Yaneva Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Меле, как ще коментираш, че Ванча вече мина тези 500,000, които твърдеше, че едва ще направи в дългосрочен план? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Меле, как ще коментираш, че Ванча вече мина тези 500,000, които твърдеше, че едва ще направи в дългосрочен план? Явно и старците ползват Ютуб вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Да-да, гледай сега да изяде хляба на Преслава и ще има "Ванесоо, майка ти шейба, пидалка долна, връщай се при Алисия, да та няма, маааа" Ние не се чувстваме застрашени от дебютантите, за разлика от вас които плюете Джулия постоянно. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 При това не просто песен, а голям и разпознаваем хит. Все едно Преслава след 4-5 години да направи кавър на "Да гори в любов" с Азис - със същата мелодия и леко променен текст. Но пък й се получи на Деса. Кавърът стана по-популярен от оригинала. Това ме подсеща и за "Ледена кралица" на Глория. Нали Азис изпя и нея. И май също стана по-популярна от оригинала. Аз лично я свързвам тая песен повече с Азис, отколкото с Глория. :1000 (29): Преси да възроди "От добрите момичета". Страхотна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ванеса вече официално е в Пайнер. Търси нов псевдоним. Веска. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Явно и старците ползват Ютуб вече! Или просто парчето е доста добро? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Най-вероятно е патент на Касъмовите, ако не е нейно истинско име. Пее много яко, но ми е леко безлична. Тази песен съм я чувал в Истанбул. Азис никога! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Забихме милиона и на тази прелест: Ред е на това великолепие: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 мммм.. имам малък проблем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ванеса е ТОП! Ще мачка в Пайнер. Жалко за името... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 мммм.. имам малък проблем Хахахаха точно щях да я постна с цитата " имам малък проблем с верността, явно от теб хванах това ммм" :1000 (29): В лайв чат Лидия каза, че няма нищо с "Пайнер". Да не би песента й с Галин да я качат в канала на алфа мюзик? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Това е най-яката й песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 @Кели Правиш ли тази физиономия, когато флиртуваш с някой? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ванеса вече официално е в Пайнер. Търси нов псевдоним. Vasilenn.a :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Това е най-яката й песен. И тази... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хахахаха точно щях да я постна с цитата " имам малък проблем с верността, явно от теб хванах това ммм" :1000 (29): Да, ти си роден в съвпад със Сашо, Starboy и Blueberry, където имам две планети включително и тази на мисълта и интелекта. Жалко, че теб те мразя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Да, ти си роден в съвпад със Сашо, Starboy и Blueberry, където имам две планети включително и тази на мисълта и интелекта. Жалко, че теб те мразя. :1000 (29): За вас двамата съм решила, че ще ви правя BFF. Ще ви банвам, ако се плюете, за да се усмирите и да насочите злобата към мен и взаимно да се обикнете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Vasilenn.a :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 За вас двамата съм решила, че ще ви правя BFF. Ще ви банвам, ако се плюете, за да се усмирите и да насочите злобата към мен и взаимно да се обикнете. Той никога не обижда. Винаги е много премерен, служи си с намеци. Мен ме банвай, когато сметнеш за нужно. Няма да се сърдя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хич не ми пука! :gun_bandana: Brian днес с този хит вдигнах квартала в 12 часа като станах. Извикаха полиция. Добре, че единият ми е приятел и се разминах с предупреждение :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Да, ти си роден в съвпад със Сашо, Starboy и Blueberry, където имам две планети включително и тази на мисълта и интелекта. Жалко, че теб те мразя. :1000 (29): Аз пък не мразя нищо и никой. Омразата състарява. Но нямам проблем да витае около мен де - мрази. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Това е най-яката й песен. А тази е писана за теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Тази песен съм я чувал в Истанбул. Азис никога! Е аз съм чувала Азис в Истанбул на 2 места, както и на други места в Турция. За моя изненада в един магазин за сувенири в Кушадасъ бяха пуснали Преслава даже. После се запознах с патрона, оказа се че е българин и си обясних нещата. Аз пък не мразя нищо и никой. Омразата състарява. Но нямам проблем да витае около мен де - мрази. :1000 (29): Защо лъжеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Тихи сте след поста ми от днес. "Шефката" е официално призната от Dj-ите за дискотечен хит на 2018. Мисля, че няма какво да се добави, само тишина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари