Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава вече има 19К лайка, колко е рекорда? "Не се изтриваш" имаше 19к за 24 часа. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава вече има 19К лайка, колко е рекорда? 27К лайка на Галин "Как си, кажи" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 @Kondomcho Коментирай гледанията и лайковете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Na Galena posledniqt klip mi prilicha na nqkolko drugi neini… inache "Fenomenalen" I "Marakech" sa sigurno nai - dobrite I klipove . Djena sushto mi haresa kakvo pusna poslednata godina ! Sprq da uviva vuv vsqka pesen , smeni stila si I viziqta . Aneliq e unikalna v svoite provali - nqma takava pevica ! A za men Kameliq e predcedent ! 22 godini uspeshna kariera , tova za men e edinstvenata pevica , koqto nikoga nqma da omruzne na auditoriqta , tq znae koga I kude da se poqvi , neinite izqvi vinagi sa premisleni I nikoga ne greshi v podhoda si - bilo to muzikalen ili medien ! Gloriq pusna seriq ot skuchni pesni , Ivana e pevicata , koqto za men trqbva da spre da se zanimava s muzika - pee strahotno , no e izcherpana ot kum muzika I sudurjanie I nqma kakvo interesno da predstavi na publikata . Emanuela napravi dosta silni pesni I za purvi put se poqvi nqkoi , koito da lidira nad Galena I Preslava ! Tova e moeto obektivno mnenie , az sum gen na Galq I Kami I poneje , no Foksa me uchi da buda obektiven da ne izrazqvam pristrastiqta si kum konkreten izpulnitel… Е ся стана страшно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 @Kondomcho Коментирай гледанията и лайковете. И коментарите. За 8 часа близо 950 коментара. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 192670 споделяния Май ще има нов рекорд! Песента взе да ме зарибява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 "Изтрезняваш ли" дебютира на четвърто място в Трендинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента взе да ме зарибява. А на мен ми омръзна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 А на мен ми омръзна. И все пак аз си чакам Режим неприлична 2 !!! Най- доброто от "По моята кожа" насам ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 До момента Преслава - Изтрезняваш ли 201292 гледания 19684 харесвания 930 коментара 27420 споделяния Преси триумфира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 И коментарите. За 8 часа близо 950 коментара. Голяма част от тях са фейк и са направени от 1 профил. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Новият хит на Преслава ТРЕСЕ ДЪРЖАВАТА !!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Новият хит на Преслава ТРЕСЕ ДЪРЖАВАТА !!! Мачка като психопатка! Това е нашето Преси! Ако продължава с тази инерция,няма кой да ни бутне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Новият хит на Преслава ТРЕСЕ ДЪРЖАВАТА !!! Кой е с графиките на годината? Аз, разбира се! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кели ти от Пазарджик ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кели ти от Пазарджик ли си? Не, от Сърница съм. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 За мен е добра идея да пускат няколко часа предварително песните в онлайн платформите за стрийминг. Така ще ги популяризират, пък хората ще си пуснат впоследствие да видят и клипа. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Споделянията на хитовете на есен-зима: Да гори в любов 120К Сърце 100К Грешка беше 98К Феноменален 90К Мило мое(Максим) 65К Едно Ферари 60К Яко ми е 57К Мило мое (Денис) 55К Въртележката 41К Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Знам, но не виждам смисъл да го прави. Не е отчаяна комплексарка като Мария и Татяна. Да, бе хич не е. Една врякаща селянка от много по-малък град с пришито лице я прави да не знае на кой свят се намира. Нека не забравяме, че това е първата песен от ''Феноменален'' и ''Яко ми е'' която е това което се котира в дискотеките. Мен изобщо не ме изненадва. Близо три месеца беше пълна суша и народа оцени хубавите песни като на Ивана и Лияна, но искаше и нещо по-комерсиално и Преса им го даде. Какво им даде? Една претоплена, изкопирана манджа. Тя и "Феноменален" напомняше "Зоопарк", но за трети път в рамките на година да слушаме подобна мелодия? И то от певицата, за която твърдите, че е Примата на модерния фолк. "Да гори в любов" е много по-запомняща се, звучи по-оргинално и беше пусната в най-багодатния за youtube трафик сезон, в петък срещу събота. Утре в България всички са на работа или на даскало, много интересно как нещата отиват натам, че този евтин мазньоч ще поставя рекорди? Песента също така не е нито лирична, нито любовна, защото знам, че тръгнеш да ми обясняваш как днес било празник и всички влюбени я слушали. Друг път! Това е една кючекчийщина с агресивно-просташки текст, а днес ако някой празнува, се очаква да е в роматично настроение. Простачката се излага за пореден път и се чудите как да я оправдаете. @Kondomcho Коментирай гледанията и лайковете. Какво да им коментирам: Смешна циганка, по-талантлива от Галена, но жестоко комплексирана от нея. Налага й се да си помпа кариерата изкуствено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не, от Сърница съм. Това някакво село до Пз ли беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не знам Галена да е била с бис и да е пяла чудесни ретро песни акапелно на последния концерт .. После ми говори кой кого мачка, Кондоме. Галена я мачкаше 2013, 2015 и 2016, но сега - не. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не знам Галена да е била с бис и да е пяла чудесни ретро песни акапелно на последния концерт .. После ми говори кой кого мачка, Кондоме. Галена я мачкаше 2013, 2015 и 2016, но сега - не. Ами ти друго няма какво да кажеш - повтаряш ги тези добри приеми като мантра от цяло десетилетие. Имаш се за умен. В същото време се оставяш тази селянка да те прави на глупак, че било възможно да направи 500К гледания за денонощие. Те най-големите мегахитове, слушани в 10 държави не правят толкова - говоря за мегахитове, които видно остават във времето, та нашата селянка с поредния комерс ли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ами ти друго няма какво да кажеш - повтаряш ги тези добри приеми като мантра от цяло десетилетие. Имаш се за умен. В същото време се оставяш тази селянка да те прави на глупак, че било възможно да направи 500К гледания за денонощие. Те най-големите мегахитове, слушани в 10 държави не правят толкова - говоря за мегахитове, които видно остават във времето, та нашата селянка с поредния комерс ли. След "Не се изтриваш" Преслава възкръсна и пак се изравни с Галена, даже ако не беше "Шефката" щеше вече да е дръпнала сериозно пред нея. Неоспорим факт! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ще направим ли 300К за 12 часа е въпроса? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 След "Не се изтриваш" Преслава възкръсна и пак се изравни с Галена, даже ако не беше "Шефката" щеше вече да е дръпнала сериозно пред нея. Неоспорим факт! Което каква връзка има с казаното от мен, че се оставяш да те правят на глупак и изповядваш логически невъзможни постижения? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари