THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не визираше теб, а Lelqtian който не се спря с хейта по Преси цял ден. Феновете на Кама и на Галя! Аз също съм в това число! Прав ли съм? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не визираше теб, а Lelqtian който не се спря с хейта по Преси цял ден. Лелявиан не се разпознава в определението фен на Галена и Камелия. Аз съм фен само и единствено на една шефка и тя е Clea. А на Василена явно съм залипсвал, скоро май не съм я отразявал, или просто понеже Кондома е в почивка и си търси с кой да се заяжда? Аз не съм антифен на Преса, а на наглите й фенове. И аз така. Също ме дразниш ти персонално с жалките си опити за елементарни манипулации и двуличие. А не спрях цял ден, щото ми е скучно и да ви троля ми е хоби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Аз живея в София,а той в Панагюрище и ми казва да ходя да паса козите.Чшш,алоу Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Аз живея в София,а той в Панагюрище и ми казва да ходя да паса козите.Чшш,алоу Може да съм от Панагюрище ама имам само 2 породисти кучета, 25 ПОРОДИСТИ кокошки и 100 гълъба. То всички казвате, че сте от София, ама само 1 Господ знае от кое село си избягал само и само ваще да не те правят "селския козар". Туко виж си се научил да дойш и пръча!!! Не се учудвам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Може да съм от Панагюрище ама имам само 2 породисти кучета, 25 ПОРОДИСТИ кокошки и 100 гълъба. То всички казвате, че сте от София, ама само 1 Господ знае от кое село си избягал само и само ваще да не те правят "селския козар". Туко виж си се научил да дойш и пръча!!! Не се учудвам... Крайно време е да си купиш някой лъв тогава,да те изяде,че да се свърши най-сетне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Копова, копова, ко да прай жената, то не е лесно да рекламираш цигари. Като не става с песен, ша стане с копования, цигарите трябва да се рекламират на дечицата. Не помня да лаеше така, когато излезе Зоопарк. И още преди 10 години се правеше същото с Мерилин. Не го одобрявам, разбира се, но каква е тази избирателна ярост? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Крайно време е да си купиш някой лъв тогава,да те изяде,че да се свърши най-сетне. Мога да си позволя и 10 да си купя, ама ти знаеш ли колко сирене трябва да направиш и продадеш след това ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Всяко пускане на Изтрезняваш ли - куршум в Сърцето на Галош Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Мога да си позволя и 10 да си купя, ама ти знаеш ли колко сирене трябва да направиш и продадеш след това ? Аз сирене не правя даже и не ям.Това е храна за простолюдието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Галош има 3,6 млн. за 25 дни. Преса ще я мине без проблем, ако се задържи както е сега. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не помня да лаеше така, когато излезе Зоопарк. И още преди 10 години се правеше същото с Мерилин. Не го одобрявам, разбира се, но каква е тази избирателна ярост? Който иска да рекламира цигари - не ме дразни факта, че Преса - или който и да е всъщност - нека го прави, стига да си получава нужната компенсация за което. Бизнеса си е бизнес. Виж обаче ме дразни Фаст, защо точно, и голяма част от детайлите може да видиш тук http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=107942 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Галош има 3,6 млн. за 25 дни. Преса ще я мине без проблем, ако се задържи както е сега. Защо сравняваш балада с комерсиална чалга песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Аз живея в София,а той в Панагюрище и ми казва да ходя да паса козите.Чшш,алоу Дали живееш в София не е много сигурно. Един комплексар който иска да живее животите на другите. Защо все крадеш чужда самоличност? И да живееш на село е модерно ако не си запознат с това а и полувината квартали на София са си села, 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Аз сирене не правя даже и не ям.Това е храна за простолюдието. Тогава козя извара щом не сте от простолюдието Василеноо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Прекратете спама и коментирайте музика! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Дали живееш в София не е много сигурно. Един комплексар който иска да живее животите на другите. Защо все крадеш чужда самоличност? Ида живееш на село е модерно ако не си запознат с това а и полувината квартали на София са си села, Зле ли ще му е? Сред природата с козите и ПРЪЧА ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Прекратете спама и коментирайте музика! Преслава се представи отлично, както се очакваше 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Преслава се представи отлично, както се очакваше Добре, жива и здрава да е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Скоро милион 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Да си дойдем на думата? Някой има ли мастър/мп3 на Шефката и шефа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 До 2 часа дали ще чукне милиона? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Галин и Ариана Гранде за бедни нали щяха да пускат дуета си на 14-ти? Какво стана, да не се стреснаха от Преси? Препоръчвам им наистина всички този месец да кротуват, че Преси ще ги отупа като звездата в края на клипа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Преслава отговаря на въпроси в Instagram. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Думи нямам с тази Преслава. Изживява пореден Ренесанс в кариерата си. Хората така тръпнат за нея и посрещат новите тракове, все едно е времето на "Лъжа е" и "Дяволско желание". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Искат я хората. Това е да си истинска звезда. Не като други - да се натрапваш със скъпа продукция само и само да лекуваш комплексите си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари