Guest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Много странно, тази песен беше преди Джулия с Константин, a сега са писали първо името на Коцето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Кели, помниш ли когато този трак се яви на бял свят и всички бяхме втрещени, шокирани и объркани? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Кели, помниш ли когато този трак се яви на бял свят и всички бяхме втрещени, шокирани и объркани? Защо? Хареса се на всички. Е, Преси е кльощава и мяса на съсухрен прилеп, но всичко останало е бомба. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Специално за ....... Мерси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Защо? Хареса се на всички. Е, Преси е кльощава и мяса на съсухрен прилеп, но всичко останало е бомба. Защото беше с революционно звучене и текст! Ние сме свикнали само на блъскане, чупене, унижаване и мачкане като една дреха на пода!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Защото беше с революционно звучене и текст! Ние сме свикнали само на блъскане, чупене, унижаване и мачкане като една дреха на пода!!! Когато пусна "Ако утре ме губиш", шокът беше още по-силен. Все още потръпвам на фразата - "И нас промени проклетото време", а ти? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Когато пусна "Ако утре ме губиш", шокът беше още по-силен. Все още потръпвам на фразата - "И нас промени проклетото време", а ти? Прав си, тогава шокът беше пълен и разкъртващ! Помня, че гледах онлайн и беше ясно, че ще изпълни нов трак, но мислех, че ще е поредния кючек и като запя само първите строфи .... потръпнах и не знаех на кой свят се намирам! Нека си припомним това iconic изпълнение и момент ... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Прав си, тогава шокът беше пълен и разкъртващ! Помня, че гледах онлайн и беше ясно, че ще изпълни нов трак, но мислех, че ще е поредния кючек и като запя само първите строфи .... потръпнах и не знаех на кой свят се намирам! Нека си припомним това iconic изпълнение и момент ... Аз изтръпнах още на припева като извика "Ще мачкаш ли сърцето ми пак" Кажи какво очакваш от новия трак? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Аз изтръпнах още на припева като извика "Ще мачкаш ли сърцето ми пак" Кажи какво очакваш от новия трак? "Ако утре ме губиш" докосна всяка фибра в тялото ми и разрази торнадо от емоции! От новият трак не очаквам нищо, само се надявам да остана приятно сюрпризиран! Искам да бъде нещо скандално, различно и интересно. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 "Ако утре ме губиш" докосна всяка фибра в тялото ми и разрази торнадо от емоции! От новият трак не очаквам нищо, само се надявам да остана приятно сюрпризиран! Искам да бъде нещо скандално, различно и интересно. Аз ще запаля свещ в църквата да направи 500 хил. за 24 часа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 "Ако утре ме губиш" докосна всяка фибра в тялото ми и разрази торнадо от емоции! Точно същия ефект имаше и върху мен! Даже тия дни пак се присетих за тази песен. Уникална, брутален текст - каквото и да кажа, ще е малко! Дано Преси някога пак направи парче, което да се доближи до тази върховна балада! Успех с новата песен, ако наистина се казва "Десерт" би било яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Преси ще чупи пак рекорди , на много хора ще им трябват успокоителни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Преси ще чупи пак рекорди , на много хора ще им трябват успокоителни! Аз вече съм си поръчал, подготвен съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 :1000 (29): Преси ще чупи пак рекорди , на много хора ще им трябват успокоителни! дай боже от твоята уста в божийте уши 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Преси ще чупи пак рекорди , на много хора ще им трябват успокоителни! Колкото ги счупи с "Обратно в играта" ли? Ако съдим по това, че след "Не се изтриваш" и бума по нея, следващата песен не постигна същия успех, то и сега след "Да гори в любов" новата няма да и повтори успеха. Като прибавим наглеенето ви и очакване за хит, значи няма да стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 :1000 (29): дай боже от твоята уста в божийте уши Извинете, с Google преводач ли пишете? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Колкото ги счупи с "Обратно в играта" ли? Ако съдим по това, че след "Не се изтриваш" и бума по нея, следващата песен не постигна същия успех, то и сега след "Да гори в любов" новата няма да и повтори успеха. Като прибавим наглеенето ви и очакване за хит, значи няма да стане. този път трябва да стане ако трябва групово заклинание ще направим :1000 (29): Доке за коя симпатизираш като изключим Камелия Кажи го наглас 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Извинете, с Google преводач ли пишете? да мерак за него имаш и ти ли? (забравих че така няма да схванеш интуицията) 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Колкото ги счупи с "Обратно в играта" ли? Ако съдим по това, че след "Не се изтриваш" и бума по нея, следващата песен не постигна същия успех, то и сега след "Да гори в любов" новата няма да и повтори успеха. Като прибавим наглеенето ви и очакване за хит, значи няма да стане. "Обратно в играта" е прекрасна песен - № 10 по гледания за 2018 г. и невероятен текст! Обожавам песни с три куплета! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 този път трябва да стане ако трябва групово заклинание ще направим :1000 (29): Само със заклинания не става обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 "Обратно в играта" е прекрасна песен - № 10 по гледания за 2018 г. и невероятен текст! Обожавам песни с три куплета! И аз я харесвам много, като излезе не съм я спирала. Но е факт, че нямаше успеха на "Не се изтриваш". Това го знаете и вие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 този път трябва да стане ако трябва групово заклинание ще направим :1000 (29): Доке за коя симпатизираш като изключим Камелия Кажи го наглас Мария, Алисия, Цвети Янева, Анелия и Емануела На другите харесвам някой песни. Може би и Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Мария, Алисия, Цвети Янева, Анелия и Емануела Вместо нея, сложи Галена и всичко ще си дойде на мястото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари