Kriminal Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Предлагам докато чакаме Шефката да обсъдим нещо друго за новата сензация, на която не й стига да е само шефка и затова е и шеф, и шефка. Нека всеки да сподели кой му е любимият момент от клипа! Моят е между 0:58 И 1:01 - просто велик! Макар че и всички моменти, в които мята погледи на мъжлетата от сепарето са достойна конкуренция. Епично! Моят е между 0:00 и 4:33 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 galena1 15 години "истински щастлива"! От цялото ми сърце, днес за Вас, новата ми песен "Сърце". Обичам Ви! ❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Докато чакаме ..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Моят е между 0:00 и 4:33 Всъщност да, трудно е да се категоризира по-кратък момент като 'най-любим'. Цялото видео е изпипано така, че да се отличава! Галена изглежда страхотно. Щом няма да е балада дано наистина нещо на нивото на Спри ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Дали песента няма да е посветена на феновете, нещо като "Истински щастлива"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И между другото, новата лидерка.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Дали песента няма да е посветена на феновете, нещо като "Истински щастлива"? Няма нужда ....... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Пръскааааааааааааааа! Галеноо, как може да си толкова голяма?!?!?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 За това ли чакахте толкова??? Хахаха както казва Фокси претоплена манджа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 За това ли чакахте толкова??? Хахаха както казва Фокси претоплена манджа! Тихичко, че Преслава такова качество не знам от кога не е предлагала. Знаем си, че яко те е яд в момента, че тази песен я изпълни Жалка, а не Петя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Хайде първият със срината психика се обади. Подобно нещо даже и най-големите й фенове не сме очаквали. С тази песен короната вече категорично отново е на мястото си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Точно това й трябваше на Галена в момента! Време е да покаже коя e истинската лидерка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ся се кефете на бозата и че няма да правим мизерии (дислайкове, лоши коментари) като вие. Честита годишнина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И сега? какво ще стане с Феноменален?? Можеше да мине 20 млн Глупачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И сега? какво ще стане с Феноменален?? Можеше да мине 20 млн Глупачка И аз не мисля, че трябваше да запушва силна песен с още по-силна песен, но тя си знае. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Стига с тая гнусотия Феноменален.Още по-добре че пусна новата песен,която е класи над всичко което е пускала в последните 1-2 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 15 години на сцена и най-невероятния подарък, който може да поднесе на феновете си. Това със сигурност ще се нареди до големите й хитове от ранга на Спри ме, Пак ли, Кой и т.н. Няма равна тая жена, каквото и да направи, както и да го изпее, получава й се и това е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И аз не мисля, че трябваше да запушва силна песен с още по-силна песен, но тя си знае. Нали знаете, че на Галена много отдавна й е все тая за подобни запушвания. Тя все повече доказва, че прави и налага песни, които нея я кефят и в момент, в който й скимне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Кой да очаква,че песен на Галена ще ми хареса повече от на Тита.Отново браво на Галс,смаза този път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 За това ли чакахте толкова??? Хахаха както казва Фокси претоплена манджа! Уоу ти сериозно ли? Галена с този проект издуха всички останали напоследък, дори и своя предишен. Но не се притеснявайте за Феноменален- ще си доизживее живота, но вече ще си има Сърце за по-малка и по-властна сестричка. #galenarazbi Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Галена тоя път запуши устите на всички. Така се прави, евала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Браво, Гале! Тази година започва само с уникални песни - фаворит ми е хита на ТАТЯНА. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 След проекта на Гале е време Прасе да се издъни и да пусне продължение на "Скоро" или "Аматьорка", за да се повторят случаите от 2013 и 2015 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Браво, Гале! Тази година започва само с уникални песни - фаворит ми е хита на ТАТЯНА. "Хита" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Знаете ли къде е сниман клипът? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари