чушка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Моля Western да бъде сменен на Юда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Конди уж симпатизираше на Преслава, не знам какви са тези истерии сега от него. А и още едно доказателство, че не купува - веднага влезе в Трендинг. При купени гледания системата първо отчита реалните и после надбавените и влиза след 2-3 дни. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Бих търсил бан за кондомчо но се кефя да чета думите произникли от нервния му срив така че го оставете на мира�� Точно. Не го искам с бан. Искам го бесен и смазан лайв, кълнящ като дърта циганка на сточна гара Категорично лидерката е Преслава след последните им 2 сблъсъка с Галоша. Нека кълне и си съсипва черния дроб от злоба и гняв Постовете ми са ок. Твоите са за бан. Наричаш модератор путка и пишеш за майка му. Болен тип. Целия форум те съжалява цяла вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Конди уж симпатизираше на Преслава, не знам какви са тези истерии сега от него. А и още едно доказателство, че не купува - веднага влезе в Трендинг. При купени гледания системата първо отчита реалните и после надбавените и влиза след 2-3 дни. Какви истерии? Според мен тя лъже всички ни. Много отдавна не й симпатизирам като човек - евтина, долнопробна, продажна, алчна интригантка. Ти сам онзи ден каза, че каквито и излагации да прави тя, винаги ще гледаш да я издигаш в очите на хората, дори и да се докаже като най-големия боклук. Е, аз няма да го правя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Конди уж симпатизираше на Преслава, не знам какви са тези истерии сега от него. А и още едно доказателство, че не купува - веднага влезе в Трендинг. При купени гледания системата първо отчита реалните и после надбавените и влиза след 2-3 дни. Да и не могат да се купуват български гледания (или могат но никой не го прави защото са скъпи) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Дори и да има купени, може да не са от нея, а от фенове. Все пак харесванията пасват на гледанията. Ще видим дали ще мине "Да гори" по хитовост, но принципно ще е абсурдно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Точно. Не го искам с бан. Искам го бесен и смазан лайв, кълнящ като дурта циганка набсточна гара Категорично лидерката е Преслава след последните им 2 сблъсъка с Галоша. Нека кълне и си съсипва черния злоб от злоба и гняв Кой модератор одобри този и предния коментар на Слави? Да излезе и да си каже сам, за да не правим разследване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Относно гледанията. Това с купуването са глупости. Има си и лайковете, и споделянията. А и не е Преслава като да го прави за първи път. Предпоставки: 1. Премиерата е на двоен празик. 2. Слаба конкуренция. Преди нея има премиери на нови имена, а Галка от доста време държи фронта в трендинг, така че се предполага, че лесно ще бъде изместена. 3. Равносилно на "Зоопарк" миналата година, с добавка, че името е Преслава. Както и сушата откъм по-комерсиално насочен проект тази година. 4. Ударно, тичично комерсилано, котиращо се звучене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Моля Western да бъде сменен на Юда. Мъжете кърти, чушките мъртви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Само можем да й кажем Евала, че след 15 години на сцена може да предизвика такъв интерес. Нали се сещате "еталоните" ГИК къде се намираха на 15-та година от кариерата си? С бози като "Целувай още", "Много си готин" и "Лошо действаш ми". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Обаче краят на клипа е силен. Как разбива на пух и прах звезда. Дали има символика? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Обаче краят на клипа е силен. Как разбива на пух и прах звезда. Дали има символика? Трябваше върху звездата да залепят лицето на тази от графиките ти и да кръстят песента "Психо". Щеше да смаже тотално! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Трябваше върху звездата да залепят лицето на тази от графиките ти и да кръстят песента "Психо". Щеше да смаже тотално! Коментирай, че един от най-лайкваните долу коментари под клипа е, че се иска сдобряващ дует с Галс и има 300+ харесвания. Виж, ако нещо подобно се случи, може да счупят рекорда за всички времена в България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Преса винаги залага на сигурно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Трябваше върху звездата да залепят лицето на тази от графиките ти и да кръстят песента "Психо". Щеше да смаже тотално! Неприязън относно графиките ми ли долавям? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Въпреки приликата със Зоопарк, тъпата рима кърти-мъртви и цигарите, Преслава заби стабилен комерс и песента ще изпълни предназначението си за момента. Но ми се иска да направи и нещо по—умерено или баладично и стойностно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Най-добрата!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Моля Fast да бъде сменено с ЖПО Демек клевети? Нямаш доказателства за нищо, което твърдиш. :1000 (29): Препоръчвам ти да си починеш от чалагата за малко. Съфеновете му одобрявате ли подобно поведение, да се пишат глупости на клюкарските сайтове за щяло и нещяло? Ти кажи за цигарите в клипа на Преслава първо, пък после ми обяснявай за глупости по клюкарските сайтове за щяло и нещяло, лицемер мръсен долен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Малеее вижте я как пее "След раздялата" НА ЖИВО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Нека да сменим темата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Въпреки приликата със Зоопарк, тъпата рима кърти-мъртви и цигарите, Преслава заби стабилен комерс и песента ще изпълни предназначението си за момента. Но ми се иска да направи и нещо по—умерено или баладично и стойностно Адски гнусен отсвир и текст. Много ефектен клип и дотам с проекта. Като тип песен е като последната на Десислава, но с в пъти по-слабо изпълнение и текст. Няма как с това да бори Преслава, Янева и останалите. Начи Галена като копира Аня била с гнусен отсвир и текст, но когато е Преса - кърти мифки и няма проблем с рекламата на цигари. Ама и бившето Пете има едни фенове, същите мръсни долни лицемери като нея. Междудругото интересно - никой не отбелязва как Преса се е докарала 1:1 без Сашо Диков с Галена от крайно циганския и период, а после коя била трендсетърка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Най-добрата!!! Един път да се съглася с теб, Фиклено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 / Нека да сменим темата ... Прайлно. Честит петък с безспорния и безапелационен хит на 2019/20+! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари