SantaCloud Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Не се притеснявайте! Галена много гледания на тази песен няма да направи. Все пак е самостоятелна. Няма Стораро, няма Янева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Не се притеснявайте! Галена много гледания на тази песен няма да направи. Все пак е самостоятелна. Няма Стораро, няма Янева. Да, няма и Живко Микс.. клетата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Какво се случва с Константин? Още ли е в Пайнер? Това, което с Галена, Галин и такива дето са по-оправни. Де юре са в Пайнер, де факто обаче отдавна ги няма там! Сега, като се почне новото зомбиране на децата с Джулия, съвсем ще им загубим следите.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Тита всеки път ме изумява колко е тъпа. Всички виждат, че гледанията са фалшиви, тя чак си написала пост да се похвали с 1 милион. Кукуууу 7 милиона - Кайли Дженър да трепери. Ма тя от Силистра. Там ги учат до 4-ти клас и после ги пласират в земеделието. Учени установили, че силистренските деца било все тая дали ще учат до 12-ти или до 4-ти клас, в крайна сметка научавали едно и също. Иначе е много красива. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Да има над 200k на ден не е зацикляне. Дори и Боро и Тита не правят колкото нея, а парчето им и поведението им скандализират държавата. Каквото и да си говорим, това с Трендинг отново не е нормално. Дори и Феноменален не се забави толкова, мисля. А за него бяхме вдигнали голяма врява тук... и от Пайнер сякаш тогава ни чуха. Помня, че много нерви отидоха с този случай - мисля, че точно, като изтече второто денонощие след премиерата, песента влезе в Трендинга. Тоест всеки момент би трябвало да очакваме новата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Не се притеснявайте! Галена много гледания на тази песен няма да направи. Все пак е самостоятелна. Няма Стораро, няма Янева. Направо ме изумявате с елементарните си разсъждения, честно. При Феноменален кой й помогна, че стана хит, ами 15 годишната й кариера, сигурно я дължи на Янева или Стораро? Хапчетата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Сега ще започнат с клипчета, на които хората казват "Това е Стирка" .. Криско пусна стори, в което обявява такъв #STIRKAchallenge Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Сега ще започнат с клипчета, на които хората казват "Това е Стирка" .. Криско пусна стори, в което обявява такъв #STIRKAchallenge Така се прави. Криско определено знае как да създаде звезда и го прави много успешно. Песента е най-обсъжданата за този месец и ще стане голям хит. Самият факт, че всички от нейната конкуренция се обърнаха срещу нея, говори достатъчно къде се намира и че е над тях! Това момиче ще им срути психиката и това е само началото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Трепери от Дявола! Всеки, който не я харесва ще гори в ада. В ада горят тези, които харесват дявола, а не обратното. А такива като Галош са горели на кладата едно време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 В ада горят тези, които харесват дявола, а не обратното. А такива като Галош са горели на кладата едно време. Каквото и да кажеш, ще гориш. Приеми го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ма тя от Силистра. Там ги учат до 4-ти клас и после ги пласират в земеделието. Учени установили, че силистренските деца било все тая дали ще учат до 12-ти или до 4-ти клас, в крайна сметка научавали едно и също. Иначе е много красива. За разлика от Смядово, където след 4-ти клас ги стоварват на магистралата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Каквото и да кажеш, ще гориш. Приеми го. Ще видим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 За разлика от Смядово, където след 4-ти клас ги стоварват на магистралата. Не виждам какво само намесваш Галена? Не я понася, а все за нея пише. Иди на психолог. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Започна ли да те зарибява? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Очаквано. Скучна стойностна песен.няма хитов заряд Такива стойностни песни отиват на Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Започна ли да те зарибява? Промених си мнението от "положението е свинско" до "приятна и стойностна песен". Пускам си я често, не го правя насила, но не усещам и онази специална тръпка от яко Галеново парче. И аз като Фиклена не я виждам като голям хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Когато песен на 10 години прави повече гледания от някои топ хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Промених си мнението от "положението е свинско" до "приятна и стойностна песен". Пускам си я често, не го правя насила, но не усещам и онази специална тръпка от яко Галеново парче. И аз като Фиклена не я виждам като голям хит. На мен пък ми липсваше точно такава песен от Галена. Може да не стане голям хит, но според мен тя не е и правена с такава цел. Уникален и стойностен подарък за феновете е. Много силно ми въздейства и усещам страхотна емоция. Не мога да спра да я слушам. Текста е уникален, точно мой тип е. Абеее, доволна съм. Яко се зарибих. Коя Галена ти харесва повече? Бялата или червената? (да видим дали ще гориш в ада... ) На мен червената... обречена съм. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 И аз като Фиклена не я виждам като голям хит. Песента не е правена с цел "хит", то си и личи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 На мен пък ми липсваше точно такава песен от Галена. Може да не стане голям хит, но според мен тя не е и правена с такава цел. Уникален и стойностен подарък за феновете е. Много силно ми въздейства и усещам страхотна емоция. Не мога да спра да я слушам. Текста е уникален, точно мой тип е. Абеее, доволна съм. Яко се зарибих. Коя Галена ти харесва повече? Бялата или червената? (да видим дали ще гориш в ада... ) На мен червената... обречена съм. :1000 (29): На мен бялата. Червената е твърде зловеща. Песента не е правена с цел "хит", то си и личи. Добре. Просто свикнах да ги гърчим денонощно Willy заостри вниманието върху следния факт: Лайковете за първия ден и гледанията за първия час еднакви с тези на "Не се изтриваш", но за 24 часа "Сърце" прави 345К, а Преслава 500К. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Направо ме изумявате с елементарните си разсъждения, честно. При Феноменален кой й помогна, че стана хит, ами 15 годишната й кариера, сигурно я дължи на Янева или Стораро? Хапчетата! Напротив, разсъжденията са на база познания на структурата и работата на чалгата. В тази връзка ще ти кажа нещо, което няма значение къде го е казала Камелия, важен е смисъла. Запомни го добре, толкова е простичко и толкова лесно се разбира, дори не е заяждане, щото и тя е минала по този път. Та онази каза така: - Когато си във вихъра на кариерата си, когато си в топа и дори безспорен №1 не се налага да правиш нищо особено, за да става всяко твое нещо хит. Няма значение дали е песен, клип за 2,50 без ДДС, изказване или интервю. На гребена на вълната ли си, ти си най-горе, всички те виждат и всички те обожават. (Маркери: "Залеза и зората" и "Тихо ми пази"). Когато обаче те изместят оттам, дори да наливаш всичките пари на света в автори, екип, логистика, дестинации, реклама, да залееш медиите със себе си, никога няма да постигнеш резултат както, когато си на гребена на вълната. И днес гледаме новия клип на Галена, а в него виждаме супер дестинации, чудни дрехи, супер токчета, никак не лоша балада, въобще пакет почти без забележки..... но той не се продава така, както в периода 2010-2014. Нито ще стане близо до ония и хитове, нито има ефекта "Уау", нито децата се впечатляват особено, нито нищо, като от "Знам диагнозата" до "Моро му". Това е положението, а броенето няма да помогне.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 @Конди, а какво ще кажеш за Мария и това, че взе една от любимите ни песни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Напротив, разсъжденията са на база познания на структурата и работата на чалгата. В тази връзка ще ти кажа нещо, което няма значение къде го е казала Камелия, важен е смисъла. Запомни го добре, толкова е простичко и толкова лесно се разбира, дори не е заяждане, щото и тя е минала по този път. Та онази каза така: - Когато си във вихъра на кариерата си, когато си в топа и дори безспорен №1 не се налага да правиш нищо особено, за да става всяко твое нещо хит. Няма значение дали е песен, клип за 2,50 без ДДС, изказване или интервю. На гребена на вълната ли си, ти си най-горе, всички те виждат и всички те обожават. (Маркери: "Залеза и зората" и "Тихо ми пази"). Когато обаче те изместят оттам, дори да наливаш всичките пари на света в автори, екип, логистика, дестинации, реклама, да залееш медиите със себе си, никога няма да постигнеш резултат както, когато си на гребена на вълната. И днес гледаме новия клип на Галена, а в него виждаме супер дестинации, чудни дрехи, супер токчета, никак не лоша балада, въобще пакет почти без забележки..... но той не се продава така, както в периода 2010-2014. Нито ще стане близо до ония и хитове, нито има ефекта "Уау", нито децата се впечатляват особено, нито нищо, като от "Знам диагнозата" до "Моро му". Това е положението, а броенето няма да помогне.... Пресито прави огромни хитове и без скъпи вложения. При нея винаги се получава! Кралица! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Напротив, разсъжденията са на база познания на структурата и работата на чалгата. В тази връзка ще ти кажа нещо, което няма значение къде го е казала Камелия, важен е смисъла. Запомни го добре, толкова е простичко и толкова лесно се разбира, дори не е заяждане, щото и тя е минала по този път. Та онази каза така: - Когато си във вихъра на кариерата си, когато си в топа и дори безспорен №1 не се налага да правиш нищо особено, за да става всяко твое нещо хит. Няма значение дали е песен, клип за 2,50 без ДДС, изказване или интервю. На гребена на вълната ли си, ти си най-горе, всички те виждат и всички те обожават. (Маркери: "Залеза и зората" и "Тихо ми пази"). Когато обаче те изместят оттам, дори да наливаш всичките пари на света в автори, екип, логистика, дестинации, реклама, да залееш медиите със себе си, никога няма да постигнеш резултат както, когато си на гребена на вълната. И днес гледаме новия клип на Галена, а в него виждаме супер дестинации, чудни дрехи, супер токчета, никак не лоша балада, въобще пакет почти без забележки..... но той не се продава така, както в периода 2010-2014. Нито ще стане близо до ония и хитове, нито има ефекта "Уау", нито децата се впечатляват особено, нито нищо, като от "Знам диагнозата" до ""Моро му". Това е положението, а броенето няма да помогне.... Галена е с хита на зимата. Песен, която държи рекорда за най-голям дебют на 2018. Тези данни обезмислят казаното от теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари