THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Избрахте Емануела за "Фолк идол" на 2018 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Избрахте Емануела за "Фолк идол" на 2018 Браво! Обективност. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Избрахте Емануела за "Фолк идол" на 2018 01. Емануела – 11 834 гласа 02. Галена – 11 418 гласа 03. Анелия – 11 274 гласа 04. Преслава – 10 830 гласа 05. Галин – 10 518 гласа 06. Джулия – 9 494 гласа 07. Джена – 9 278 гласа 08. Яница – 8 638 гласа 09. Емилия – 8 424 гласа 10. Цветелина Янева – 8 360 гласа Реално погледнато, така изглежда ТОП 3, ако сме обективни и съдим по проектите, които са излезли през изминалата година. Емануела си заслужава мястото, предвид всички хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 https://signal.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%...6/#comment-2687 Феновете на Мария вече си пожелават концерт от своята любимка по повод 20-години на сцена. Юбилеят на певицата предстои през 2020-а година. :1000 (24): :1000 (27): :1000 (29): Ще си останат с пожеланията! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 https://signal.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%...6/#comment-2687 Феновете на Мария вече си пожелават концерт от своята любимка по повод 20-години на сцена. Юбилеят на певицата предстои през 2020-а година. :1000 (24): :1000 (27): :1000 (29): Ще си останат с пожеланията! ???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 ???? Тука са я изкарали 2 метра :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Един момент, чакайте малко. Преслава извън ТОП 3 на чалгата за 2018? Така ли да разбирам нещата с този ФОЛК идол на Сигнал?? Това се случва за втори път в последно време. В анкетата на Планета за 2016 година също беше на четвърто място след Галена, Емануела и Деси Слава. Тоест спокойно можем да направим заключението, че не във всяка година от кариерата си Преслава е била в топ 3 на чалгата. Добре, тази вечер ще се спи спокойно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Един момент, чакайте малко. Преслава извън ТОП 3 на чалгата за 2018? Така ли да разбирам нещата с този ФОЛК идол на Сигнал?? Това се случва за втори път в последно време. В анкетата на Планета за 2016 година също беше на четвърто място след Галена, Емануела и Деси Слава. Тоест спокойно можем да направим заключението, че не във всяка година от кариерата си Преслава е била в топ 3 на чалгата. Добре, тази вечер ще се спи спокойно. И се разби митът, че Ема и Аня нямат фенове! Евала! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Рекорден брой потребители участваха във финалния етап на допитването – 33 356. Никога не е имало такъв интерес към допитването на Сигнал. Чалгата умирала, хе-хЪ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Един момент, чакайте малко. Преслава извън ТОП 3 на чалгата за 2018? Така ли да разбирам нещата с този ФОЛК идол на Сигнал?? Това се случва за втори път в последно време. В анкетата на Планета за 2016 година също беше на четвърто място след Галена, Емануела и Деси Слава. Тоест спокойно можем да направим заключението, че не във всяка година от кариерата си Преслава е била в топ 3 на чалгата. Добре, тази вечер ще се спи спокойно. Зебележи, че първото място и това на Преслава, която е набедена като номер едно за изминалата година, има малко над 1000 гласа разлика. За пореден път, първо на наградите на Рамания, сега тези на Сигнал, доказа се, че Преслава е далеч от лидерското място и вече няколко години поред, не й е присъщо. ХЪ-ХЪ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Зебележи, че първото място и това на Преслава, която е набедена като номер едно за изминалата година, има малко над 1000 гласа разлика. За пореден път, първо на наградите на Рамания, сега тези на Сигнал, доказа се, че Преслава е далеч от лидерското място и вече няколко години поред, не й е присъщо това място. ХЪ-ХЪ Да... И поредно доказателство, че Рамания вече не е обективна извадка на масовия попфолк потребител. Ако човек съди по нагласите във форума, то наистина Преслава или Галена биха били номер 1, дори по-скоро Преслава, защото много хора намразиха Галена заради нахакано-подигравателно-нахалното поведение на мен и Стела порез последните 8 месеца, апропо - наказателен вод за Галена. Реалността обаче е друга - Скорпионката на чалгата номер 1, Преслава пратена извън ТОПА за 2018 въпреки големия си хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ужасна и скръбна вест! Останах покъртен и разтресен.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Да... И поредно доказателство, че Рамания вече не е обективна извадка на масовия попфолк потребител. Ако човек съди по нагласите във форума, то наистина Преслава или Галена биха били номер 1, дори по-скоро Преслава, защото много хора намразиха Галена заради нахакано-подигравателно-нахалното поведение на мен и Стела порез последните 8 месеца, апропо - наказателен вод за Галена. Реалността обаче е друга - Скорпионката на чалгата номер 1, Преслава пратена извън ТОПА за 2018 въпреки големия си хит. Нямам против Емануела , наистина работи усилено и си изигра добре картите. Един от най-големите самостоятелни хитове като Нотариално заверен е неин, отделно един от най-хитовите дуети за мин. година - Купих ти сърце. Сезонен хит - Направи така. + Гледай ме на снимка. Не е като да не е заслужила. Но за мен, не може да се открои като 100 процентов лидер, нещо й липсва, някак си на кантар ми е Галена/Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Но за мен, не може да се открои като 100 процентов лидер, нещо й липсва, някак си на кантар ми е Галена/Емануела. Тука сме шепа хора, нормално е да си влияем едни на други, освен че си имаме собствените пристрастия. Масата е определила Емица и браво! Догодина целокупното народонаселение ще избере следния идол: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 На кой му дреме за този умрял сайт Сигнал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ужасна и скръбна вест! Останах покъртен и разтресен.... Пусни си този мегахит, погледни нагоре към небето и помоли за по-хубави дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 На кой му дреме за този умрял сайт Сигнал? Hahahahhaha 33 500 човека - рекорден брой гласували. Тихичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Hahahahhaha 33 500 човека - рекорден брой гласували. Тихичко. Почти няма коментари под статиите. Това ще рече че никой не го посещава редовно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Пусни си този мегахит, погледни нагоре към небето и помоли за по-хубави дни. Направих го! Също така изпратих призив към Вселената с концентрирани и точни мисли, заредени с положителна енергия... дали ще се сбъднат? Това ще го разберем, тази седмица, когато ще излезе новият мегахит на Преси! Шегата настрана – нямам абсолютно никакви очаквания, както и интерес към новата ѝ песен, ако трябва да бъда честен, а аз ще бъда! Последната ѝ така и не ми хареса за повече от час или ден, дано се е постарала повече с този трак, за който има спекулации, че ще носи скандалното заглавие "Десерт". Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Почти няма коментари под статиите. Това ще рече че никой не го посещава редовно. Коментарите се пренесоха в социалните мрежи. Допускам, че по-големият брой гласували в тази анкета се дължи на факта, че изпълнителите агитират последователите в профилите си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Starboy: Искам да заявя публично, че съм вече фен на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Шегата настрана – нямам абсолютно никакви очаквания, както и интерес към новата ѝ песен, ако трябва да бъда честен, а аз ще бъда! Последната ѝ така и не ми хареса за повече от час или ден, дано се е постарала повече с този трак, за който има спекулации, че ще носи скандалното заглавие "Десерт". "Десерт" ми звучи като нещо, напомнящо настроението на "Разкрий ме" - забавно и неангражиращо. Ще е скандално, ако песента е по-слаба от "Да гори", но не щеш ли да подобри рекорда на "Не се изтриваш". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Starboy: Искам да заявя публично, че съм вече фен на Галена. Ще останеш разочарован, но и "Сърце" ми омръзна за има-няма два дни. Предпочитам "Феноменален"! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 "Десерт" ми звучи като нещо, напомнящо настроението на "Разкрий ме" - забавно и неангражиращо. Ще е скандално, ако песента е по-слаба от "Да гори", но не щеш ли да подобри рекорда на "Не се изтриваш". Дано не! Ненавиждам отвратителната "Разкрий ме".... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари