FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 абе ей заслепени фенчета на ПРеса.. ЩО СЕ ИЗЛАГАТЕ ТАКА ??????? Галена- Феноменален: Песента е много слаба, направо нямам думи колко, честно казано съм много разочарован. Видеото на "Ти си виновен" също ми се струва по-силно, защото за него се сетих. Но наистина, няма как да си направил 10 брутални хита и накрая да приемеш да изпееш припев с този текст... Преслана - Изтрезняваш ли : Пак пръсна, велика жена! Интересна песен, брутална е във видеото, артистична и готина, наистина изглежда психо малко... Най-важното обаче е хитовия заряд, който носи парчето, нейната запазена марка. Притеснявах се от флоп, но това е поредната десятка в серията й. Браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 иска да изглежда като Галена..... Ама се получи хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 От двуличието ти ли? :1000 (29): В момента са пореден път биваш изобличен като необективен и нечестен човек. Да, в криза сме. :1000 (30): Твърде много се вживяваш в мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Твърде много се вживяваш в мен. И това означава, че съм влюбен в теб ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не спорете. Най-готината версия е оригинала. Залязлата Анелия вдъхновява и двете лидерки, а Емануела им взе наградите. Тъжно, тъжно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 От какво точно да сме в криза Галенови? От Толбухин песен и клип като "Сърце", като "Дай ми любов" кога? Вечният комерс и перманентното клише е кака ви Преси. Сигурно и тя самата вече си е омръзнала на себе си. Тук комерсът и клишето граничат и с пошлост. Необяснимо ми е как може да я насърчавате да прави подобни шитни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 От какво точно да сме в криза Галенови? От Толбухин песен и клип като "Сърце", като "Дай ми любов" кога? Вечният комерс и перманентното клише е кака ви Преси. Сигурно и тя самата вече си е омръзнала на себе си. Тук комерсът и клишето граничат и с пошлост. Необяснимо ми е как може да я насърчавате да прави подобни шитни. Те не я насърчават, а имитират някаква радост и еуфория, защото са съсипани от доминацията на Галена в последните 8 месеца. Вътрешно всеки един от тях знае, че песента е абсолютна еднодневка, изкопирана и с изключително елементарен текст на ниво алкохолизирана ку*рва. Знаят го, но са длъжни да играят ролята на "Ще ги смажем, КРАЙ! Преслава с хита на зимата, Галена пак запада". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Те не я насърчават, а имитират някаква радост и еуфория, защото са съсипани от доминацията на Галена в последните 8 месеца. Вътрешно всеки един от тях знае, че песента е абсолютна еднодневка, изкопирана и с изключително елементарен текст на ниво алкохолизирана ку*рва. Знаят го, но са длъжни да играят ролята на "Ще ги смажем, КРАЙ! Преслава с хита на зимата, Галена пак запада". :1000 (29): Не е вярно това, когато песента не ми е харесвала съм го казвал, както и обратното. То коя песен не е еднодневка от всички, които се пускат сега? Както се кефех на Феноменален, Шефката и Зоопарк, така се кефя и на тази сега, не виждам никакви задни мисли в това и лицемерие, с което нарочно да казвам как щяла да смаже. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Когато Галена пусне отново кючек ще се започне пак с нападането, но сега всичко е позволено. Нали е Преслава. Преслава с кючек може, Галена - не! Преслава рекламира цигари, но няма проблем, Галена го прави - изкарваме я най-долната. Много сбъркана обективност цари тук. А истерията, че песента беше качена дори не искам да я коментирам. Ако обаче имахте нова песен на Галена, самите вие щяхте да я пуснете. Много сте забавни отново. Добре ли се понасяте сами? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не е вярно това, когато песента не ми е харесвала съм го казвал, както и обратното. То коя песен не е еднодневка от всички, които се пускат сега? Както се кефех на Феноменален, Шефката и Зоопарк, така се кефя и на тази сега, не виждам никакви задни мисли в това и лицемерие, с което нарочно да казвам как щяла да смаже. Извинете, нямам предвид вас. На вас ви вярвам. Не знам къде се бутате между шамарите. На топло между шамарите ли? Виж коментарите на Fast и Born To Die за двата проекта и падни от смях. Има и други неадекватни включвания из двете теми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Извинете, нямам предвид вас. На вас ви вярвам. Не знам къде се бутате между шамарите. На топло между шамарите ли? Виж коментарите на Fast и Born To Die за двата проекта и падни от смях. Има и други неадекватни включвания из двете теми. Да, в окото на бурята е най-спокойно, нали знаеш.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Kой и защо определи песента като кючек? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Kой и защо определи песента като кючек? Мазничка е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Kой и защо определи песента като кючек? А каква е? Балада ли? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Когато Галена пусне отново кючек ще се започне пак с нападането, но сега всичко е позволено. Нали е Преслава. Преслава с кючек може, Галена - не! Преслава рекламира цигари, но няма проблем, Галена го прави - изкарваме я най-долната. Много сбъркана обективност цари тук. А истерията, че песента беше качена дори не искам да я коментирам. Ако обаче имахте нова песен на Галена, самите вие щяхте да я пуснете. Много сте забавни отново. Добре ли се понасяте сами? Върхът на този тип лицемерие беше изказването на отхвърлерния от Галена потребител HIT, който цяло лято и есен плю "Шефката", че била мазен и долнопробен кючек, но когато излезе селянията на Деси Слава и Фики каза, че парчето било много симпатично, неангажиращо и разтоварващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Какви са прогнозите ти за Преслава? Ще мине ли "Феноменален"? Ами ако изкара огромен късмет както с "Обратно в играта" и се показва цял живот? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 От какво точно да сме в криза Галенови? От Толбухин песен и клип като "Сърце", като "Дай ми любов" кога? Вечният комерс и перманентното клише е кака ви Преси. Сигурно и тя самата вече си е омръзнала на себе си. Тук комерсът и клишето граничат и с пошлост. Необяснимо ми е как може да я насърчавате да прави подобни шитни. Усетихте че тази песен ще властва, и побързахте да я наплюете тук няколко човека още преди да е излязла. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава продължава бруталната серия с кючеци, която поде с "По моята кожа" - още един от нейните невероятни тракове! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента на Преслава не е точно кючек. Някаква дивотийка по линията на Зоопарк, Много съм добра, Феноменален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Какви са прогнозите ти за Преслава? Ще мине ли "Феноменален"? Ами ако изкара огромен късмет както с "Обратно в играта" и се показва цял живот? Страхувам се простачката да не изиграе някой номер ала "Не се изтриваш" с пазаруване в началото. Тя е жестоко комплексирана, че е по-талантлива от Галена, но нашата я мачка с хитове и присъствие в дискотеките въпреки това. Категоричен съм, че ако всичко е честно, тази песен няма да мине нито първия ден на "Феноменален", нито на "Да гори в любов" - по-тъпа е песента, сам го усещаш. Обаче, ако купи, вече не знам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Те си мислят, че сме стресирани, че Преслава пуснала хит и плюем нарочно... А ние се смеем на върха в лицемерието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Върви страхотно в YouTube и не видях един негативен коментар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Върви страхотно в YouTube и не видях един негативен коментар. И аз се изненадвам колко добре върви в Ютуб, имайки предвид, че е качена в 1 на обяд, а в този период не се правят никакви гледания ппц. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 При мен за "Феномален" много време отне да я харесам главно заради текста, ако Преслава беше я изпяла щях да кажа същото. Просто си обичам драмата в текстовете, плюс това на Галена е по-мазна според мен. Така или иначе след няколко дискотеки и аз я харесах. Няма защо да спорите след като двата най-добри проекта от началото на годината са при двете отново. Аз лично си оставам със "Сърце", но определено няколко седмици ще счупя от слушане само Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари