Vancho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Коя песен е по-голям хит на Деса? Две сърца или Казваш, че ме обичаш? За мен е „Казваш, че ме обичаш". Изчетох дискусията ви относно това коя била номер 1 за 2018-та, коя била певицата на 2018-та, коя е фолк идол и т.н. Честно казано аз не искам Преслава да е нищо от това. Тя е много повече в моите очи, а и не само в моите. Факт е, че тя е последният изпълнител по който имаше масова истерия, както и последният ясно изразен лидер в чалгата. След нейният пик – никоя друга не успя да триумфира по същия начин. И Галена, и Емануела, и Джена, и Анелия ... и другите, които са актуални днес, само могат да сънуват и мечтаят за доминацията, която имаше Преслава над всички изпълнители в най-силните си години. На мен, като неин фен, ми стига и това, че дори 10 години след тоталното й доминиране, Преслава продължава масово да вълнува и въобще да участва в спорове и дискусии затова коя е по-по-най за изминалата или текущата година. Колкото и да са „силни" и успешни актуалните на деня – не могат и на 50% да се доближат до Преслава в най-силните й години. Факт е и че към днешна дата продължава да е "в играта". Какво повече от това... Тия две песнички са чукнали 2млн. Поздрав Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Моля потребителското ми име да бъде сменено на Vasilenn.a ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 За мен е „Казваш, че ме обичаш". Изчетох дискусията ви относно това коя била номер 1 за 2018-та, коя била певицата на 2018-та, коя е фолк идол и т.н. Честно казано аз не искам Преслава да е нищо от това. Тя е много повече в моите очи, а и не само в моите. Факт е, че тя е последният изпълнител по който имаше масова истерия, както и последният ясно изразен лидер в чалгата. След нейният пик – никоя друга не успя да триумфира по същия начин. И Галена, и Емануела, и Джена, и Анелия ... и другите, които са актуални днес, само могат да сънуват и мечтаят за доминацията, която имаше Преслава над всички изпълнители в най-силните си години. На мен, като неин фен, ми стига и това, че дори 10 години след тоталното й доминиране, Преслава продължава масово да вълнува и въобще да участва в спорове и дискусии затова коя е по-по-най за изминалата или текущата година. Колкото и да са „силни" и успешни актуалните на деня – не могат и на 50% да се доближат до Преслава в най-силните й години. Факт е и че към днешна дата продължава да е "в играта". Какво повече от това... Тия две песнички са чукнали 2млн. Поздрав Това беше Андреа. Дойченце,колкото и да злобееш пак си остават 8 санта.Попитай безушата за някой трик с фотошопа,че поне на снимки да му се радваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Това беше Андреа. Дойченце,колкото и да злобееш пак си остават 8 санта.Попитай безушата за някой трик с фотошопа,че поне на снимки да му се радваш. Хаха Още сега съм готов да кача доказателство и да докажа, че не е така. Виж ти ако страдаш от синдрома на малката пи*шка си е твой проблем! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 И аз съм на същото мнение, но някои спорят с мен, че е обратното От голям град ли е спорещият? Пръскат с алуминий, барий и стронций, хората не знаят къде се намират. Камери в клуб Eleven са заснели, че е станало сбиване заради теб. Още преди 8 години Тони Староро видя това в съня си и ти посвети фраза в своя песен: "Вдигаш мъже на бой". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ванеса вече официално е в Пайнер. Търси нов псевдоним. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хаха Още сега съм готов да кача доказателство и да докажа, че не е така. Виж ти ако страдаш от синдрома на малката пи*шка си е твой проблем! Е,ти нали знаеш кои си размятат пишките наляво и надясно? Доколкото си спомням и Янева сподели,че някои неща са обратнопропорционални при теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 От голям град ли е спорещият? Пръскат с алуминий, барий и стронций, хората не знаят къде се намират. Камери в клуб Eleven са заснели, че е станало сбиване заради теб. Още преди 8 години Тони Староро видя това в съня си и ти посвети фраза в своя песен: "Вдигаш мъже на бой". :1000 (29): Всъщност живее на село. Затова бърка. Не знам какво сбиване ще стане в тая тясна дупка Илевън. Коментирай, че някои нови лидерки не знаят стойността на римските числа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ванеса вече официално е в Пайнер. Търси нов псевдоним. Василена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Вече пратихме и Феноменален в коша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 :1000 (29): Всъщност живее на село. Затова бърка. Не знам какво сбиване ще стане в тая тясна дупка Илевън. Коментирай, че някои нови лидерки не знаят стойността на римските числа. Ужас, много е проста. Но изглежда добре на тая снимка, мамка й. Считай, че ако човека, с който спориш не е бил на поне 9-13 години през 2000-2002 няма как да ти даде обективно мнение. Родените след 1994 не знам как биха имали адекватни наблюдения над това коя песен до каква степен е била масово популярна сред тийнове, по-големи хора и на събирания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Василена. Много добро предложение. Може и да е по-дълго, за да се различава от останалите. Василена - кучката от Инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Аз доскоро не знаех, че всъщност "Казваш, че ме обичаш" е самостоятелна песен на Деси от преди много години. Признавам. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Аз доскоро не знаех, че всъщност "Казваш, че ме обичаш" е самостоятелна песен на Деси от преди много години. Признавам. :1000 (29): При това не просто песен, а голям и разпознаваем хит. Все едно Преслава след 4-5 години да направи кавър на "Да гори в любов" с Азис - със същата мелодия и леко променен текст. Но пък й се получи на Деса. Кавърът стана по-популярен от оригинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Винаги съм харесвал Ванеса. Радвам се че най-после влезе в Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Винаги съм харесвал Ванеса. Радвам се че най-после влезе в Пайнер. Да-да, гледай сега да изяде хляба на Преслава и ще има "Ванесоо, майка ти шейба, пидалка долна, връщай се при Алисия, да та няма, маааа" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Да-да, гледай сега да изяде хляба на Преслава и ще има "Ванесоо, майка ти шейба, пидалка долна, връщай се при Алисия, да та няма, маааа" ' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Защо трябва да си сменя псевдонима? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ванеса след 2 месеца става на 27 години. Тамън горе-долу на възрастта на Джула, когато стартира в "Пайнер". Фирмата отново ще опитва да създаде нова лидерка с почти 10 години по-дърта певица от възрастта, на която дебютираха Преслава, Галена, Андреа, Джена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Симеонова,тръпнем ли за утре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Защо трябва да си сменя псевдонима? Май няма как да използва Ванеса, защото един вид принадлежи на Ара Мюзик.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Май няма как да използва Ванеса, защото един вид принадлежи на Ара Мюзик.. (не съм сигурен) Може да го смени на Нова Ванеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Май няма как да използва Ванеса, защото един вид принадлежи на Ара Мюзик.. (не съм сигурен) Това, за което говори Константин в едно клипче, дето постнах наскоро - че и името "Преслава" е патентовано от Пайнер. Хитрушата от Толбухин затова побърза да се смени името по лична карта на "Преслава". И Джена направи същото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Защо трябва да си сменя псевдонима? Явно "Ара" държат правата над Ванеса. Както Деси Слава стана Десислава, когато напусна "Пайнер". Това на Джулия не е грешка. В напъните си да стане лидерка, тя се е присъединила към илюминатите. Изписвайки "XI Eleven" тя всъщност напомня за събитията от 11-ти септември (9/11 изписано по американски стил) и заплашва, че това очаква Рамания, ако продължат да я наричат "Коя?". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Защо трябва да си сменя псевдонима? Най-вероятно е патент на Касъмовите, ако не е нейно истинско име. Пее много яко, но ми е леко безлична. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари