какво. Петра щеше да мачка в наши дни, защото щеше да се откроява от масата и статуквото повече от всякога. Сега си имаме Клеа! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 1 2 3 4 Забавно от една страна, но злепоставяте преуспяла личност - от друга. Дано ви осъди! Какво мислите? Страх ме е да си я пусна. Вчера пак я сънувах, без да съм я мислил или гледал... Дано някой независим сайт започне да раздава награди, би било интересно. При нас тук не е много обективно, защото Преслава и Галена имат много силни fandom-и, Емануела, Джена и Анелия - почти никакъв. Би било добре жури да определя наградите, за да се избегнат лудите агитки, но и това няма как да се случи тук. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Когато Емилия мачкаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Помним ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Емилия е едно нищо напоследък. Стана ми някаква много безлична и нехитова. И много погрозня. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Емилия е едно нищо напоследък. Стана ми някаква много безлична и нехитова. И много погрозня. Залезе много рязко. Не е грозна, просто остаря и не е клонинг на Кардашиян. :1000 (29): Тая година всички залагат на балади. Ако имаше акъл, щеше да ги убие. Там й е силата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Емилия е едно нищо напоследък. Стана ми някаква много безлична и нехитова. И много погрозня. Да, смени куп неща по себе си и се връща по интервютата с някакво много странно самочувствие, откакто стана жена на новия си мъж. Преди беше малко по-земна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Ами напоследък и баладите й не ми харесват. Не знам. Откакто си потъмни цвета на косата много погрозня. И си е пипала носа, та се е обезобразила съвсем. Преди години беше като кукличка. Колко е красива в тези клипове, а сега ... Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 когато Оцко мачкаше с хитове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 жосвилаааа жосвилаа помните ли този хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 На мен ми харесва Ема как изглежда. Доста по-звезден лик има през последната година, но песните й са дъното. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Прекалено обективна статия! https://lifeonline.bg/bg/andrea_izkyrti_i_m...fotoshop_snimka Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Константин официално не е в Пайнер Добре дошъл отново в Рамания! Ей, Деса не е приключела с кариерата си, та да се изпаряваш така както едно време. Още е в Пайнер, а него го напускат основните играчи, като Константин. Щото на него му личи, че е успял в този бизнес, за разлика повечето от колежките, които като идат на гости в Банишора питат домакинята на кой етаж живее, понеже кухите им тикви не могат да си представят дори, че в чалгата могат да правят десетки милиони и от изпълнителите, а не само от продуцента. При това с пеене, музика и платени данъци, а не с.... както там промиват мозъци от 2 десетилетия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Какъв е смисъла Преслава да пита кога ще я пуска като вече са си определили дата за премиера? :1000 (29): Чак е написала хаштаг #yourchoice :1000 (10): Междувременно някои коментари на пресовите са от сорта "Пак ще има разбити сърца" и така нататък. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 С червена роза бързо ме свали :3fdb8960598fa63e: -Прощавай може ли едно фламенко с вас? :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Президент! Какъв е смисъла Преслава да пита кога ще я пуска като вече са си определили дата за премиера? :1000 (29): Чак е написала хаштаг #yourchoice :1000 (10): Междувременно някои коментари на пресовите са от сорта "Пак ще има разбити сърца" и така нататък. :1000 (29): :1000 (29): Простащина! Като Ивана, дето диреше акъл за албум, който пусна две седмици по-късно. Само Клеа е адекватна и не се допитва. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 С червена роза бързо ме свали :3fdb8960598fa63e: -Прощавай може ли едно фламенко с вас? :Vishenka_05: Любимият ми момент от клипа - кадъра в който излиза финалната плочка, как се бият с дръжките на бърсалките за прах, все едно са мечове Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Любимият ми момент от клипа - кадъра в който излиза финалната плочка, как се бият с дръжките на бърсалките за прах, все едно са мечове Време е да се направят и едни "Общи приказки" за една ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ на Пайнер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Време е да се направят и едни "Общи приказки" за една ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ на Пайнер! Веднъж предложих, но ми отказаха под предтекст че не била действащ изпълнител! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Време е да се направят и едни "Общи приказки" за една ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ на Пайнер! Ами, направете! Кой ви спира? Доста е коментирана. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Веднъж предложих, но ми отказаха под предтекст че не била действащ изпълнител! Те нищо не разбират Модераторите. Едния само Преслава знае, другата само Галена Тука в 9-ти постоянен ли? Иначе един от най добрите и концерти след Мура Мега! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари