El Gato Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Това е най- жестокият календар за всички времена! Къде можем да го видим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Метнете малко снимки и за нас простолюдието да го видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 АНДРА става на 32 и още не е родила. Сама, дебела и забравена. Жал ми е за нея. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 АНДРА става на 32 и още не е родила. Сама, дебела и забравена. Жал ми е за нея. "..и още не е родила" Ти сериозно ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 АНДРА става на 32 и още не е родила. Сама, дебела и забравена. Жал ми е за нея. Тотално невярно.Между наедряла и дебела има огромна разлика.Колко е сама не се знае,а дали е забравена..дай боже всяка,която е напуснала Пайнер да няма клип под 5-6 милиона и по над 10к лайка на снимки в Инстаграм. Това няма никакво значение в Януари месец. Не успя да мине нито "Да гори в любов", нито "Феноменален" . :1000 (19): Януари месец гледаемостта е слаба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 "..и още не е родила" Ти сериозно ли? Да. Това й е голям комплекс. Ходи над 10 години с Кубрат и нищо. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Да. Това й е голям комплекс. Ходи над 10 години с Кубрат и нищо. Никоя жена не е длъжна да ражда, ако ще и 30 години да е с един мъж. В 21 век живеем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Никоя жена не е длъжна да ражда, ако ще и 30 години да е с един мъж. В 21 век живеем. Не съм съгласен. Щом дори Преси роди от страх да не остане сама. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Не съм съгласен. Щом дори Преси роди от страх да не остане сама. Мда, но и тя на 32 все още не беше родила Никой не знае как ще се завърти палачинката и в кой момент от живота му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 @Kondomcho коментирай, че с първоначалните гледания на "Сърце" още повече се потвръждава тезата ти за "Не се изтриваш". Същите харесвания и 150к повече гледания при другата. Също и времето на първите 100к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Една година от този мегахит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 АНДРА става на 32 и още не е родила. Сама, дебела и забравена. Жал ми е за нея. Да не би да се откриваш в нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 АНДРА става на 32 и още не е родила. Сама, дебела и забравена. Жал ми е за нея. На мен ми е по-жал за теб честно казано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Да не би да се откриваш в нея? Затапи го! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 АНДРА става на 32 и още не е родила. Сама, дебела и забравена. Жал ми е за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 И ако някой хареса повече тази гадост с "текст" от красивото послание в песента на Галена, значи имаме голям проблем... И да не кажете пак, че се оплаквам. Просто искам да разбера какво не е наред, че такава песен да направи повече гледания от шедьовър като "Сърце". Тита пее за ташаци, другото същество не се и разбира какво пее... На вас наистина това ли ви се слуша и ви харесва? Иначе сега разбирам, че текстът е писан от форумец, уоу... Бравоооо! Евала на Галена, че се довеярва и опитва. Останалите да се учат вместо да събират трима добре познати в екип и пак нищо да не стане. Тита може да пее за ташаци, но Галена ги ядеше буквално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Тита може да пее за ташаци, но Галена ги ядеше буквално Иха - жени прави секс. Нечувано и невиждано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Иха - жени прави секс. Нечувано и невиждано! Ми и Титиното е виждано и чувано преди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Честито на Боровинката! Гледам е станала от началството! Жалко за Стереото. Не издържа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Галена - "Сърце" За първите 24 часа: 344,558 views 19K likes 388 dislikes 698 Comments 350k Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Тита гледания в инстаграм ли купува? Има над милион и 600. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Тита гледания в инстаграм ли купува? Има над милион и 600.Преди 2 часа бяха 1 милион Не е възможно толкова гледания и само 10К лайка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Преди 2 часа бяха 1 милион Не е възможно толкова гледания и само 10К лайка Гледанията продължават да се качват и то доста бързо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 За 5 минути Тита има към 100 000 гледания на клипа в инстаграм Тия от рапа видяха малко хейт и превъртяха игрите. Нека малко и на тях да им сипят. А и до колкото видях и V:rgo й сипал на малката селянка Тита, някой видя ли какво точно е казал? После тя му отговорила на сторито с "не се занимавай с мен, за твое добро ти го казвам" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 А и до колкото видях и V:rgo й сипал на малката селянка Тита, някой видя ли какво точно е казал? После тя му отговорила на сторито с "не се занимавай с мен, за твое добро ти го казвам" Беше казал, че песента е Trash и не става. Да сменят малко музиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари