presi_fen! Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Хит и Идол са различни категории Да ама подреждането на Сигнал никак не е така както трябва да е подреждането за 2018 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Да ама подреждането на Сигнал никак не е така както трябва да е подреждането за 2018 То когото и да питаш, различна подредба ще ти изпраска. Както се вика, да си гласувал и тук Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Егати и проблема стана! Фаст държиш се като дете. Малко по сериозно. Не може Преса всяка година да е номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Егати и проблема стана! Фаст държиш се като дете. Малко по сериозно. Не може Преса всяка година да е номер 1. Споко, ще направи някоя класация, взимайки предвид особена конфигурация от фактори, и Преси пак ще е номер едно. Не виждам каква е драмата, че чак да се отрича Сигнал. Не е сила като преди, но други фолкмедии не останаха. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Един момент, чакайте малко. Преслава извън ТОП 3 на чалгата за 2018? Така ли да разбирам нещата с този ФОЛК идол на Сигнал?? Това се случва за втори път в последно време. В анкетата на Планета за 2016 година също беше на четвърто място след Галена, Емануела и Деси Слава. Тоест спокойно можем да направим заключението, че не във всяка година от кариерата си Преслава е била в топ 3 на чалгата. Добре, тази вечер ще се спи спокойно. Анкетите в някакъв сайт в който никой не влиза от 2016-та и чиите награди певиците не споделят от години или Google Trends е верния и обрктивния източник? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 ЧЕТВЪРТЪК 16:00 ПРЕСЛАВА - ТВОЯТ ИЗБОР Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 ЧЕТВЪРТЪК 16:00 ПРЕСЛАВА - ТВОЯТ ИЗБОР Се тая. Чакаме "Скъпото се плаща" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Дано Емануела смаже двамата добричлии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Се тая. Чакаме "Скъпото се плаща" Ми чакай си я кой та пита егати наглото същество Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ми чакай си я кой та пита егати наглото същество Баба ти от Каспичан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Заради стратегическото гласуване Анелия е преди Преслава, не заради друго. За мен вълчицата от зоопарка е извън топ 3, но в топ 5, пък ако ще от Билборд да направят класация за нашите чалгарки и да твърдят противното. Честито на Емануела, Галена и Преслава иначе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Галин и Лидия кога??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Заради стратегическото гласуване Анелия е преди Преслава, не заради друго. За мен вълчицата от зоопарка е извън топ 3, но в топ 5, пък ако ще от Билборд да направят класация за нашите чалгарки и да твърдят противното. Честито на Емануела, Галена и Преслава иначе. Тебе ще те пращам в зоопарка. :gun_bandana: Преслава с кое е по-напред? С една "Да гори в любов"? Анелия има 2 тотални хита, албум, промоция. Преслава я мързи да диша, от 8 години албум няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Галин и Лидия кога??? Също в четвъртък. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тебе ще те пращам в зоопарка. :gun_bandana: Преслава с кое е по-напред? С една "Да гори в любов"? Анелия има 2 тотални хита, албум, промоция. Преслава я мързи да диша, от 8 години албум няма. Седем години и три месеца! И Назмилер имат хит, по качество е на нивото на "Зоопарк" и "Бръммммммммммммммм", да ги правим тях музикални идоли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Също в четвъртък. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 И Назмилер имат хит, по качество е на нивото на "Зоопарк" и "Бръммммммммммммммм", да ги правим тях музикални идоли? Анелия й се даде възможност да докаже какво има на голяма сцена и се оказа, че има едно нищо. Говоря за самостоятелната песен. Така, че остава един дует като голям хит. Те доволно изпълнители имат силни дуети миналата година + още успешни самостоятелни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Седем години и три месеца! И Назмилер имат хит, по качество е на нивото на "Зоопарк" и "Бръммммммммммммммм", да ги правим тях музикални идоли? Ама чакай малко, Анелия е топ певица вече 17-та година, тие Назмилер кои са? :feminist_en: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Анелия й се даде възможност да докаже какво има на голяма сцена и се оказа, че има едно нищо. Говоря за самостоятелната песен. Така, че остава един дует като голям хит. Те доволно изпълнители имат силни дуети миналата година + още успешни самостоятелни песни. Иронията е, че след една от най-силните песни в поп-фолка в последните години – "Дай ми още", започна да пуска само тотални шитове, клетичката. По мое мнение, можеше да ни спести абсолютно всичко от 6-ти декември, 2016-та година насам. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Предложение към феновете на Галена и тези, които не харесват Преслава: На 14-ти Февруари, когато излязят двете песни да слушаме тази на Галин и Лидия, за да може те да влязат в тренда. Мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Иронията е, че след една от най-силните песни в поп-фолка в последните години – "Дай ми още", започна да пуска само тотални шитове, клетичката. По мое мнение, можеше да ни спести абсолютно всичко от 6-ти декември, 2016-та година насам. С изключение на "С тебе ми е най" - мой личен селски фаворит. Коментирай факта, че трета скандална фигура в този форум се оказва от Г.Д. Град, който в пика си е имал 20К души, а сега не знам дали са и 15К да даде на Рамания трима главни герои. То сигурно от Пловдив няма 3-ма човека тук. Не знам какво се случва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 С изключение на "С тебе ми е най" - мой личен селски фаворит. Коментирай факта, че трета скандална фигура в този форум се оказва от Г.Д. Град, който в пика си е имал 20К души, а сега не знам дали са й 15К да даде на Рамания трима главни герои. То сигурно от Пловдив няма 3-ма човека тук. Не знам какво се случва... :roll1: Изпаднах в шаш и паника! Но питам .... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Предложение към феновете на Галена и тези, които не харесват Преслава: На 14-ти Февруари, когато излязят двете песни да слушаме тази на Галин и Лидия, за да може те да влязат в тренда. Мерси. Това е задължение, не предложение, мило. А дали Галин няма да пусне песента един ден преди 14-ти, или след това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 :roll1: Изпаднах в шаш и паника! Но питам .... Любимо ми е да ти ускорявам пулса. Да си каже сам, ако иска. Моят жокер е: фен_на_Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари