THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 В Черешката на тортата беше заявил, че търси момиче, което да е девствено. Може би затова се затруднява да го намери, нямам представа. Ми тя Адриана каза при Люба Колезич, че има нова мода да работя с устата и отзад да са честни за свадбата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Моля името ми да бъде сменено на A.Kenarov!Благодаря Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Когато тази песен ти я пуснат в дискотеката между 2-3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Когато тази песен ти я пуснат в дискотеката между 2-3. Когато ме гонят от Vision във Сл. Бряг сутринта в 6, а на мен ми се пие Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Коцето в доста време онлайн в момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Коцето в доста време онлайн в момента. Кажи му да ти тегли едно м*до и мирясай вече! Коце, Коце, Коце.... Не се търпиш с тоя Кокайн вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Коцето в доста време онлайн в момента. Чудесно, тамън БОП-а ще следи он-лайн какво става в оная стаичка в "Плаза".... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Кои са тези? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Страхотен е станал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Кои са тези? Момчето без сърце, което носи бански на лалета и неговите братя. Страхотен е станал Харесва ли ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Още не е снимал клип Коцето. Утре ще разбере кога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 9:56 :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Страхотен е станал Избива ме на бой! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 :О Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 :О Излагация постоянно се гаврят с Преслава и Галена , ама вече очевидно е, че не се искат вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Хахахха, егати тъпира. Фики навремето така беше казал за жената, за която някой ден ще се ожени. Но за неговия етнос е разбираемо. btw и българите са били така едно време. Баба ми е водила майка ми на лекар след първата брачна нощ с баща ми, за да я "проверят" дали наистина е била девствена за него. Няма да обяснявам това какви психически травми е нанесло на пърдящата ми майка. И за какво я е водила след брачната нощ? И не разбрах защо е пърдяла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Прехвалената лигня "Сърце" най-после издиша в Трендинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Срам ме е да ви призная, но сънувах Коя! Кой ще ме терапевтира? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Прехвалената лигня "Сърце" най-после издиша в Трендинг. Хахахаха, умри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Прехвалената лигня "Сърце" най-после издиша в Трендинг. Като излезе новата на Преси, мигом ще изхвърчи. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Като излезе новата на Преси, мигом ще изхвърчи. А като излезе на Емануела на Преси ще хвърчи като тапа от шампанско. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 А като излезе на Емануела на Преси ще хвърчи като тапа от шампанско. Не се знае. От последните им тракове, Преси е с по-голяма гледаемост. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари