asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 В твоята глава може. Никога не са имали нищо общо Е, оставям го на въображението ви.. знам че е голямо :1000 (29): Разочарова ме! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 На Преслава със заглавието "Психо" как щяха да й паснат кадрите от "ПростоШоу " там накрая не е истина. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Забележете. Това са мнения на един човек - коренно противоположни, а песните са подобни, дори на Преслава текстът е по-просташки: Ако не се лъжа, плюеше Галена задето рекламира сигари, въпреки че е боаташка. Па Преса да неЙ бедна? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Всички плюехте Галена за "Шефката", но когато Преслава пусне кючек се качвате на седмото небе... Голяма обективност. "Шефката" е с брутално дебилен текст, докато тук, макар и евтинко, има няколко зарибяващи фрази, които досега не са пяти. Иначе си звучи като песен от албума "Как ти стои", останала без клип - бива, да си я слушаш месец-два и дотам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава е с 12500 харесвания за 4 часа. Думи нямам. Ще чупи рекорди. Само за справка - Феноменален и Да гори в любов имаха 17000 за 24 часа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава е с 12500 харесвания за 4 часа. Думи нямам. Ще чупи рекорди. Само за справка - Феноменален и Да гори в любов имаха 17000 за 24 часа. Те харесванията се купуват също. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Те харесванията се купуват също. Знам, но не виждам смисъл да го прави. Не е отчаяна комплексарка като Мария и Татяна. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ванеса в Пайнер, ей това е НОВИНАТА НА ДЕНЯ, ква Преслава? 😎 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Така е, като стожер за популярността на песните и изпълнителите стана единствено youtube, и двете страни във всеки един спор винаги могат да заявят, че интереса е купен и дискусиите ви стават още по-безмислени. Не е минал и един час и се почна - колко гледания ще направи, ще мине ли Галена, и така нататък - музиката е най-вече за удоволствие, а не за състезание... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ванеса в Пайнер, ей това е НОВИНАТА НА ДЕНЯ, ква Преслава? 😎 Тя новината е от вчера Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Нека не забравяме, че това е първата песен от ''Феноменален'' и ''Яко ми е'' която е това което се котира в дискотеките. Мен изобщо не ме изненадва. Близо три месеца беше пълна суша и народа оцени хубавите песни като на Ивана и Лияна, но искаше и нещо по-комерсиално и Преса им го даде. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Обаче мислите ли, че в този проект Преси се е вдъхновила от Blank Space на Тейлър Суифт? Иронизира в текста себе си и слуховете, че спи с много и че е пияница, а в клипа се държи като психо. Жестока! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Starboy, искам да ти споделя нещо - предлагам да си го пеем - "Мъжете хахо, жените хихо" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Starboy, искам да ти споделя нещо - предлагам да си го пеем - "Мъжете хахо, жените хихо" Добре, мило! Ще се пее така, докато разтърсваме снага в клубовете! Обаче и в Soundcloud песента има много голям интерес, качвам си някакви песни там от време на време и винаги по-хитовите са имали около 1000+ слушания за 24 часа, а "Леко психо" вече има 1200 за 4!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Добре, мило! Ще се пее така, докато разтърсваме снага в клубовете! Обаче и в Soundcloud песента има много голям интерес, качвам си някакви песни там от време на време и винаги по-хитовите са имали около 1000+ слушания за 24 часа, а "Леко психо" вече има 1200 за 4!!! Залагам да мине 400к в Тубата за 24 часа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Залагам да мине 400к в Тубата за 24 часа. Мигом да направим по една муска, за да стане със сигурност .. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Мигом да направим по една муска, за да стане със сигурност .. Докато ти я правиш, аз ще се кача на полилея. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Обаче мислите ли, че в този проект Преси се е вдъхновила от Blank Space на Тейлър Суифт? Иронизира в текста себе си и слуховете, че спи с много и че е пияница, а в клипа се държи като психо. Жестока! Е, това не са слухове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Мама е скандал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Мама е скандал. Коментирай псевдо-галеновите фенове във форума Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Хайде да ги приемем, че са от любопитство. Обаче ако направи по-добри 24 часа от "Да гори в любов" работата ще е ясна. И 50% от хитовия потенциал на "Да гори.." няма това парче. Конди яко се подсигуряваш хахах Приеми ,че песента носи типичният хитов заряд и ще е голям хит , ще те поздравя с нея на 8 март! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Коментирай псевдо-галеновите фенове във форума 2:37, това искам да им направя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Според вас колко гледания ще направи за 24 часа? Под Сърце Някъде към 300к Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Под Сърце Някъде към 300к Невероятен аватар, миличко Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Почерпете се с новият химн за празника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари