Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Което каква връзка има с казаното от мен, че се оставяш да те правят на глупак и изповядваш логически невъзможни постижения? Какво невъзможно има? Прекрасен клип и взривяващ трак е "Не се изтриваш", напълно нормално да генерира висок интерес. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Изходът от мъките ти е лесен - спри да я подценяваш толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не можем да отречем, че пак и се получи, поне огромен първоначален интерес - има. Всяко трето стори ми е с тоя трак, Dinnev ми сподели същото. Ще видим как ще се развие във времето. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Изходът от мъките ти е лесен - спри да я подценяваш толкова. А изходът от твоите мъки, че си двуличен и на черното казваш бяло? Днес няколко човека те призоваха да коментираш рекламата на цигари в клипа на циганката. Мълчиш като п*утка. За Галена беше първа писта да я обвиняваш в пропаганда на вредни навици. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Е, добре, обаче че не са гледания само, регистрира рекорди и по всички останали показатели... И тях ги купи сигурно, и споделянията... Вече звучите като Рени, дето се обяснява как тя се радвала на 500 000 гледания, не била Марая Кери да има милион гледания и те били всички купени на останалите певици... Радвайте се, че жанрът още от началото на годината няма кой да го бутне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Новият хит на Преслава ТРЕСЕ ДЪРЖАВАТА !!! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Има ли Психо Кралица на хоризонта? Как ще коментираш ударите с бухалата? Добра е, а? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Има ли Психо Кралица на хоризонта? Как ще коментираш ударите с бухалата? Добра е, а? Напомни ми на бухалката в "Няма да ти пиша". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава вече е на второ място в Трендинг. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преслава вече е на второ място в Трендинг. Кажи сега... колко се изхарчи за гледания и лайкове? Другата седмица излиза хита от ранга на "Грешка беше". ЦЪК Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не можем да отречем, че пак и се получи, поне огромен първоначален интерес - има. Всяко трето стори ми е с тоя трак, Dinnev ми сподели същото. Ще видим как ще се развие във времето. И при мен е така, инстаграм е пълен с тази песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кондоме излишно се мъчиш момче нито Преслава ще тръгне да купува , нито е комплексарка. Просто си има интерес към всеки нейн нов проект , а този както казах по напред е много хитов! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кажи сега... колко се изхарчи за гледания и лайкове? Другата седмица излиза хита от ранга на "Грешка беше". ЦЪК Много яко звучи. Най-накрая Галин с хит. Тази Лидия пее много яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кондоме излишно се мъчиш момче нито Преслава ще тръгне да купува , нито е комплексарка. Просто си има интерес към всеки нейн нов проект , а този както казах по напред е много хитов! Хаха, да, не е комплексарка, затова ми изтри коментарите в профила си преди 2 месеца без да съм казал и една обида. Какво крие, от нещо срамува ли се, нали не е комплексарка? Абсолютна тъпирка, за жалост повечето, които й симпатизират също не са с особено голям капацитет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Айде на истинските хитове: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Някои тук как се тормозят сякаш с близък са се простили. А става дума просто за чалга.. Умират от яд, че Феноменален не успя да задмине Да гори, а сега новата на Преса пръсна Сърце по всички параграфи. И как се опитва да лъже и да налага версия, че Преслава пазарувала. Ясно е, че Галена е комплексирана от Преслава и винаги е било така. Още помним биса на Преса, който разрева Галоша и я наката да си ореже микса и вените. После гостуването им в новогпдишната нощ при Слави, където Преса се забавляваше с Азис и Данчето Йристова, а Галена пак злобееше. С последните си 2 песни също я смазва. Още от Не се изтриваш я прави дроб. Преса ако беше компшелсирана щеше да се страрае повече за прпектоте си. Личи си коя е комплексираната Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 ЕЙЙЙЙ КЪДЕ МИ Е ВАЛЕРИАНА ?!?!? ВЕДНЕГА В ТРЕНДИНГА !?!?! КАК СТАВА ТОВА ?? А ГАЛЕНА СЛЕД 4,5 ДЕНА ЩЕ МИНЕ РЕКОРДА ДА ФЕНОМЕНАЛЕН НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО АМАН ОТ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО: ПРЕСЛАВА КУПУВА ГЛЕДАНИЯ!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Хаха, да, не е комплексарка, затова ми изтри коментарите в профила си преди 2 месеца без да съм казал и една обида. Какво крие, от нещо срамува ли се, нали не е комплексарка? Абсолютна тъпирка, за жалост повечето, които й симпатизират също не са с особено голям капацитет. Ти ги написа тези коментари с цел да те блокира, колкото да я натопиш в жълтите медии. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО: ПРЕСЛАВА КУПУВА ГЛЕДАНИЯ!!! Аз ти казвам - тази продължи ли да прави на глупаци хората, още утре-други ден ще й бъде сипано по всички сайтове, че си помпа кариерата изкуствено. Мен ми е забавна цялата тази работа, а тук си мислят, че имам някаква мъка, че страдам заради тази боклучка или нещо подобно. Когато изкара песен с качества и заслуги го признах, даже от целия форум аз бях в най-голяма еуфория покрай "Да гори в любов". Толкова е проста обаче, че дори не осъзнава какво прави, тя купува нереалистично много гледания на по-слабите си песни и после, когато изкара наистина добра и различна песен - истината лъсва наяве. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ти ги написа тези коментари с цел да те блокира, колкото да я натопиш в жълтите медии. Коментирай цигарите в клипа - не мен! Тука имам чувството, че ви въртя целия форум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Сериозно ли смяташ да я клеветиш в жълтите медии? Това минава всякакви граници. Осъзнай се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Сериозно ли смяташ да я клеветиш в жълтите медии? Това минава всякакви граници. Осъзнай се. Клевети, не. Само един анализ на ситуациите около нея. Много почнаха да намирисват някои нейни постижения, а вие тук допълнително нажежавате обстановката, като правите и нас, и самите себе си на балами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Коментирай цигарите в клипа - не мен! Тука имам чувството, че ви въртя целия форум. Драмата с цигарите не я разбирам. Тя беше една от първите, която рекламира цигари. "Дишай" "Усещане за Мерилин" - цял клип и песен в култ ктм цигарите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 #Психо мина 300 000 гледания за 10 часа. Най-голямата звезда в България !!! Треперете и коленичете !!! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Когато Преслава ще разбие рекордите на Галена само с една песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари