Fast Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Нека бъдем реалисти, песента едва ли ще стане голям хит. Допуснала е грешка че не е вкарала танцувална нотка като в "Спри ме" . Но е сладък подарък за феновете и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Нека бъдем реалисти, песента едва ли ще стане голям хит. Допуснала е грешка че не е вкарала танцувална нотка като в "Спри ме" . Но е сладък подарък за феновете и. Нали само ревете, че песните не трябва да се правят за хитове, а за качество? "Шефката" била боклук защото е хит, тая пък не ставала щото била качествена. Вечно недоволни и завиждащи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Все едно пък няма хитови балади и умерени песни като тази с по над 10 милиона. Даже трябва да се поощрява, когато се пускат песни без изявена тупса тупса нотка, предостатъчно такива имаме. Btw поздравления и за съфорумеца, автор на текста- една от най-силните части на проекта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Нека бъдем реалисти, песента едва ли ще стане голям хит. Допуснала е грешка че не е вкарала танцувална нотка като в "Спри ме" . Но е сладък подарък за феновете и. Крайно време е и ти да бъдеш реалист за някои нейни проекти.Аз също не я харесвам и то най-вече заради фенчетата й тук,но когато пусне топ проект трябва да й се признае.Кючек частта ще си я направят ДЖ-ите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 За това ли чакахте толкова??? Хахаха както казва Фокси претоплена манджа! Ся се кефете на бозата и че няма да правим мизерии (дислайкове, лоши коментари) като вие. Честита годишнина Стига злоба, заради такива коментари ни слагат всички Преславови под общ знаменател. Песента е чудесна, не всеки е длъжен да я харесва, но определено не е претоплена манжда и боза. И аз не мисля, че трябваше да запушва силна песен с още по-силна песен, но тя си знае. Двете са тотално различни, не мисля, че ще си пречат. Нека бъдем реалисти, песента едва ли ще стане голям хит. Допуснала е грешка че не е вкарала танцувална нотка като в "Спри ме" . Но е сладък подарък за феновете и. Допускам, че може да не стане голям хит, макар да се надявам на обратното. Просто песните, които наистина много ми харесват, рядко са големи хитове И все пак и "Грешка беше" не е танцувална, но е супер хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1 час: Гледания - 36 113 Харесвания - 4,5 хил. Коментари - 250 За сравнение. Данните за 1 час "Да гори в любов": Гледания - 31 000 Харесвания - 3,8 хил. Коментари - 275 Мирише ли ми на няколко нови рекорда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Всъщност да, трудно е да се категоризира по-кратък момент като 'най-любим'. Цялото видео е изпипано така, че да се отличава! Галена изглежда страхотно. Щом няма да е балада дано наистина нещо на нивото на Спри ме. Моят любим момент е цялото соло преди последния припев , докато я показват на забавен каданс отблизо. Както и 3.50. Като цяло ме кефи как си усуква ръцете, аха да люшне кючек. И между другото, новата лидерка.... Завиждам! Браво, Гале! Тази година започва само с уникални песни - фаворит ми е хита на ТАТЯНА. Хитът е Шефът и Шефката! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И между другото, новата лидерка.... Мигом сподели кога е рожденият й ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Хитът е Шефът и Шефката! Шефът и шефката И Сърце ще властват рамо до рамо дълго време. Да не подценяваме успехите на конкуренцията, че и нас ще ни сложат под един знаменател.И аз завиждам на Докето. Бих й пратил покана и аз, но не се чувствам достатъчно уверен, кой знае какво би си помислила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Първия път не ми е допадна особено на мен песента, но на втория път вече ме грабна здравата и не съм я спряла. Мария нямаше ли да пуска и тя днес?? Нищо, че преди 2 седмици пусна последната А някой може ли да ми каже тази Анастасия Мавродиева на колко години е???? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1 час: Гледания - 36 113 Харесвания - 4,5 хил. Коментари - 250 За сравнение. Данните за 1 час "Да гори в любов": Гледания - 31 000 Харесвания - 3,8 хил. Коментари - 275 Мирише ли ми на няколко нови рекорда? Няма никакво значение колко гледания ще направи конкретно тази песен. Ако ги направи, би било супер и ще се радвам, но в случая, не мисля че има значение за този проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Мигом сподели кога е рожденият й ден! Не пише. Потайна е. 😐 Профилът е създаден през март и никъде няма честитки. Или съвсем скоро празнува, или няма рожден ден изобщо. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Няма никакво значение колко гледания ще направи конкретно тази песен. Ако ги направи, би било супер и ще се радвам, но в случая, не мисля че има значение за този проект. Съгласен съм, но е време една такава песен да се оцени, което включва и много гледания. Перфектно, че излезе в един ден с оная тъпотия на Боро и Тита. Нека видим има ли нормални хора в България все още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Профилът е създаден през март и никъде няма честитки. Или съвсем скоро празнува, или няма рожден ден изобщо. Тя е Шефка - празнува всеки ден. Всички зодии е! На мен ми прилича на Лъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Първия път не ми е допадна особено на мен песента, но на втория път вече ме грабна здравата и не съм я спряла. Мария нямаше ли да пуска и тя днес?? Нищо, че преди 2 седмици пусна последната А някой може ли да ми каже тази Анастасия Мавродиева на колко години е???? Боже, аз си мислех, че е някаква леля, а то младо момиче... наистина, на колко е? Не пише. Потайна е. 😐 Профилът е създаден през март и никъде няма честитки. Или съвсем скоро празнува, или няма рожден ден изобщо. Допускам, че наистина няма рожден ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Перфектно, че излезе в един ден с оная тъпотия на Боро и Тита. Нека видим има ли нормални хора в България все още. Много късно се сетихте за нормалните хора. Повечето отдавна не слушат чалга, защото тя е пример за пошлост. Такива проекти са рядкост, а последните години само Галена и Цура ги предлагат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Знаете ли къде е сниман клипът? Говори се, че е сниман в задния двор в Смядово на бащината къща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Много късно се сетихте за нормалните хора. Повечето отдавна не слушат чалга, защото тя е пример за пошлост. Такива проекти са рядкост, а последните години само Галена и Цура ги предлагат. Далеч не са само двете. 90% от творчеството на Анелия, Емилия, Джена, Преса звучи като арии в сравнение с истински пошлите простотии на Тита, Гера и компания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Тя е Шефка - празнува всеки ден. Всички зодии е! На мен ми прилича на Лъв. Мъжът й е лъв. Яли са торта в кръчма на морето лятото. Има фигурка на жена по сутиен върху тортата, наподобяваща Клеа Боже, аз си мислех, че е някаква леля, а то младо момиче... наистина, на колко е? Допускам, че наистина няма рожден ден. Значи има с един повече от нас нерождени дни. Шефка е все пак. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А някой може ли да ми каже тази Анастасия Мавродиева на колко години е???? Родена е през Август, зодия Лъв на 31 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Родена е през Август, зодия Лъв на 31 Пиши на Клеа да попиташ и за нейните. За годините не е нужно, поне за зодията! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Сега остава само и Андрю да смаже с люта чалгия и клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Далеч не са само двете. 90% от творчеството на Анелия, Емилия, Джена, Преса звучи като арии в сравнение с истински пошлите простотии на Тита, Гера и компания. Тяхното поколение е такова - Десита, Сузанита и Джулия са чалгарки, а са същите...даже по-зле. Те просто се правят на Карди, Риана, Минаж и т.н, но по-пошли от чалгата 2009-2013 не са. Тита обаче става все по-красива. Аз не знам дали има по-красива българска певица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Допускам, че може да не стане голям хит, макар да се надявам на обратното. Просто песните, които наистина много ми харесват, рядко са големи хитове И все пак и "Грешка беше" не е танцувална, но е супер хит. "Грешка беше" е правена по изпипаната форума достъпна музика + грабващ отсвир. "Сърце" звучи твърде провлачено, и напомня на саундтрак от турски сериал, а точно подобен вид песни не се особено харесвани от аудиторията в България. DJ-ите доста ще трябва да я пипнат преди да я завъртят по клубовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Говори се, че е сниман в задния двор в Смядово на бащината къща. Не е ли в Лос Анджелис, по време на престоя й за балканските награди :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари