Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

01. Емануела – 11 834 гласа

02. Галена – 11 418 гласа

03. Анелия – 11 274 гласа

04. Преслава – 10 830 гласа

05. Галин – 10 518 гласа

06. Джулия – 9 494 гласа

07. Джена – 9 278 гласа

08. Яница – 8 638 гласа

09. Емилия – 8 424 гласа

10. Цветелина Янева – 8 360 гласа

Реално погледнато, така изглежда ТОП 3, ако сме обективни и съдим по проектите, които са излезли през изминалата година. Емануела си заслужава мястото, предвид всички хитове.

Сподели в други сайтове

https://signal.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%...6/#comment-2687

Феновете на Мария вече си пожелават концерт от своята любимка по повод 20-години на сцена. Юбилеят на певицата предстои през 2020-а година.

:helpsmilie: :baaasmiley: :gun_bandana: :feminist_en: :mf_surrender: :1000: :ninja: :dontknow: :wallbash: :1000 (24): :1000 (27): :1000 (29):

Ще си останат с пожеланията!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

https://signal.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%...6/#comment-2687

Феновете на Мария вече си пожелават концерт от своята любимка по повод 20-години на сцена. Юбилеят на певицата предстои през 2020-а година.

:helpsmilie: :baaasmiley: :gun_bandana: :feminist_en: :mf_surrender: :1000: :ninja: :dontknow: :wallbash: :1000 (24): :1000 (27): :1000 (29):

Ще си останат с пожеланията!

????

Mariya.jpg

Сподели в други сайтове

Един момент, чакайте малко.

Преслава извън ТОП 3 на чалгата за 2018? Така ли да разбирам нещата с този ФОЛК идол на Сигнал??

:surprise:

Това се случва за втори път в последно време.

В анкетата на Планета за 2016 година също беше на четвърто място след Галена, Емануела и Деси Слава.

Тоест спокойно можем да направим заключението, че не във всяка година от кариерата си Преслава е била в топ 3 на чалгата. Добре, тази вечер ще се спи спокойно. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Преслава извън ТОП 3 на чалгата за 2018? Така ли да разбирам нещата с този ФОЛК идол на Сигнал??

В анкетата на Планета за 2016 година също беше на четвърто място след Галена, Емануела и Деси Слава.

Тоест спокойно можем да направим заключението, че не във всяка година от кариерата си Преслава е била в топ 3 на чалгата. Добре, тази вечер ще се спи спокойно. :Vishenka_05:

И се разби митът, че Ема и Аня нямат фенове! Евала!

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Рекорден брой потребители участваха във финалния етап на допитването – 33 356.

Никога не е имало такъв интерес към допитването на Сигнал. Чалгата умирала, хе-хЪ? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Зебележи, че първото място и това на Преслава, която е набедена като номер едно за изминалата година, има малко над 1000 гласа разлика.

За пореден път, първо на наградите на Рамания, сега тези на Сигнал, доказа се, че Преслава е далеч от лидерското място и вече няколко години поред, не й е присъщо.

ХЪ-ХЪ

Сподели в други сайтове

Зебележи, че първото място и това на Преслава, която е набедена като номер едно за изминалата година, има малко над 1000 гласа разлика.

За пореден път, първо на наградите на Рамания, сега тези на Сигнал, доказа се, че Преслава е далеч от лидерското място и вече няколко години поред, не й е присъщо това място.

ХЪ-ХЪ

Да...

И поредно доказателство, че Рамания вече не е обективна извадка на масовия попфолк потребител. Ако човек съди по нагласите във форума, то наистина Преслава или Галена биха били номер 1, дори по-скоро Преслава, защото много хора намразиха Галена заради нахакано-подигравателно-нахалното поведение на мен и Стела порез последните 8 месеца, апропо - наказателен вод за Галена.

Реалността обаче е друга - Скорпионката на чалгата номер 1, Преслава пратена извън ТОПА за 2018 въпреки големия си хит.

Сподели в други сайтове

Ужасна и скръбна вест! Останах покъртен и разтресен....

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Да...

И поредно доказателство, че Рамания вече не е обективна извадка на масовия попфолк потребител. Ако човек съди по нагласите във форума, то наистина Преслава или Галена биха били номер 1, дори по-скоро Преслава, защото много хора намразиха Галена заради нахакано-подигравателно-нахалното поведение на мен и Стела порез последните 8 месеца, апропо - наказателен вод за Галена.

Реалността обаче е друга - Скорпионката на чалгата номер 1, Преслава пратена извън ТОПА за 2018 въпреки големия си хит.

Нямам против Емануела , наистина работи усилено и си изигра добре картите.

Един от най-големите самостоятелни хитове като Нотариално заверен е неин, отделно един от най-хитовите дуети за мин. година - Купих ти сърце. Сезонен хит - Направи така. + Гледай ме на снимка.

Не е като да не е заслужила.

Но за мен, не може да се открои като 100 процентов лидер, нещо й липсва, някак си на кантар ми е Галена/Емануела.

Сподели в други сайтове

Но за мен, не може да се открои като 100 процентов лидер, нещо й липсва, някак си на кантар ми е Галена/Емануела.

Тука сме шепа хора, нормално е да си влияем едни на други, освен че си имаме собствените пристрастия. Масата е определила Емица и браво!

Догодина целокупното народонаселение ще избере следния идол:

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Пусни си този мегахит, погледни нагоре към небето и помоли за по-хубави дни. :next_guitar:

Направих го! Също така изпратих призив към Вселената с концентрирани и точни мисли, заредени с положителна енергия... дали ще се сбъднат? Това ще го разберем, тази седмица, когато ще излезе новият мегахит на Преси!

Шегата настрана – нямам абсолютно никакви очаквания, както и интерес към новата ѝ песен, ако трябва да бъда честен, а аз ще бъда! Последната ѝ така и не ми хареса за повече от час или ден, дано се е постарала повече с този трак, за който има спекулации, че ще носи скандалното заглавие "Десерт".

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Почти няма коментари под статиите. Това ще рече че никой не го посещава редовно.

Коментарите се пренесоха в социалните мрежи. Допускам, че по-големият брой гласували в тази анкета се дължи на факта, че изпълнителите агитират последователите в профилите си.

Сподели в други сайтове

Шегата настрана – нямам абсолютно никакви очаквания, както и интерес към новата ѝ песен, ако трябва да бъда честен, а аз ще бъда! Последната ѝ така и не ми хареса за повече от час или ден, дано се е постарала повече с този трак, за който има спекулации, че ще носи скандалното заглавие "Десерт".

"Десерт" ми звучи като нещо, напомнящо настроението на "Разкрий ме" - забавно и неангражиращо. Ще е скандално, ако песента е по-слаба от "Да гори", но не щеш ли да подобри рекорда на "Не се изтриваш". :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Starboy: Искам да заявя публично, че съм вече фен на Галена.

Ще останеш разочарован, но и "Сърце" ми омръзна за има-няма два дни. Предпочитам "Феноменален"!

Цитат

Сподели в други сайтове

"Десерт" ми звучи като нещо, напомнящо настроението на "Разкрий ме" - забавно и неангражиращо. Ще е скандално, ако песента е по-слаба от "Да гори", но не щеш ли да подобри рекорда на "Не се изтриваш". :3fdb8960598fa63e:

Дано не! Ненавиждам отвратителната "Разкрий ме".... :feminist_en:

Цитат

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...