asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 От целия топ 5 в Фолк Идол само Галена е агитирала. Това не омаловажава победата на Ема. Очевидно привържениците й дори не са имали нужда от агитиране! Губи ти се логиката хептен тоз път. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Само да няма самоубийства деее Folk+ - певица на годината - ЕМАНУЕЛА Signal.bg -идол на годината - ЕМАНУЕЛА :Vishenka_05: И във Фейсбук страниците избират нея. На едно място даже беше спечелила певица и идол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 И във Фейсбук страниците избират нея. На едно място даже беше спечелила певица и идол. Добре, признаваме, че беше прав за това. А новата песен на Криско и Вирго защо 2 дни след премиерата си е под Галена и на нивото на Саша Рико? Нали идваше края на чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Сигурен ли си? Сега, ако се разтърся, да не се окаже, че и други са агитирали, но по-отдавна? Това гласуване тече от поне месец. Преслава, Емануела, Анелия - Постват си някои от победите Галена - Непрекъсната агитация, дори за 50те най Галин - Не е поствал нищо свързано със Сигнал от 1 година Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Добре, признаваме, че беше прав за това. А новата песен на Криско и Вирго защо 2 дни след премиерата си е под Галена и на нивото на Саша Рико? Нали идваше края на чалгата. Защото Криско от 2009 не е рапър, а сега се опитва да прави песни в тоя стил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Преслава, Емануела, Анелия - Постват си някои от победите Галена - Непрекъсната агитация, дори за 50те най Галин - Не е поствал нищо свързано със Сигнал от 1 година И после ще ми разправя, че не й били важни отличията. Истинска кОчка! Gotta love this new/two-faced bitch. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 И после ще ми разправя, че не й били важни отличията. Истинска кОчка! Gotta love this new/two-faced bitch. Ужасна зодия е, нормално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Или е фейк, или тоя който и е държал телефона по време на лайфа го е писал. Няма какво да се коментира. Глупости, какъв фейк. Преслава си държеше телефона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Защото Криско от 2009 не е рапър, а сега се опитва да прави песни в тоя стил. Той преди 2009 изобщо бил ли е нещо освен онаниращо тийнейджърче? Радвам се, че лъсна истинското му лице. Тия дуети със Слави (особено последният кючек) може да са отблъснали някаква част от феновете му. Просто е фрапираща разликата от преди 2-3 години с "Дали това любов е" и "Базука" с тези резултати от последните дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Той преди 2009 изобщо бил ли е нещо освен онаниращо тийнейджърче? Радвам се, че лъсна истинското му лице. Тия дуети със Слави (особено последният кючек) може да са отблъснали някаква част от феновете му. Просто е фрапираща разликата от преди 2-3 години с "Дали това любов е" и "Базука" с тези резултати от последните дни. Аз не знам защо му беше да се занимава със Слави. Два дуета за една година, постоянно в предаването му, концерти заедно...Излишно беше, но габровската кучка няма да се даде толкова лесно. Беше казал, че до лятото ще има цели 10 песни. Иначе и в периода преди да спи с който трябва също имаше яки песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Това не омаловажава победата на Ема. Очевидно привържениците й дори не са имали нужда от агитиране! Губи ти се логиката хептен тоз път. Емануела е единствената достойна конкурентка на Преслава през 2018, и нямам против че е спечелила. Поздравления. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Последният златен хит в поп фолка с 26 милиона. Галена на участие каза, че по-добра поп фолк песен в последните години в тоя жанр няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Последният златен хит в поп фолка с 26 милиона. Галена на участие каза, че по-добра поп фолк песен в последните години в тоя жанр няма. Е, как? "Да те бях ранила" е новата "Луда по тебе". Тази която си пуснал не върви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Преслава, Емануела, Анелия - Постват си някои от победите Галена - Непрекъсната агитация, дори за 50те най Галин - Не е поствал нищо свързано със Сигнал от 1 година Какво лошо има в това да си постват победите? Ето, че и Преса явно го прави. И после ще ми разправя, че не й били важни отличията. Истинска кОчка! Gotta love this new/two-faced bitch. Поне не се крие. Това са си публични агитации. А и си е класическа чалгарка, затова е толкова успешна. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Какво лошо има в това да си постват победите? Ето, че и Преса явно го прави. Нищо. Просто описах кой какво прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Емануела е единствената достойна конкурентка на Преслава през 2018, и нямам против че е спечелила. Поздравления. Като гледам на кое място е Преслава, та ми се струва, че не само Емануела и е конкурент. 01. Емануела – 11 834 гласа 02. Галена – 11 418 гласа 03. Анелия – 11 274 гласа 04. Преслава – 10 830 гласа Ти обаче никога няма да признаеш Галена. А разликата между Емануела и Галена е минимална в гласовете. По въроса с това, че Преслава е на 4-то място казваш, че не признаваш сайта на Сигнал, но иначе се радваш, че е Емануела първа. Викаш добре, че не е Галена, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Сега само остава някой да ми обясни как така безинтересницата Анелия с мнимия си хит "Зоопарк" има 500 гласа повече от Преслава, която няма как да й се отрече, че притежава най-голямата самостоятелна песен за изминалата година. Също няма как да й се отрекат в пъти повечето върли фенове от Анелия. И няма как да се отрече, че е много по-интересна личност за обществото отколкото Анелия, чията дъщеря буди повече коментари и интерес от майка си. Не отричам лидерството на Емануела, обаче анализирайки ситуацията все повече започва да ми се струва, че анкетата е нагласена. Кой за Бога се вълнува от Анелия и какви чак такива мегахитове има за 2018? На пишман хита й почти никой не се кефеше на концерта. Не е споделяла анкетата в профила си. Та...? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ами спрете да го приемате Сигнал на сериозно веднъж и завинаги. За мен отдавна не значи нищо, нито го посещавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ами спрете да го приемате Сигнал на сериозно веднъж и завинаги. За мен отдавна не значи нищо, нито го посещавам. Добре, спирам. ТОП 3 за 2018 е така: 1. ГалЬОна 2. Мануела 3, Преслава. Прав си да не го взимаме насериозно тоА сайт. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Другото, което за мен е доста показателно, е фактът, че ако думите на Fast са верни, нито една певица от големите имена освен Галена не е агитирала феновете си да гласуват в това допитване. Защо ли..? Спомняте ли си какво беше преди години? Те си счупваха пръстите да пускат линкове и да агитират точно за тази надпревара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ами спрете да го приемате Сигнал на сериозно веднъж и завинаги. За мен отдавна не значи нищо, нито го посещавам. Много по-сериозна медия са от сайта, който рекламираше допреди два дни, защото Преслава спечелила някаква награда там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Много по-сериозна медия са от сайта, който рекламираше допреди два дни, защото Преслава спечелила някаква награда там. Folk+ ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не отричам лидерството на Емануела, обаче анализирайки ситуацията все повече започва да ми се струва, че анкетата е нагласена. Кой за Бога се вълнува от Анелия и какви чак такива мегахитове има за 2018? На пишман хита й почти никой не се кефеше на концерта. Не е споделяла анкетата в профила си. Та...? Изненадващо е и присъствието на Коя, но си обяснявам високата й позиция с това, че феновете на терминаторките са я поставяли на второ и трето място, гласувайки стратегически, за да не помпат с гласове истинските конкурентки. На Анелия много хора симпатизират и, ако не са я поставяли на първо място, със сигурност е имала много, много, много втори и трети места. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тоя сайт Сигнал е станал толкова безинтересен ,че аз изобщо и не съм гласувал за Фолк идол! Приемете си каквото искате Преслава е с най-големият самостоятелен хит за 2018 и от това си направете извода! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тоя сайт Сигнал е станал толкова безинтересен ,че аз изобщо и не съм гласувал за Фолк идол! Приемете си каквото искате Преслава е с най-големият самостоятелен хит за 2018 и от това си направете извода! Хит и Идол са различни категории Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари