Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Да, много подходяща идея. А може да е че през тези години Преслава изтръгна сърцето на Галена. Едва ли. Тя не се занимава с други хора в проектите си. Червената Галена е бруталнаа! Много готина е и в двата варианта. Не знам защо, но си мисля че имат песен с Криско. Той е подготвил нов албум с 10 нови песни, а тя има 3 дуета. Как мислиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Много готина е и в двата варианта. Не знам защо, но си мисля че имат песен с Криско. Той е подготвил нов албум с 10 нови песни, а тя има 3 дуета. Как мислиш? В момента не съм сигурна, че искам да има дует с Криско. Не и докато слушам "Сърце" и изпитвам тази емоция. Това е нещо друго. Рап песен не може да те накара да изпиташ това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще направя публично признание, което не искам да се коментира! Песента на Боро и Тита ме зариби повече от "Сърце". Галена винаги е повалена от жена-Рак в моята лична класация... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 В момента не съм сигурна, че искам да има дует с Криско. Не и докато слушам "Сърце" и изпитвам тази емоция. Това е нещо друго. Рап песен не може да те накара да изпиташ това. И аз искам чалгарките да спрат да се правят на рапърки, просто не им се отдава. Да спрат да се впускат във всичко модерно, а да правят това което им харесва. Ето че при Галена поп фолк песните винаги са по-добри от поп-а. Иначе за дуета - мисля, че са най-успешните в двата жанра и би било много интересно. Криско каза че в албума има много различни песни, а и единствената чалгарка която харесва е Галка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 За боклука си вече сърце... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ще направя публично признание, което не искам да се коментира! Песента на Боро и Тита ме зариби повече от "Сърце". Галена винаги е повалена от жена-Рак в моята лична класация... На светещите плочки, все едно гледам Андреа в "Излъжи ме". Иначе голям хейт към пеенето й. Много по-готино ми звучи от "рапа" на Гери Никол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не знам защо, но си мисля че имат песен с Криско. Той е подготвил нов албум с 10 нови песни, а тя има 3 дуета. Как мислиш? Не е изключено като вариант. Точно това харесвам при Галена, че тя е нестандартна, както днес пусна Сърце, следващата й премиера, може да е в стил Поп, Рнб и т.н. Прави общо -взето това, което й скимне и в това е чарът й. Не я интересуват моментните тенденции, а създава свои. Криско харесва Галена и само нея следи от поп-фолк певиците в Инстаграм. Аз лично бих се изкефил на нещо такова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Браво, Гале! Тази година започва само с уникални песни - фаворит ми е хита на ТАТЯНА. Уоу не мога да повярвам.. да не ти са хакнали профила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 И аз искам чалгарките да спрат да се правят на рапърки, просто не им се отдава. Да спрат да се впускат във всичко модерно, а да правят това което им харесва. Ето че при Галена поп фолк песните винаги са по-добри от поп-а. Иначе за дуета - мисля, че са най-успешните в двата жанра и би било много интересно. Криско каза че в албума има много различни песни, а и единствената чалгарка която харесва е Галка. Те да си направят дует, няма лошо да се разнообразява понякога, но те влизат в такава линия, което не е добре. Знаеш, че после пускат песен след песен с такова звучене. Това не ми харесва. Виж, ако направят нещо подобно на дуетите със Слави, може и да остана доволна. Ще видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Доживях песен на Галена да не се хареса на отявлен неин фен,а аз да не мога да я спра цяла вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Вие сериозно ли сте?? Песента изобщо няма хитов потенциал "Да гори в любов" е класи над това нещо Сори.. предпочитам песни като Феноменален,Пантера,Шефката,Хавана Тропикана и тн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Вие сериозно ли сте?? Песента изобщо няма хитов потенциал "Да гори в любов" е класи над това нещо Сори.. предпочитам песни като Феноменален,Пантера,Шефката,Хавана Тропикана и тн. Падаме като фигурки от домино ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Да не бъде накрая че когато пусне бърз хит не ни харесва и че когато пусне песен със смислен текст също не ни харесва, аз още преди месец казах че ми липсва старата Галена с хитове като "Ватрено, ватрено", но и със смислени балади. Също ми харесва и Феноменален и Да ти олекне, но тази песен просто не е достатъчно мой тип, харесвам тежки балади като Да ти олекне, Мразя да те обичам, Откакто те познавам на Преслава и тн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ако не броим "Моро му", Галена по-силна песен не е имала от "В твоите очи". Факт! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 "Феноменален" направи 17К харесвания за 24 часа, а гледанията бяха 390К. "Сърце" има 14К харесвания за 7 часа. Как ли ще завършим утре... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Лека вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Лека вечер. Лекичка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 "Феноменален" направи 17К харесвания за 24 часа, а гледанията бяха 390К. "Сърце" има 14К харесвания за 7 часа. Как ли ще завършим утре... С детрониране от Тита Всички говорят за муцитата й! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Да не бъде накрая че когато пусне бърз хит не ни харесва и че когато пусне песен със смислен текст също не ни харесва, аз още преди месец казах че ми липсва старата Галена с хитове като "Ватрено, ватрено", но и със смислени балади. Също ми харесва и Феноменален и Да ти олекне, но тази песен просто не е достатъчно мой тип, харесвам тежки балади като Да ти олекне, Мразя да те обичам, Откакто те познавам на Преслава и тн. Като започнем от 'хитове' като Ватрено и стигнем до 'тежките' балади. УАТ!? Галенови, очакваме ли нов рекорд? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не. Хубава песен и дотам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Галенови, очакваме ли нов рекорд? Йес бе! Рекордът за тази година ни е в кърпа вързан. Засега май го държи Анелия с баладата, след нея Татяна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Да ме гали, да ме гали, има кой - ела да ти покажа как се прави... днес Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Глейте ква хубава принцеса 15 005! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Глейте ква хубава принцеса 15 005! 15 000! Смаза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари