Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Да ама подреждането на Сигнал никак не е така както трябва да е подреждането за 2018

То когото и да питаш, различна подредба ще ти изпраска. Както се вика, да си гласувал и тук :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Егати и проблема стана! Фаст държиш се като дете. Малко по сериозно. Не може Преса всяка година да е номер 1.

Споко, ще направи някоя класация, взимайки предвид особена конфигурация от фактори, и Преси пак ще е номер едно. Не виждам каква е драмата, че чак да се отрича Сигнал. Не е сила като преди, но други фолкмедии не останаха.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Един момент, чакайте малко.

Преслава извън ТОП 3 на чалгата за 2018? Така ли да разбирам нещата с този ФОЛК идол на Сигнал??

:surprise:

Това се случва за втори път в последно време.

В анкетата на Планета за 2016 година също беше на четвърто място след Галена, Емануела и Деси Слава.

Тоест спокойно можем да направим заключението, че не във всяка година от кариерата си Преслава е била в топ 3 на чалгата. Добре, тази вечер ще се спи спокойно. :Vishenka_05:

Анкетите в някакъв сайт в който никой не влиза от 2016-та и чиите награди певиците не споделят от години или Google Trends е верния и обрктивния източник?

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

Заради стратегическото гласуване Анелия е преди Преслава, не заради друго. За мен вълчицата от зоопарка е извън топ 3, но в топ 5, пък ако ще от Билборд да направят класация за нашите чалгарки и да твърдят противното.

Честито на Емануела, Галена и Преслава иначе.

Сподели в други сайтове

Заради стратегическото гласуване Анелия е преди Преслава, не заради друго. За мен вълчицата от зоопарка е извън топ 3, но в топ 5, пък ако ще от Билборд да направят класация за нашите чалгарки и да твърдят противното.

Честито на Емануела, Галена и Преслава иначе.

Тебе ще те пращам в зоопарка. :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Преслава с кое е по-напред? С една "Да гори в любов"? Анелия има 2 тотални хита, албум, промоция. Преслава я мързи да диша, от 8 години албум няма.

Сподели в други сайтове

Галин и Лидия кога???

Също в четвъртък.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Тебе ще те пращам в зоопарка. :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Преслава с кое е по-напред? С една "Да гори в любов"? Анелия има 2 тотални хита, албум, промоция. Преслава я мързи да диша, от 8 години албум няма.

Седем години и три месеца! :feminist_en:

И Назмилер имат хит, по качество е на нивото на "Зоопарк" и "Бръммммммммммммммм", да ги правим тях музикални идоли? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

И Назмилер имат хит, по качество е на нивото на "Зоопарк" и "Бръммммммммммммммм", да ги правим тях музикални идоли? :Vishenka_05:

Анелия й се даде възможност да докаже какво има на голяма сцена и се оказа, че има едно нищо. Говоря за самостоятелната песен. Така, че остава един дует като голям хит. Те доволно изпълнители имат силни дуети миналата година + още успешни самостоятелни песни.

Сподели в други сайтове

Седем години и три месеца! :feminist_en:

Ама чакай малко, Анелия е топ певица вече 17-та година, тие Назмилер кои са? :feminist_en: :feminist_en: :feminist_en:

Сподели в други сайтове

Анелия й се даде възможност да докаже какво има на голяма сцена и се оказа, че има едно нищо. Говоря за самостоятелната песен. Така, че остава един дует като голям хит. Те доволно изпълнители имат силни дуети миналата година + още успешни самостоятелни песни.

Иронията е, че след една от най-силните песни в поп-фолка в последните години – "Дай ми още", започна да пуска само тотални шитове, клетичката.

По мое мнение, можеше да ни спести абсолютно всичко от 6-ти декември, 2016-та година насам.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Предложение към феновете на Галена и тези, които не харесват Преслава:

На 14-ти Февруари, когато излязят двете песни да слушаме тази на Галин и Лидия, за да може те да влязат в тренда. Мерси.

Сподели в други сайтове

Иронията е, че след една от най-силните песни в поп-фолка в последните години – "Дай ми още", започна да пуска само тотални шитове, клетичката.

По мое мнение, можеше да ни спести абсолютно всичко от 6-ти декември, 2016-та година насам.

С изключение на "С тебе ми е най" - мой личен селски фаворит.

Коментирай факта, че трета скандална фигура в този форум се оказва от Г.Д. Град, който в пика си е имал 20К души, а сега не знам дали са и 15К да даде на Рамания трима главни герои. То сигурно от Пловдив няма 3-ма човека тук. Не знам какво се случва... :happyppl:

Сподели в други сайтове

С изключение на "С тебе ми е най" - мой личен селски фаворит.

Коментирай факта, че трета скандална фигура в този форум се оказва от Г.Д. Град, който в пика си е имал 20К души, а сега не знам дали са й 15К да даде на Рамания трима главни герои. То сигурно от Пловдив няма 3-ма човека тук. Не знам какво се случва... :happyppl:

:roll1: :roll1: Изпаднах в шаш и паника!

Но питам ....

Цитат

Сподели в други сайтове

Предложение към феновете на Галена и тези, които не харесват Преслава:

На 14-ти Февруари, когато излязят двете песни да слушаме тази на Галин и Лидия, за да може те да влязат в тренда. Мерси.

Това е задължение, не предложение, мило. :Vishenka_05:

А дали Галин няма да пусне песента един ден преди 14-ти, или след това. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...