FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 почва да ме кефи песента на Преса.. но няма да е по голям хит от Феноменален Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Направих си над 120 хиляди гледания, който качих преди 12 минути, а нямам много последователи. :1000 (29): https://www.instagram.com/p/Bt8dANTBTss/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Дайте тоя сайт да видим де... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Песента на Преслава е на 3 място в Бг Спотифай. Досега не бях виждал чалга песен толкова високо в класацията. Пак е с хит тази лисица, не мога вече... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Направих си над 120 хиляди гледания, който качих преди 12 минути, а нямам много последователи. :1000 (29): https://www.instagram.com/p/Bt8dANTBTss/ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! :@@@ ПРЕСЛАВА КОПОВА ГЛЕДАНИА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Копова, копова, ко да прай жената, то не е лесно да рекламираш цигари. Като не става с песен, ша стане с копования, цигарите трябва да се рекламират на дечицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Копова, копова, ко да прай жената, то не е лесно да рекламираш цигари. Като не става с песен, ша стане с копования, цигарите трябва да се рекламират на дечицата. Твоята напрай също ко са буташ с твойто мнение тука я са разкарай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Твоята напрай също ко са буташ с твойто мнение тука я са разкарай внимавай на кого викаш ' разкарай'. ще имаш проблеми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Достатъчно е да се види,че плюят фенове на Кама и Галя,които Преса ги е компрексирала до краен предел.Чудя се на Преславови защо изобщо още се занимавате да им се обяснявате. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 внимавай на кого викаш ' разкарай'. ще имаш проблеми "Ще имаш проблеми" админи реагирайте, не е за пръв път да ме обижда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Твоята напрай също ко са буташ с твойто мнение тука я са разкарай Мойта шефка не и трябва да си купува гледания! Тя е над тия неща, все пак във нейната фирма минималната е 5 бона заплата! Смятай тя колко взима. И ходи се лекувай някъде, че май не си добре с нервичките, като гледам, да не подхванат форумните психиатри, че тогава ше стане страшно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 "Ще имаш проблеми" админи реагирайте, не е за пръв път да ме обижда "Ще имаш проблеми" не е обида. По същата логика той може да иска наказание за "разкарай се" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Коментирайте че това направи 500 000 гледания https://www.instagram.com/p/Bt8dANTBTss/?ut...d=1pbgs5tabc83n Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 С нищожни усилия направих 500 хил. гледания на клипа си. Друг път когато сте некомпетентни по дадена тема. по-добре не се изказвайте. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Кажи му и ще разберем? Ели не ти стиска да го направиш, щот нямаш топки? Не ми досаждай тва е темата за попфолк не за лични съобщения Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Коментирайте, че според последни данни цигарите Корцет са почнали да привършват в търгоската мрежа, и най-вече в районите около начални и основни училища. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не ми досаждай тва е темата за попфолк не за лични съобщения Абе я дишай, че ша земе да ти стане нещо. Тука имаме само щатни психо-доктори, ако земеш да колабираш от нещо друго не съм убеден че предлагаме доболнична помощ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Абе я дишай, че ша земе да ти стане нещо. Тука имаме само щатни психо-доктори, ако земеш да колабираш от нещо друго не съм убеден че предлагаме доболнична помощ. На мен ми е супер като гледам че ще се изядете от яд заради рекордите на Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 „Kaĸвo пoĸaзвa c тeзи cнимĸи?! Чe пиe oт oбяд ĸaтo aлĸoxoличĸa и чe пyши ĸaтo ĸoмин ли – гoлямoтo гepoйcтвo. Чe тo тoвa и цигaнĸитe в мaxaлaтa oт мaлĸи гo пpaвят. Cлeд ĸaтo cи мeдийнo лицe и имaш тoлĸoвa пoчитaтeлĸи, пoвeчeтo oт ĸoитo мaлĸи дeцa, нe e ли peднo дa ce cъoбpaзявaш ĸaĸвo пyблиĸyвaш и ĸaĸ изглeждaш oтcтpaни”, коментират възмyтeнитe мaйĸи в мpeжaтa. Поне намерих отговор защо Преса се е маскирала в клипа като Галя от най-циганския й период - за рекламата било. Обаче все още не разбирам защо Амет и Хабиби не са били поканени да се включат в клипа за завършване на образа. Освен ако не са били заети хората, все пак им е под нивото да участват като статисти в най-обикновена реклама на цигари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 На мен ми е супер като гледам че ще се изядете от яд заради рекордите на Преслава Боли ме фара мен за някви рекорди, точно до 3 седмици някой ще ги мине, ако и толкоз. Единствения вариант, който остана, ако гледанията са реални разбира се, а не е размахвала кредитна карта на поразия, е да тубата пак да са бърникали алгоритъма, което значи че ако това са нормални гледания, сяка ще ги прави оттук нататък, т.е тва не е рекорд, просто актуалното състояние на нещата. Ама вие се радвайте. Тая циганийка след 2 месеца няма да звучи от никъде, но иначе била рекорд, Ок, пак ще си приказваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Боли ме фара мен за някви рекорди, точно до 3 седмици някой ще ги мине 1 година и 3 месеца никой не мина рекорда на "Не се изтриваш", докато Преслава не си го мина сама. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Боли ме фара мен за някви рекорди, точно до 3 седмици някой ще ги мине, ако и толкоз. Единствения вариант, който остана, ако гледанията са реални разбира се, а не е размахвала кредитна карта на поразия, е да тубата пак да са бърникали алгоритъма, което значи че ако това са нормални гледания, сяка ще ги прави оттук нататък, т.е тва не е рекорд, просто актуалното състояние на нещата. Ама вие се радвайте. Тая циганийка след 2 месеца няма да звучи от никъде, но иначе била рекорд, Ок, пак ще си приказваме. Те така казваха за "Шефката" и за "Феноменален". И двете още звучат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Достатъчно е да се види,че плюят фенове на Кама и Галя,които Преса ги е компрексирала до краен предел.Чудя се на Преславови защо изобщо още се занимавате да им се обяснявате. Кога съм казал аз, че песента на Преса не ми харесва? Даже може да попиташ Brian, че си писахме на ЛС и ме попита за песента и аз му казах че ме е зарибила. Дори и "Сърце" ме кефи. Ама нали е по- важно да се правиш на интересен и разбирач, но ти препоръчвам да ходиш да пасеш козите и да ни лишиш веднъж завинаги от присъствието си. :whistling: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Кога съм казал аз, че песента на Преса не ми харесва? Даже може да попиташ Brian, че си писахме на ЛС и ме попита за песента и аз му казах че ме е зарибила. Дори и "Сърце" ме кефи. Ама нали е по- важно да се правиш на интересен и разбирач, но ти препоръчвам да ходиш да пасеш козите и да ни лишиш веднъж завинаги от присъствието си. :whistling: Не визираше теб, а Lelqtian който не се спря с хейта по Преси цял ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Те така казваха за "Шефката" и за "Феноменален". И двете още звучат. Ма ние май познаваме повече Освен това къф е смисъла дижейте да пускат още един Феноменален в ротацията? А на Преса траците дори не е нужно да познавам нищо - те си имат точно 2 месеца срок на годност, ако и толкоз. Това не е от вчера и не от днеска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари