Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Естествено, че ще каже обратното. Щото е казвал. Това не знам защо е нужно да го посочваме даже. Моля ЖПО да бъде сменено на Фурнаджийска лопата Посочвам, защото обичам да казвам истината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Посочвам, защото обичам да казвам истината. Дам, ама на Фаст нещо истината напоследък хич не му изнася. Да му резервираме ли легло в подходяща клиника от предварително, като добри самаряни, или ша го оставяме да се оправя сам с клиничните пътеки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Дам, ама на Фаст нещо истината напоследък хич не му изнася. Да му резервираме ли легло в подходяща клиника от предварително, като добри самаряни, или ша го оставяме да се оправя сам с клиничните пътеки? Ще изчакаме малко са видим как ще се развият нещата и ще решим. Все пак очакваме песен от Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ако Преслава беше в топ 3, щеше да кажеш обратното, нали? Dj-ите изхождат от това, кои песни са били най-пускани и желани от хората, нали ти е ясно? Преслава миналата година нямаше толкова силен дискотечен хит, просто го признай, защо и тук търсиш начин да замажеш нещата? Следенето на клубната ротация за мен е отживелица, съответно тази класация не ме интересува ни най-малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Следенето на клубната ротация за мен е отживелица, съответно тази класация не ме интересува ни най-малко. Защо да е отживелица? Обясни си позицията по въпроса, че ми стана интересно... По тази ли причина Преслава сега пусна песен, която цели да влезе в клубовете? Всички се натискат и борят точно за ротация в клубовете, но било отживелица.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 За Камелия лошо да не чувам! От месеци насам върви наравно с “Шефката”, “Да гори в любов”, “Феноменален”, та дори снощи беше наравно с най-големият хит в момента - “Изтрезняваш ли”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Следенето на клубната ротация за мен е отживелица, съответно тази класация не ме интересува ни най-малко. Що за глупости са това??И феновете на Преса и тези на Галя днес ме изумяват с разсъждения и необективност. Достатъчно ramania за днес :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Следенето на клубната ротация за мен е отживелица, съответно тази класация не ме интересува ни най-малко. Изкарва ли си парите Преслава на почти 100% от ходене по участия в клубовете? Изкарва ги. Прави песни точно за да продължават да я викат там. Новата и песен, копие на един от хитовете за миналата година, както и на актуалната му клубна версия, че даже и още по-мазен от тях, си говори че точно това е целта на занятието с този проект, пък и не само. Къде е логиката да не те вълнува ще има ли Преси парички за памперси, формула за майчино мляко и бебешко пюре да купи на Паола? Щото ако не е в клубната ротация, кранчето ще пресъхне и ще я видиш да рекламира далеч по гадни неща от цигарки. И не ми се прави, че не я следиш тая класация, точно оня ден обясняваше че хорското мнение в сигнал не струвало и едва ли не фолкплюс било най-великия сайт евър само щото Галя не е на първо място. Друга песен ще пееш след седмица две ако дижейте решат да включат на Преса кавъра в ротацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Следенето на клубната ротация за мен е отживелица, съответно тази класация не ме интересува ни най-малко. Изкарва ли си парите Преслава на почти 100% от ходене по участия в клубовете? Изкарва ги. Прави песни точно за да продължават да я викат там. Новата и песен, копие на един от хитовете за миналата година, както и на актуалната му клубна версия, че даже и още по-мазен от тях, си говори че точно това е целта на занятието с този проект, пък и не само. Къде е логиката да не те вълнува ще има ли Преси парички за памперси, формула за майчино мляко и бебешко пюре да купи на Паола? Щото ако не е в клубната ротация, кранчето ще пресъхне и ще я видиш да рекламира далеч по гадни неща от цигарки. И не ми се прави, че не я следиш тая класация, точно оня ден обясняваше че хорското мнение в сигнал не струвало и едва ли не фолкплюс било най-великия сайт евър само щото Галя не е на първо място. Друга песен ще пееш след седмица две ако дижейте решат да включат на Преса кавъра в ротацията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 За Камелия лошо да не чувам! От месеци насам върви наравно с “Шефката”, “Да гори в любов”, “Феноменален”, та дори снощи беше наравно с най-големият хит в момента - “Изтрезняваш ли”. Кажи им мило! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не казвам че клубната ротация е нещо лошо, просто в днешно време не е определящ фактор за популярност, освен за песни, издадени преди стрийминг бума. Това е моето мнение и не задължавам никого с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Ах ама как 80% от тукашните Преса ви мята на въртележката не е истина. Единият чак обяснява как не било невъзможно клип в Инстаграм да има 1 млн. Сутринта в 6:30 има 1,106,449 гледания, сега са 1,108,176. Значи в третия ден от премиерата клипчето прави по 400 гледания на час, а според сметките във втория е правило средно по 35 000 на час!!! Това ли се опитвате да ни обясните? Съвсем ни взехте за балами. Между другото, в YouTube за 4 часа е направила цифром и словом 18 000 гледания. В 8:30 бяха 851к, сега са 869к. Явно днешният паричен транш ще го пуснат по-късно през деня. Искрено се надявам да не сте в такава степен наивни, че да вярвате на цифрите на тая песен. По-добрият вариант е просто да се правите на такива, в опит да оневините смръдлата долна крадлива. Оттук нататък каузата ми в тоя форум ще е да разкрия долните машинации на тая нещастница и на всичките й фенове, които я изкарват света вода ненапита. Толкова си нервен, че не можеш да се сдържаш. Дишай, това е просто певица. Е кой ще е толкова зомбиран, че да цъка нон-стоп на клипчето? Прави се през сайт, т.е. никой не рефрешва ръчно. Защо се подминават логичните обяснения, които аз, Western и още няколко човека дадохме и продължавате да питате за тези гледания? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Прави се през сайт, т.е. никой не рефрешва ръчно. Защо се подминават логичните обяснения, които аз, Western и още няколко човека дадохме и продължавате да питате за тези гледания? Добре, но не съм забелязала да се прави за други изпълнителки. А Галена например има голяма фенска маса.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Добре, но не съм забелязала да се прави за други изпълнителки. А Галена например има голяма фенска маса.... Изчакай 2 минути, имаме отговор... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Изчакай 2 минути, имаме отговор... Чакам, не бързам.. :1000 (20): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Чакам, не бързам.. :1000 (20): :1000 (29): https://www.instagram.com/p/BtL0d1SntcT/ Галена тук е много красива, нали? Ако рефрешнеш след 2-3 минути ще е 10-20-30 хиляди пъти по-красива, в зависимост от това колко ми е бърз нета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Нагледно доказателство, че само за 7 минути разлика абсолютно всеки, може да изманипулира гледанията на клип в Инстаграм с почти двойни гледания. :1000 (19): Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Скочиха на 215 хил. преди секунди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 не става беееее https://www.instagram.com/p/BtBiudXnlEy/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 не става беееее https://www.instagram.com/p/BtBiudXnlEy/ Направих ги 111 хиляди за щастие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 https://www.instagram.com/p/BtL0d1SntcT/ Галена тук е много красива, нали? Ако рефрешнеш след 2-3 минути ще е 10-20-30 хиляди пъти по-красива, в зависимост от това колко ми е бърз нета. Последователите на Преслава, също са скочили. Добре, Блу, как става номера с 2-3 рефреша да се качат гледанията с 20-30К? Не ми се връзва нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Пробвам с друг клип, ще ви кача скрийн после да видите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Последователите на Преслава, също са скочили. Добре, Блу, как става номера с 2-3 рефреша да се качат гледанията с 20-30К? Не ми се връзва нещо. Инстаграм гледанията се отчитат веднага, а не както при ютуб да е необходимо време за гледане. Съответно може лесно да се направи макро, което да отвори клипа хиляди пъти в рамките на няколко секунди и да повиши гледанията. Не е аз ръчно да цъкам рефреша. Отивам да си купя цигари "Корсет" лилави в кутийка с огледалце, че ми свършиха, като се върна може да стимулираме гледанията на кралица Клеа, ако ми дадете профила й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Инстаграм гледанията се отчитат веднага, а не както при ютуб да е необходимо време за гледане. Съответно може лесно да се направи макро, което да отвори клипа хиляди пъти в рамките на няколко секунди и да повиши гледанията. Не е аз ръчно да цъкам рефреша. Най-накрая някой го обясни нормално, ама тия дет се правят на ударени ще се правят че не са го видяли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Преслава има 50 хиляди споделяния за 2 дни, което е фактор, че трябва да са реални гледанията. И на мен ми се струват много, но явно са реални (песента и на мен ми е на почти всяко второ стори) Единственото странно нещо е съотношението между лайкове и дислайкове. Песен като "Сърце" ще има повече дислайкове, а песен за мъртви жени ще е с по-малко. "Изтрезняваш ли"- 34K/659 "Сърце" - 39K/1,4K Лайковете и в двете песни са почти сходни, а дислайковете на песен като "Сърце" са над двойно повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари