asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Е аз съм чувала Азис в Истанбул на 2 места, както и на други места в Турция. За моя изненада в един магазин за сувенири в Кушадасъ бяха пуснали Преслава даже. После се запознах с патрона, оказа се че е българин и си обясних нещата. Защо лъжеш? Да, само българи пускат наши чалгари. Само Андреа са ми пускали турци, с идеята да се подмажат. Сега Клеа се чувала по Истиклял 😉 Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Нека загреем за пристигането на новият мегахит утре точно в 16:00, когато всички ще сме в екстаз! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Просто на никого не му пука за Галена когато утре Преслава пуска песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Нека загреем за пристигането на новият мегахит утре точно в 16:00, когато всички ще сме в екстаз! За милионен път пускам този трак. Не помнех как се флиртува, забравих че съм красива. Късметът пак ме целува, жива съм и още ме бива. Тръпки ме побиват! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Да, само българи пускат наши чалгари. Само Андреа са ми пускали турци, с идеята да се подмажат. Сега Клеа се чувала по Истиклял 😉 Е, неее. Азис съм чувала да го пускат турци, българи не съм чувала. На някой места може да са го пускали, ако са разблали, че има българи. В едно заведение обаче го бяха пуснали и аз реагирах, при което бармана разбра, че съм българка и ми обясняваше, че харесвал Азис. Знаеше някой песни и ми ги каза, коментирахме го. В Лоби бара на хотела пък ме питаха от къде съм и като казах България и барманчето ми вика "Комшу Азииис" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 За милионен път пускам този трак. Не помнех как се флиртува, забравих че съм красива. Късметът пак ме целува, жива съм и още ме бива. Тръпки ме побиват! Келче, ревнувай кой прегръщам... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 А тази е писана за теб. Очаквам да напишеш нещо за мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Келче, муцитата ти танцуват ли под звуците на този скандален хит? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Хахахаха точно щях да я постна с цитата " имам малък проблем с верността, явно от теб хванах това ммм" :1000 (29): В лайв чат Лидия каза, че няма нищо с "Пайнер". Да не би песента й с Галин да я качат в канала на алфа мюзик? Няма общо с Пайнер, само с Планета ТВ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много се радвам за Ванеса. Страшно много я харесвам и смятам, че ще надмине Джулия, с малко помощ от фирмата. Крисия Д. също е супер готина, но не знам защо не я лансират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Преслава ще успее ли да продължи непрекъснатата серия от силни проекти от Не се изтриваш насам. Нямам търпение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Топ 30 - 2018 г. / PlanetaOfficial 1. Анелия - Зоопарк - 17,2 млн. 2. Емилия и Емрах - По такива си падам - 14,7 млн. 3. Преслава - Да гори в любов - 14,2 млн. 4. Емануела и Джордан - Купих ти сърце - 14,2 млн. 5. Фики - Аз измръзнах - 13,7 млн. 6. Цветелина Янева и Денис Теофиков - Грешка беше - 12,8 млн. 7. Анелия и Джулия - Бръм - 12,1 млн. 8. Емануела - Нотариално заверен - 11,9 млн. 9. Джена - Хулиган - 11,6 млн. 10. Преслава - Обратно в играта - 11,1 млн. 11. Галена - Феноменален - 10,2 млн. 12. Джулия - Твоя бях - 8,9 млн. 13. Емануела - Гледай ме на снимка - 8,5 млн. 14. Яница - Въртележката - 8,1 млн. 15. Галена и Цветелина Янева - Маракеш - 8,1 млн. 16. Галин, Аднан Бийтс и Десита - Тексас Плейс - 7,8 млн. 17. Джена - Яко ми е - 7,7 млн. 18. Галин - 112 - 7,4 млн. 19. Цветелина Янева - Честито - 7,1 млн. 20. Ваня - Богиня - 6,3 млн. 21. Анелия - Просяци - 5,9 млн. 22. Райна - Зле те чувам - 5,9 млн. 23. Галена - Дай ми любов - 5,7 млн. 24. Джулия и Денис Теофиков - Оп-оп - 5,7 млн. 25. Емануела - Направи така - 5,6 млн. 26. Галин - Как си кажи - 5,6 млн. 27. Деси Слава и Джордан - Дали ще те оставя - 5,4 млн. 28. Роксана - Камъните - 5,2 млн. 29. Деси Слава и Фики - Да вдигнем шум - 4,9 млн. 30. Джена - Диагноза Ти - 4,8 млн. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Мъжете кърти, жените мъртви... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Звучи яко. https://streamable.com/4ajeo Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Май няма как да използва Ванеса, защото един вид принадлежи на Ара Мюзик.. Има как, разбира се! Пайнер звънят на Касъмовите, разбират се колко им струва, подписват и готово. Андра как седна с Митака година преди да и свърши договора и се разбраха? Сега всичките и клипове, песни и продукция се въртят по конкурентните канали и няма проблем. Но, Пайнер чужди сметки не плащат. За тях всичко трябва да е безплатно. И те български имена не обичат. Трябва да е нещо хамериканско, за да изглеждат модерни и лачени. Като мераците да кръстят едно време Райна с "холивудското" Раиса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава - Изтрезняваш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Оригиналът на Ваня и Дамян Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ара наистина са патентовали псевдонима на Ванеса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Истинското име на Ванеса е Ваня и родена 1991год. Ще стане на 28г. през април. Не мисля, че с Джулия ще бъдат някакви лидерки, защото лидерките в своите пикови моменти са властвали над тийнейджърите. А днешните се припознават в по-младите певици като Тита, Дара и Гери. Да не говорим за по-новите Десита и Алма, които нямат дори 18г. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Е, неее. Азис съм чувала да го пускат турци, българи не съм чувала. На някой места може да са го пускали, ако са разблали, че има българи. В едно заведение обаче го бяха пуснали и аз реагирах, при което бармана разбра, че съм българка и ми обясняваше, че харесвал Азис. Знаеше някой песни и ми ги каза, коментирахме го. В Лоби бара на хотела пък ме питаха от къде съм и като казах България и барманчето ми вика "Комшу Азииис" :1000 (29): На мен са ми пели Евала на пазара Ара наистина са патентовали псевдонима на Ванеса. Ми да си го е патентовала тя, преди да иде при тях, ако й е толкова важен. Явно не й е. Ще си тури друго име и готово. Честити ви празници! Надявам се, че имате резервация за Бар Рио! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Разрових се в BPO и ето кои фолкаджии са или са били с патентовани псевдоними: Алекса Алисия Андреа Анелия Ашли Бони (отказана регистрация) Ванеса Вероника (изтекъл срок) Гергана Глория Даниела (изтекъл срок) Деси Слава (изтекъл срок) Емилия Ивана Камелия (Kъм Пайнер, все още действаща регистрация.) Магда Малина (отказана заявка) Мария Мира (прекратена заявка) Нелина Преслава Райна Рейхан (изтекъл срок) Татяна Тони Стораро Яница Може да пропускам някои, но общо взето това са. Ето линк към портала: https://portal.bpo.bg/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Разрових се в BPO и ето кои фолкаджии са или са били с патентовани псевдоними: Може да пропускам някои, но общо взето това са. Ето линк към портала: https://portal.bpo.bg/ Емануела - лично си го е патентовала през 2009 Азис - прекратена заявка. Може скоро нов Азис да се появи! Ивена - оттеглена заявка (вижда се къде живее през 2015, Ема може да се е преместила след това, но съм я виждал в Гоце Делчев последно миналата година) Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Шок! Истинското име на Гергана е Гинка, Камелия всъщност е Калудка, Магда - Минка! Разбрахте ли сега защо повечето избират да си седят в Пайнер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Защо изтрихте линка към новия бълвоч на Преса? Фаст, ти ли си? Пълен потрес е тази песен, по-добре въобще да не я пуска. Какво точно ще рече "Мъжете кърти"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Камелия всъщност е Калудка Верно ли? Сигурно за това се водеше Калудка в Шоуто на Слави Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари