Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Представете си Преслава да скандализира с клип на ниво Галена или Цветелина Янева .. ще е скандално! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Представете си Преслава да скандализира с клип на ниво Галена или Цветелина Янева .. ще е скандално! Абсурд, но ще скандализира с мега яка песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Абсурд, но ще скандализира с мега яка песен. За какво иначе ще се изтърсва за нов режисьор, вместо да снима пак с Люси или Георги Марков? Между другото клипът на "Не се изтриваш" е много силен като за нея, до голяма степен на него се дължеше ефектът "уау" в началото. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Представете си Преслава да скандализира с клип на ниво Галена или Цветелина Янева .. ще е скандално! Най-добре ще е да спреш да си го представяш. Ниво клип Марче - по-възможно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Коя песен е по-голям хит на Деса? Две сърца или Казваш, че ме обичаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 На Анелия защо са й изтрили последния клип? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Нямам търпение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Нищо чудно да я пуснат днес. Тия си правят каквото искат с тоя канал, никаква концепция... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Нищо чудно да я пуснат днес. Тия си правят каквото искат с тоя канал, никаква концепция... Няма да я пуснат днес, просто са я качили като private, утре ще е публикувана. Все пак не могат да се играят с премиерата на най-известната изпълнителка в България Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Пак е вечно лято, пак ядем банани, сутрин, обед, вечер кой когото хване. Кели какво мислиш за този емблематичен трак? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Пак е вечно лято, пак ядем банани, сутрин, обед, вечер кой когото хване. Кели какво мислиш за този емблематичен трак? Леле, не съм виждал това лайв изпълнение. Мислех че я е пяла само в клипа. Шокиран съм! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Няма да я пуснат днес, просто са я качили като private, утре ще е публикувана. Все пак не могат да се играят с премиерата на най-известната изпълнителка в България Е Азис не пуска утре?! (Да той е и най-известната изпълнителка) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Леле, не съм виждал това лайв изпълнение. Мислех че я е пяла само в клипа. Шокиран съм! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Пусни си изпълнението на "Пачки" на 10 години Пайнер. Мачка там! Точно както Преси, изразява текста с действия. На фразата "Ще приватизира и чайките дори" прави знак за криле! Богиня! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Пусни си изпълнението на "Пачки" на 10 години Пайнер. Мачка там! Точно както Преси, изразява текста с действия. На фразата "Ще приватизира и чайките дори" прави знак за криле! Богиня! Те повечето го правеха. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Пусни си изпълнението на "Пачки" на 10 години Пайнер. Мачка там! Точно както Преси, изразява текста с действия. На фразата "Ще приватизира и чайките дори" прави знак за криле! Богиня! Грешката е вярна, това не съм аз. Бъркате ме с Бритни от другия клас. :Vishenka_05: :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Е Азис не пуска утре?! (Да той е и най-известната изпълнителка) Щеше да е смешно ако бяхме 2012, но не сме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 За пари, за пари на @Kondomcho говори, тази дума я обича повече от секс дори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Коя песен е по-голям хит на Деса? Две сърца или Казваш, че ме обичаш? "Две сърца". Излезе като трети сингъл от албума "Мистерия" през есента на 2002. Албумът беше на пазара от пролетта, което ще рече че хората имаха достатъчно време да се наситят на песента, докато излезе клипа й. Не се наситиха обаче. Парчето побърка държавата на ниво "Залеза и зората", единственият му минус беше, че е кавър (тогава все още се гледаше с леко лошо око на кавърите). Третият сингъл от албума се превърна в най-големия хит от него - нещо доста рядко срещано дори и световен мащаб. "Казваш, че ме обичаш" (ако имаш предвид версията с Азис) всъщност е кавър на "До тук" - вторият най-голям хит от златния албум от 2000 "Ези-тура". Голям хит категорично, но нито най-големия в проекта, нито един от 5-те най-големи хитове на 2000. С помощта на Азис няколко години по-късно Деса възроди парчето и то получи по-голямо внимание. За мен "Две сърца" е по-големият хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 За пари, за пари на @Kondomcho говори, тази дума я обича повече от секс дори. Ти ме надушваш кога влизам във форумУ. Ей сега се логнах, даже не видях коментара ти преди да напиша моя. Престани да ясновидстваш и телепатстваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 За мен "Две сърца" е по-големият хит. И аз съм на същото мнение, но някои спорят с мен, че е обратното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Грешката е вярна, това не съм аз. Бъркате ме с Бритни от другия клас. :Vishenka_05: :Vishenka_05: Какво мислиш за този текст: Данък за червените, данък за зелените, данък за просия, данък простотия. Данъци, данъци, вие мазни баници. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Какво мислиш за този текст: Данък за червените, данък за зелените, данък за просия, данък простотия. Данъци, данъци, вие мазни баници. Истински шедьовър! А този: Глад майка, глад, вие ми се свят. Няма и стотинки, голи сме калинки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Според вас дали утре Преслава ще успее да ни нокаутира с ударен проект? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари