Gerganafen Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Да си знае мястото като Андреа и да остави баладите на талантливите. "Да се върнеш" е велика песен! "Няма те" и "Заради теб" примерно също, жалко, че Андри дори не издаде втората официално. "Заради теб" и скандалната "Докосвай ме" заслужаваха повече, много гадно ги заеба без дори ТВ реализация, при положение, че направи промоция на албума. Имам познати от Елхово, ще ги помоля да ми съдействат в намирането на бар Рио и ще се постарая да изкопирам движенията на КЛЕА от клипа 1:1! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Забелязвам, че Галеновите се опитват да налагат нова лъжа. Че Феноменален била хита на сезона... Да , влиза в топ 3, но нека не омаловажаваме Ферарито на Криско и Слави и Яко ми е на Джена. Освен това Да гори и Грешка беше все още са фактори, а са 2 месеца преди другите 3. Трудно е да се каже коя е най. Иначе ще ми говорите за обективност и лъжене... Най накрая има и класация, която да не е свързана с гледания или гласуване, ами от клубните ротации и диджеите: “ТОР 10 DJ Selection” е най-новата класация на Фолк Плюс, която е изготвена от 20 от най-популярните Ди Джеи в България. Това са 10 те най-хитови парчета, които звучат в 17 от най-добрите клубове с цялата страна. А ето и селекцията за месец Декември: “Феноменален” – Галена “Яко ми е” – Джена “Направи така” – Емануела “Дай да вдигнем много шум” – Деси Слава и Фики “Въртележката” – Яница “Името ти” – Камелия feat. Сашо Роман “Шефката” – Тони Стораро feat. Галена “Купих ти сърце” – Емануела и Джордан “Да гори в любов” – Преслава “Грешка беше” – Цветелина Янева и Денис Теофиков Иначе някои ще ми обясняват как версията на Деса и Фики не била хит по клубовете и пускали само оригинала. Лъжци долни! И Името ти отричахте - тя 3-4 месеца след излизането си продължава да е в топа. Браво на великанките - Деса и Кама. Най смешното е, че пробутвате некви никаквици за титани, а тези никаквици нито ще имат златните албуми на Деса и Кама, нито златните хитове, нито признанието на народа като фактори в бг музиката, каквито са Деса и Кама! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 "Да се върнеш" е велика песен! "Няма те" и "Заради теб" примерно също, жалко, че Андри дори не издаде втората официално. "Заради теб" и скандалната "Докосвай ме" заслужаваха повече, много гадно ги заеба без дори ТВ реализация, при положение, че направи промоция на албума. Имам познати от Елхово, ще ги помоля да ми съдействат в намирането на бар Рио и ще се постарая да изкопирам движенията на КЛЕА от клипа 1:1! Лансираш и Клеевия канал, браво! Нека трупа гледания навсякъде! Любимото ми движение е на 3.50! Докосвай ме ми е любимата песен на Андра, много е секси! Но и клипът с другите коври се гледаше бая. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Дай Боже провал! Амин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 "Да се върнеш" е велика песен! "Няма те" и "Заради теб" примерно също, жалко, че Андри дори не издаде втората официално. "Заради теб" и скандалната "Докосвай ме" заслужаваха повече, много гадно ги заеба без дори ТВ реализация, при положение, че направи промоция на албума. Имам познати от Елхово, ще ги помоля да ми съдействат в намирането на бар Рио и ще се постарая да изкопирам движенията на КЛЕА от клипа 1:1! "Докосвай ме" е скандална! Много секс има в нея особено пъшканията в края. Другите не се сещам как звучат защото може би никога не съм ги слушал ако са от първите й. :1000 (29): Някой спомня ли си името на една песен на Андреа,че го забравих.Без клип е,а в текста се пееше нещо от рода на "малко дете".. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 На тази диджейска класация бих повярвал ако има извадка от всеки диджей как е гласувал. Макар че знаем кои са любимците на диджеите и не е като да казват колко пъти са пускали този и онзи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Някой спомня ли си името на една песен на Андреа,че го забравих.Без клип е,а в текста се пееше нещо от рода на "малко дете".. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 На тази диджейска класация бих повярвал ако има извадка от всеки диджей как е гласувал. Макар че знаем кои са любимците на диджеите и не е като да казват колко пъти са пускали този и онзи. Dj Цеци – The 1 Ecxlusive, София ; DJ Ники – club 33, София ; DJ Дамян – Plazza Dance center, София ; DJ Стамен и DJ Цеци – club Provocateur, София ; DJ Лука – club The Face, Благоевград ; DJ Джовани – club Secrets, Пловдив ; DJ Павел – club Allegro, Габрово ; DJ Митко – club Revue, София ; DJ Танер – club SHOWROOM, Русе ; DJ Тишо и DJ Айса Galaxy club, Пловдив ; DJ Jordy a.k.a.J.f. – club ELLEVEN, София ; DJ Тони – club PLAZZA NIGHT, Варна ; DJ Лъки – club PORTe, Варна ; DJ Дамян Савов – club MEGAMI, Пловдив ; DJ НЕД – Planeta Payner Club, Бургас ; DJ Макси и DJ Спирит – club MEGAMI, София ; DJ Сашо – Planeta Payner Club,Пловдив Това са диджеите и клубовете. Иначе да - Галена, Емануела са фаворитки на диджеите, което автоматично им дава тласък. ОСвен това Галоша доста им се мазни и флиртува. Емануелата пък вероятно ги обслужва орално. Иначе Яко ми е трябваше да е първа. Отдавна не ми се беше случвало дори хора, които слушат хаус (такъв е кръга около мен и брат ми) да се кефят на фолк парче както на Яко ми е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Няма спиране! Чак сега си позволих да отклоня вниманието си от невероятното присъствие на певицата в клипа и забелязах, че единият мъж в него е онзи от Твоя бях на Джулия. Разочарован съм от Коя? Убеден съм, че тайно е разбрала кое момче ще вземе бъдещата императрица и й го е отмъкнала под носа. Но тя никога няма да има това, което има КЛЕА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Иначе да - Галена, Емануела са фаворитки на диджеите, което автоматично им дава тласък. ОСвен това Галоша доста им се мазни и флиртува. Емануелата пък вероятно ги обслужва орално. Иначе Яко ми е трябваше да е първа. Отдавна не ми се беше случвало дори хора, които слушат хаус (такъв е кръга около мен и брат ми) да се кефят на фолк парче както на Яко ми е. А Алисия какво им прави? По мои наблюдения тя е по-въртяна от Галя и Ема, взети заедно. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Няма спиране! Чак сега си позволих да отклоня вниманието си от невероятното присъствие на певицата в клипа и забелязах, че единият мъж в него е онзи от Твоя бях на Джулия. Разочарован съм от Коя? Убеден съм, че тайно е разбрала кое момче ще вземе бъдещата императрица и й го е отмъкнала под носа. Но тя никога няма да има това, което има КЛЕА! Казаха ми, че бил известен актьор, но аз не гледам нищо и не се интересувам. Не го познавам. Явно е платил на Клеа, за да си впише в активите участие в нейно видео. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Казаха ми, че бил известен актьор, но аз не гледам нищо и не се интересувам. Не го познавам. Явно е платил на Клеа, за да си впише в активите участие в нейно видео. Ако е от София ден и нощ- и аз много не го следя, гледал съм го само няколко пъти. При всяко положение съм убеден, че Джулия го е отмъкнала предварително, лисичка си е тя. Забелязвам обаче, че хита на Клеа не се появява като предложение отстрани. Сега е моментът ние да възроптаем, че YouTube саботира новата кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 А Алисия какво им прави? По мои наблюдения тя е по-въртяна от Галя и Ема, взети заедно. Въртят я да, но виж, че не участва с нищо в класацията, а през годината издаде доста песни... И тя им прави добрини Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Как може да има тази песен и ''Нахално хубава'' и да заложи на втората. Това звучи като хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Ако е от София ден и нощ- и аз много не го следя, гледал съм го само няколко пъти. При всяко положение съм убеден, че Джулия го е отмъкнала предварително, лисичка си е тя. Забелязвам обаче, че хита на Клеа не се появява като предложение отстрани. Сега е моментът ние да възроптаем, че YouTube саботира новата кралица! Доста гледания трупа все пак. Колкото Теодора, а не е предприемала ПР кампании, нито рекламира във фейса или инстаграма. Личи си, че е естествена лидерка, обикната от народа за една нощ. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Въртят я да, но виж, че не участва с нищо в класацията, а през годината издаде доста песни... И тя им прави добрини Абе, умрели са да им правят добрини. Повечето диджеи са пълни помияри, бетер кръчмарските певици. Ако са толкова подкупни, достатъчно е да им подхвърлят 100-200 лв за месечна ротация. За Анелия се носеха такива слухове преди години. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Доста гледания трупа все пак. Колкото Теодора, а не е предприемала ПР кампании, нито рекламира във фейса или инстаграма. Личи си, че е естествена лидерка, обикната от народа за една нощ. Гергана-та на това десетилетие! Неслучайно ми се превърна моментално в любимка! Искам Герче и Клейче в дует! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Няма спиране! Чак сега си позволих да отклоня вниманието си от невероятното присъствие на певицата в клипа и забелязах, че единият мъж в него е онзи от Твоя бях на Джулия. Разочарован съм от Коя? Убеден съм, че тайно е разбрала кое момче ще вземе бъдещата императрица и й го е отмъкнала под носа. Но тя никога няма да има това, което има КЛЕА! Боже,ето откъде ми е познато момчето! Още не мога да се сетя как се казва.Другото момче е от София ден и нощ,да ПП: Мерси за песента на Андрю Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Доста гледания трупа все пак. Колкото Теодора, а не е предприемала ПР кампании, нито рекламира във фейса или инстаграма. Личи си, че е естествена лидерка, обикната от народа за една нощ. Аз вече се притеснявам за позициите на Галена утре. Може би трябва да отложи премиерата, иначе ще остане в сянка. Толкова години се мъчи да е звезда, а накрая все естествено обикнати от народа лидерки като Преслава, Десислава и Клеа са над нея! Гергана-та на новото десетилетие! Неслучайно ми се превърна моментално в любимка! Искам Герче и Клейче в дует! Тъй като ти я запази първи за Гери, аз я запазвам втори за Деси! Особено следващия път, когато на ДС й се наложи някой да й съживява кариерата- Клеа е най-удачното продължение след Галена, Галин и Фики. И най-хубавото е, че после с години ще може да се хвали насам-натам, че е направила дует със звезда от такъв ранг. ПП: Колкото повече се бъзикаме, толкова повече гледам клипа и действително й се кефя. :1000 (29): Има нещо много симпатично в нея и проекта й, но още не мога да си обясня какво. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Как може да има тази песен и ''Нахално хубава'' и да заложи на втората. Това звучи като хит! Жалко, че няма да я клипира. Брутални са заедно с "5-6 минути". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 По стар обичай в моята компания за новогодишната баница пиша чалга късмети. Реших тази година да ви ги споделя с малко закъснение да се позабавлявате малко и да разведрим обстановката :1000 (29): :1000 (29): [*] Всеки ще завиди за новата забежка, през 2019 ще се качиш на любовна въртележка. [*] Ето го пристига – мъж за милиони, през 2019 ще си цар на всичките купони. [*] На теб се пада екскурзия до Бахами, пускай бърже La Miami! [*] Романтично пътешествие с MC Stojan, стягай куфарите за Троян. [*] С ново гадже, уж на командировка в Пирдоп – и всичко вече ти е оп оп оп оп. [*] Нова заплата, още по-недопустима, щом си шефката любима. [*] Любовта ще срещнеш – бъди готов, през 2019 ще гориш в любов! [*] Застраховка направи си, не бъди келеш - със самолет летиш за Маракеш! [*] Ще пламне и при теб любовната искра,ДесиСлава на сватбата ще пее „Много съм добра“! [*] През 2019-та за всичко ще си бенчмарка, дреме ти, че Анелия те праща в Зоопарка. [*] Нова къща милото ще купи-Честито, дишай скъпи! [*] На остров, като звезден самурай,ще звъниш ни от Мароко, Занзибар и Дубай! [*] Ето я пристига – влюбената в тебе,през 2019-та ти се пада бебе! [*] Ще се молиш на Аллах,да не чуеш нова песен от Емрах! [*] През новата година да не ти дреме, 2019-та е твоето PRAVO VREME ! [*] В кариерата ще постигнеш чудни резултати, та нали си Златото на тати. [*] На теб се пада да бъдеш кум, дай да вдигнем много шум! [*] Без излишни драми, всеки петък си в Мегами! [*] Щастие на теб се пада цял склад, с тебе искам да се правим мармалад. [*] Пийни едно уиски, хапни един бадем, 2019-та около теб ще е харем. [*] С новата кола на мотописта, палиш я и вдигаш двеста, триста. [*] От съдбата ти ще бъдеш гален, няма като теб – феноменален! [*] Когато на съседката нивата ореше, не ревеше. Ти го каза – грешка беше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ПП: Колкото повече се бъзикаме, толкова повече гледам клипа и действително й се кефя. :1000 (29): Има нещо много симпатично в нея и проекта й, но още не мога да си обясня какво. :1000 (29): Може би сладкият й диалект? На припева се разтапям: "Айди, айди бате шеф! Шефката къдье е - някъде около тьеб?" Клеа, Гери и Деси - триото на кралиците! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Абе, умрели са да им правят добрини. Повечето диджеи са пълни помияри, бетер кръчмарските певици. Ако са толкова подкупни, достатъчно е да им подхвърлят 100-200 лв за месечна ротация. За Анелия се носеха такива слухове преди години. Подкупни са ест - пари или свирки и си в плейлиста им! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 13 000 000 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Нагла кражба :gun_bandana: :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари