Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Защо изтрихте линка към новия бълвоч на Преса? Фаст, ти ли си? Пълен потрес е тази песен, по-добре въобще да не я пуска. Какво точно ще рече "Мъжете кърти"? Че е мъжемелачка. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Защо изтрихте линка към новия бълвоч на Преса? Фаст, ти ли си? Пълен потрес е тази песен, по-добре въобще да не я пуска. Какво точно ще рече "Мъжете кърти"? Ако наистина песенат е изтрита, това е недопустимо! За какво в крайна сметка е тоя форум, ако не за песни? Нека всички свалили я да изпердашат теми! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Защо изтрихте линка към новия бълвоч на Преса? Фаст, ти ли си? Пълен потрес е тази песен, по-добре въобще да не я пуска. Какво точно ще рече "Мъжете кърти"? Някой е изтрил линка от коментара ти Феновете на Прес убиват за нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Някой е изтрил линка от коментара ти Феновете на Прес убиват за нея! Което е в разрез с принципите на форума, който тръгна като пиратски такъв и ежедневно в него изтичаха песни! Но очевидно толкова е интересът къв творчеството преславово, след като никой не е свалил, коментирал и споделил песента отново! ЧЕСТИТ ПРОВАЛ, толбухинска бивша бухто, настоящ прилеп-отварачка на консерви! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Което е в разрез с принципите на форума, който тръгна като пиратски такъв и ежедневно в него изтичаха песни! Но очевидно толкова е интересът къв творчеството преславово, след като никой не е свалил, коментирал и споделил песента отново! ЧЕСТИТ ПРОВАЛ, толбухинска бивша бухто, настоящ прилеп-отварачка на консерви! Виж ги, че се занасят. Нищо не е качвано. Злобеят предварително. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава обаче по калъп почна да ги прави всички песни, колкото да има нещо там да се върти за 2-3 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Виж ги, че се занасят. Нищо не е качвано. Злобеят предварително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Виж ги, че се занасят. Нищо не е качвано. Злобеят предварително. Хаххха..ще ме накарате да я пусна във всички теми. Обещах на Фаст да не го правя, но не ми лазете по нервите. Песента е потресаваща. Бие на кючек, но от мазните и гадните. Напомня ми малко на "Първа шпага". Текстът е особено "оригинален" - мъжете кърти, жените мъртви, мъжете хахо, жените тихо.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Питам има ли такива силни капки за очи? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Жалко че изтече. Не можете да си държите устата затворена няколко часа. И тези от Пайнер са наистина зле. За пореден път се убеждавам. Защо са я заредили в онлайн магазините за днес, а не за утре например? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Жалко че изтече. Не можете да си държите устата затворена няколко часа. И тези от Пайнер са наистина зле. Със или бе изтичане тази песен ще е провал. Не мога да повярвам, че се е навила да я изпее и пусне с клип. Преса си плюе на що годе приличното творчество с подобни повърни. Клипът сигурно ще е нещо като "Аматьорка". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента е гарантиран мегахит. Очаквам и клипът да е на ниво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава отново с мегахит. Имаше нужда от подобно парче. Текста е много добре за клубовете. Ясна е драмата на някои... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента ще има краткотраен успех със сигурност, няма да остане незабелязана, но няма да е хит от ранга на "Да гори в любов". Като цяло е стъпка надолу за нея. Припевът е зарибяващ, силен и има избухващ момент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента според мен е добра, няма да надмине последната, но е ударна и ще се завърти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента според мен е добра, няма да надмине последната, но е ударна и ще се завърти. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента на Преслава само на мен ли на моменти ми бие на "Дай да вдигнем много шум"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На мен пък много ми напомня на "Шефката". Сигурно търси хит от този ранг. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Всички плюехте Галена за "Шефката", но когато Преслава пусне кючек се качвате на седмото небе... Голяма обективност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Симеонова,тръпнем ли за утре? Ти какво празнуваш днес?Свети Валентин или Трифон Зарезан? Сега чух песента на Преси.Частта с "Ами ти изтрезняваш ли?" много зарибява Определено ще се слуша довечера,минимум 30 пъти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ти какво празнуваш днес?Свети Валентин или Трифон Зарезан? Сега чух песента на Преси.Частта с "Ами ти изтрезняваш ли?" много зарибява Определено ще се слуша довечера,минимум 30 пъти "Свети Валентин" естествено. Пропусна едната нула,отсега ми мирише на рекорд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 За мен е добра идея да пускат няколко часа предварително песните в онлайн платформите за стрийминг. Така ще ги популяризират, пък хората ще си пуснат впоследствие да видят и клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента на Преслава само на мен ли на моменти ми бие на "Дай да вдигнем много шум"? Припевът всъщност е много сходен на "Да ти го дам ли" - една от най-тъпите песни на Галена евър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Галенови празнуваме ли ? Преси с флоп няма шанс срещу Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Галенови празнуваме ли ? Преси с провал Отказах поръчката, която бях направил за успокоителните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари