Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

От целия топ 5 в Фолк Идол само Галена е агитирала.

Това не омаловажава победата на Ема. Очевидно привържениците й дори не са имали нужда от агитиране! Губи ти се логиката хептен тоз път.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Само да няма самоубийства деее :Vishenka_05:

Folk+ - певица на годината - ЕМАНУЕЛА

Signal.bg -идол на годината - ЕМАНУЕЛА

:Vishenka_05: :Vishenka_05:

И във Фейсбук страниците избират нея. На едно място даже беше спечелила певица и идол. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

И във Фейсбук страниците избират нея. На едно място даже беше спечелила певица и идол. :3fdb8960598fa63e:

Добре, признаваме, че беше прав за това.

А новата песен на Криско и Вирго защо 2 дни след премиерата си е под Галена и на нивото на Саша Рико? Нали идваше края на чалгата. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Сигурен ли си? Сега, ако се разтърся, да не се окаже, че и други са агитирали, но по-отдавна? Това гласуване тече от поне месец.

Преслава, Емануела, Анелия - Постват си някои от победите

Галена - Непрекъсната агитация, дори за 50те най

Галин - Не е поствал нищо свързано със Сигнал от 1 година

Сподели в други сайтове

Добре, признаваме, че беше прав за това.

А новата песен на Криско и Вирго защо 2 дни след премиерата си е под Галена и на нивото на Саша Рико? Нали идваше края на чалгата. :3fdb8960598fa63e:

Защото Криско от 2009 не е рапър, а сега се опитва да прави песни в тоя стил.

Сподели в други сайтове

И после ще ми разправя, че не й били важни отличията. Истинска кОчка! Gotta love this new/two-faced bitch.

Сподели в други сайтове

Или е фейк, или тоя който и е държал телефона по време на лайфа го е писал.

Няма какво да се коментира.

Глупости, какъв фейк. Преслава си държеше телефона.

Сподели в други сайтове

Защото Криско от 2009 не е рапър, а сега се опитва да прави песни в тоя стил.

Той преди 2009 изобщо бил ли е нещо освен онаниращо тийнейджърче?

Радвам се, че лъсна истинското му лице. Тия дуети със Слави (особено последният кючек) може да са отблъснали някаква част от феновете му. Просто е фрапираща разликата от преди 2-3 години с "Дали това любов е" и "Базука" с тези резултати от последните дни.

Сподели в други сайтове

Той преди 2009 изобщо бил ли е нещо освен онаниращо тийнейджърче?

Радвам се, че лъсна истинското му лице. Тия дуети със Слави (особено последният кючек) може да са отблъснали някаква част от феновете му. Просто е фрапираща разликата от преди 2-3 години с "Дали това любов е" и "Базука" с тези резултати от последните дни.

Аз не знам защо му беше да се занимава със Слави. Два дуета за една година, постоянно в предаването му, концерти заедно...Излишно беше, но габровската кучка няма да се даде толкова лесно. Беше казал, че до лятото ще има цели 10 песни. :3fdb8960598fa63e:

Иначе и в периода преди да спи с който трябва също имаше яки песни. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Това не омаловажава победата на Ема. Очевидно привържениците й дори не са имали нужда от агитиране! Губи ти се логиката хептен тоз път.

Емануела е единствената достойна конкурентка на Преслава през 2018, и нямам против че е спечелила. Поздравления.

Сподели в други сайтове

Последният златен хит в поп фолка с 26 милиона. :3fdb8960598fa63e:

Галена на участие каза, че по-добра поп фолк песен в последните години в тоя жанр няма.

Е, как? "Да те бях ранила" е новата "Луда по тебе". Тази която си пуснал не върви!

Сподели в други сайтове

Какво лошо има в това да си постват победите? Ето, че и Преса явно го прави.

И после ще ми разправя, че не й били важни отличията. Истинска кОчка! Gotta love this new/two-faced bitch.

Поне не се крие. Това са си публични агитации. А и си е класическа чалгарка, затова е толкова успешна.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Емануела е единствената достойна конкурентка на Преслава през 2018, и нямам против че е спечелила. Поздравления.

Като гледам на кое място е Преслава, та ми се струва, че не само Емануела и е конкурент.

01. Емануела – 11 834 гласа

02. Галена – 11 418 гласа

03. Анелия – 11 274 гласа

04. Преслава – 10 830 гласа

Ти обаче никога няма да признаеш Галена. А разликата между Емануела и Галена е минимална в гласовете.

По въроса с това, че Преслава е на 4-то място казваш, че не признаваш сайта на Сигнал, но иначе се радваш, че е Емануела първа. Викаш добре, че не е Галена, нали? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Сега само остава някой да ми обясни как така безинтересницата Анелия с мнимия си хит "Зоопарк" има 500 гласа повече от Преслава, която няма как да й се отрече, че притежава най-голямата самостоятелна песен за изминалата година. Също няма как да й се отрекат в пъти повечето върли фенове от Анелия. И няма как да се отрече, че е много по-интересна личност за обществото отколкото Анелия, чията дъщеря буди повече коментари и интерес от майка си.

Не отричам лидерството на Емануела, обаче анализирайки ситуацията все повече започва да ми се струва, че анкетата е нагласена. Кой за Бога се вълнува от Анелия и какви чак такива мегахитове има за 2018? На пишман хита й почти никой не се кефеше на концерта. Не е споделяла анкетата в профила си. Та...?

Сподели в други сайтове

Ами спрете да го приемате Сигнал на сериозно веднъж и завинаги. За мен отдавна не значи нищо, нито го посещавам.

Добре, спирам.

ТОП 3 за 2018 е така:

1. ГалЬОна

2. Мануела

3, Преслава.

Прав си да не го взимаме насериозно тоА сайт. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Другото, което за мен е доста показателно, е фактът, че ако думите на Fast са верни, нито една певица от големите имена освен Галена не е агитирала феновете си да гласуват в това допитване. Защо ли..? Спомняте ли си какво беше преди години? Те си счупваха пръстите да пускат линкове и да агитират точно за тази надпревара.

Сподели в други сайтове

Ами спрете да го приемате Сигнал на сериозно веднъж и завинаги. За мен отдавна не значи нищо, нито го посещавам.

Много по-сериозна медия са от сайта, който рекламираше допреди два дни, защото Преслава спечелила някаква награда там.

Сподели в други сайтове

Не отричам лидерството на Емануела, обаче анализирайки ситуацията все повече започва да ми се струва, че анкетата е нагласена. Кой за Бога се вълнува от Анелия и какви чак такива мегахитове има за 2018? На пишман хита й почти никой не се кефеше на концерта. Не е споделяла анкетата в профила си. Та...?

Изненадващо е и присъствието на Коя, но си обяснявам високата й позиция с това, че феновете на терминаторките са я поставяли на второ и трето място, гласувайки стратегически, за да не помпат с гласове истинските конкурентки. На Анелия много хора симпатизират и, ако не са я поставяли на първо място, със сигурност е имала много, много, много втори и трети места.

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Тоя сайт Сигнал е станал толкова безинтересен ,че аз изобщо и не съм гласувал за Фолк идол! Приемете си каквото искате Преслава е с най-големият самостоятелен хит за 2018 и от това си направете извода!

Сподели в други сайтове

Тоя сайт Сигнал е станал толкова безинтересен ,че аз изобщо и не съм гласувал за Фолк идол! Приемете си каквото искате Преслава е с най-големият самостоятелен хит за 2018 и от това си направете извода!

Хит и Идол са различни категории ;)

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...