Gerganafen Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Глейте ква хубава принцеса 15 005! Певицата-загадка, която те блокира ако се осмелиш да й зададеш въпрос свързан с личността й! Мистерията КЛЕЯ - приемете я като такава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 С детрониране от Тита Всички говорят за муцитата й! И ако някой хареса повече тази гадост с "текст" от красивото послание в песента на Галена, значи имаме голям проблем... И да не кажете пак, че се оплаквам. Просто искам да разбера какво не е наред, че такава песен да направи повече гледания от шедьовър като "Сърце". Тита пее за ташаци, другото същество не се и разбира какво пее... На вас наистина това ли ви се слуша и ви харесва? Иначе сега разбирам, че текстът е писан от форумец, уоу... Бравоооо! Евала на Галена, че се довеярва и опитва. Останалите да се учат вместо да събират трима добре познати в екип и пак нищо да не стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Певицата-загадка, която те блокира ако се осмелиш да й зададеш въпрос свързан с личността й! Мистерията КЛЕЯ - приемете я като такава! Знае как да поддържа интереса. Дори интервюта не са й нужни. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Галя е смазала! :1000 (33): Да не кажете, че я плюя само. Ама така е, дала е всичко от себе си като е видяла каква конкуренция се задава в лицето на КЛЕЯ! Добре, че се появи кралицата от Елховско, че да имат стимул чалгарките да правят качествена продукция! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Галя е смазала! :1000 (33): Да не кажете, че я плюя само. Ама така е, дала е всичко от себе си като е видяла каква конкуренция се задава в лицето на КЛЕЯ! Добре, че се появи кралицата от Елховско, че да имат стимул чалгарките да правят качествена продукция! Според теб в какъв стил ще е следващия хит на Клеа? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Според теб в какъв стил ще е следващия хит на Клеа? Може би ще скандализира с проект в другата крайност - разтърсваща балада, за да покаже романтичната си страна! Но честно казано, аз лично бих предпочел диво парче пак, защото много искам аутфита от боди и бельо да бъде увековечен в клип! За жалост препоръки какво бих искал да чуя и видя от нея най-вероятно биха довели само до блокиране от нейна страна - още след първата си песен се държи като Глория и не цепи басма на никого, невероятна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Може би ще скандализира с проект в другата крайност - разтърсваща балада, за да покаже романтичната си страна! Но честно казано, аз лично бих предпочел диво парче пак, защото много искам аутфита от боди и бельо да бъде увековечен в клип! За жалост препоръки какво бих искал да чуя и видя от нея най-вероятно биха довели само до блокиране от нейна страна - още след първата си песен се държи като Глория и не цепи басма на никого, невероятна! И в ютюб с Глория я сравняват. Няма нищо слочаено. Каквото и да ни поднесе, ще бъде на ниво. Остава ни да чакаме, дано не ни мъчи дълго. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Гале със сигурност няма да мине абсолютния чалга рекорд на "Не се изтриваш", но ще е сред най-силните премиери за 2019 г. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 И ако някой хареса повече тази гадост с "текст" от красивото послание в песента на Галена, значи имаме голям проблем... И да не кажете пак, че се оплаквам. Просто искам да разбера какво не е наред, че такава песен да направи повече гледания от шедьовър като "Сърце". Тита пее за ташаци, другото същество не се и разбира какво пее... На вас наистина това ли ви се слуша и ви харесва? Иначе сега разбирам, че текстът е писан от форумец, уоу... Бравоооо! Евала на Галена, че се довеярва и опитва. Останалите да се учат вместо да събират трима добре познати в екип и пак нищо да не стане. Според мен е въпрос на вкус и на усещане на песните в момента. На Тита и Боро е по-комерсиална, иначе евала на Галена, че пусна толкова качествен проект. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Според теб в какъв стил ще е следващия хит на Клеа? Въпреки, че въпросът не е към мен ще отговоря и аз- все пак феновете на Клеа трябва да споделяме мнения и да обсъждаме заедно предстоящото развитие в кариерата й, което искаме да видим от нея. Много ми се иска да направи нещо денс, хаус. В стил Дейвид Гета или Калвин Харис, даже ако насъбере пари може някой от тях да наеме да й направи парчето. И видео в стил Лейди Гага- щом вече са сравнявани двете, нека сравнението да е пълноценно! Убеден съм, че при един подобен проект даже и поп медиите няма как да не я завъртят, дори и без да я карат да си сменя името. Но в краен случай може да пробва с CLESS. Тази нощ се събудих по едно време и в ума ми се въртеше хита й. Манията е истинска! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Тази нощ се събудих по едно време и в ума ми се въртеше хита й. Манията е истинска! А на мен и на Lelqtian нощем в ума ни се върти "Перденца". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Обаче да сравнявате ''Спри ме'' със ''Сърце'' е малко странно. Че ''Сърце'' е най-доброто на Галена от ''Моро му'' насам е факт, но е много далеч от другата. И все пак Галена се завърна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 А на мен и на Lelqtian нощем в ума ни се върти "Перденца". Също достоен вариант, но съм убеден, че Lelqtian тези дни е разнообразил среднощните събуждания и вече и той е на вълна "Шефът и шефката". Все пак с него за първи път сме на едно мнение- обедини ни КЛЕА! ПП: Галена е голяма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Също достоен вариант, но съм убеден, че Lelqtian тези дни е разнообразил среднощните събуждания и вече и той е на вълна "Шефът и шефката". Все пак с него за първи път сме на едно мнение- обедини ни КЛЕА! ПП: Галена е голяма! Когато ми харесва песен на Галена си признавам , но сега се опитвам да я харесам пускам си я на колата вече няколко пъти не ме грабва и това е , сякаш я няма частта в която да се избухне и не я приписвайте при “Спри ме” , защото “Спри ме” е на светлинни години пред тази! Това си е лично мое мнение знам ,че ще бъда нападнат! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Въпреки, че въпросът не е към мен ще отговоря и аз- все пак феновете на Клеа трябва да споделяме мнения и да обсъждаме заедно предстоящото развитие в кариерата й, което искаме да видим от нея. Много ми се иска да направи нещо денс, хаус. В стил Дейвид Гета или Калвин Харис, даже ако насъбере пари може някой от тях да наеме да й направи парчето. И видео в стил Лейди Гага- щом вече са сравнявани двете, нека сравнението да е пълноценно! Убеден съм, че при един подобен проект даже и поп медиите няма как да не я завъртят, дори и без да я карат да си сменя името. Но в краен случай може да пробва с CLESS. Тази нощ се събудих по едно време и в ума ми се въртеше хита й. Манията е истинска! Клеа ти се отразява изключително добре. Постовете ти станаха по-кратки и съдържателни. Обаче да сравнявате ''Спри ме'' със ''Сърце'' е малко странно. По-редно е да я сравняваме с "Шефът и Шефката". Също достоен вариант, но съм убеден, че Lelqtian тези дни е разнообразил среднощните събуждания и вече и той е на вълна "Шефът и шефката". Все пак с него за първи път сме на едно мнение- обедини ни КЛЕА! ПП: Галена е голяма! Да, обединителка е. Тя ще спаси чалгата. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Клеа ти се отразява изключително добре. Постовете ти станаха по-кратки и съдържателни. По-редно е да я сравняваме с "Шефът и Шефката". Да, обединителка е. Тя ще спаси чалгата. Благодаря! На същото мнение съм преди Десислава да пусне някой стойностен проект. Когато ми харесва песен на Галена си признавам , но сега се опитвам да я харесам пускам си я на колата вече няколко пъти не ме грабва и това е , сякаш я няма частта в която да се избухне и не я приписвайте при “Спри ме” , защото “Спри ме” е на светлинни години пред тази! Това си е лично мое мнение знам ,че ще бъда нападнат! Личното мнение не би трябвало да е проблем за никого, всеки си има свои предпочитания и правото да хареса/да не хареса нещо. Проблемът идва, когато личното мнение директно се отсече като факт. Каквото и да си говорим, такива проекти като този на Галена не се правят всеки ден в поп-фолка. Радвам се да видя, че и широката публика очевидно го оценява- Сърце ще навърти поне 350k за денонощие в един инак сравнително слаб период откъм гледаемост в Бг. И ще е горе-долу със сходни или дори повече гледания от комерс дует на две Топ имена в конкурентния бранш. Тотален успех! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 "Сърце" и "Задната седалка" са две съвсем различни песни. Глупаво е да се сравняват при положение, че нямат нищо общо като стил. И двете песни са добри в своя стил. Все пак тази която грабва и носи емоция е песента на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Благодаря! На същото мнение съм преди Десислава да пусне някой стойностен проект. Деса бързо да направи един дует с Клеа, може да е по-кръшно парче в стил Фактите го сочат, или пък направо негов кавър. Клейчето ще й спаси годината! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Деса бързо да направи един дует с Клеа, може да е по-кръшно парче в стил Фактите го сочат, или пък направо негов кавър. Клейчето ще й спаси годината! Нямам против двете кралици да се обединят, както се обединиха феновете им! "Сърце" и "Задната седалка" са две съвсем различни песни. Глупаво е да се сравняват при положение, че нямат нищо общо като стил. И двете песни са добри в своя стил. Все пак тази която грабва и носи емоция е песента на Галена. В случая сравнението произлиза от това, че имаха буквално еднакъв старт, даже мисля че в една и съща минута. Пък вече кой какво ще си хареса е друг въпрос. И все пак през 2019 стойностно парче с въздействащ клип да прави толкова гледания, колкото комерс с куп лафчета и полугола чекнеща се мацка си е забележително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Chris PPC 3 hours ago Shef and shefkata i dont understand Chris PPC 3 hours ago What the meaning of this song? Лъчезара Върбанова 3 hours ago The song has a deep meaning, she sings about her shef & shefkata and how much they mean to her when they give her 5 bona zaplata. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Chris PPC 3 hours ago Shef and shefkata i dont understand Chris PPC 3 hours ago What the meaning of this song? Лъчезара Върбанова 3 hours ago The song has a deep meaning, she sings about her shef & shefkata and how much they mean to her when they give her 5 bona zaplata. Тая Лъчезара знае английски колкото наша Кити. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Тая Лъчезара знае английски колкото наша Кити. Цинглиш! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Новият ХИМН!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Новият ХИМН!!! Фактите сочат друго Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Най-добрата песен в поп-фолка от години насам!Жалко,че няма да се оцени! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари