foxy_vd Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Как ще ги няма никакви? Десислава наскоро пак излъга, че ще пуска фолклорен албум. :1000 (30): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Сега пък фолклорен? А оня в Испания? В Англия? С тях какво стана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Сега пък фолклорен? А оня в Испания? В Англия? С тях какво стана? За фолклорния говори от над 10 години, не знам къде е изненадата. Испанския е Estoy Aqui, а тоя от Англия- Slavatronika. Можеш да ги чуеш под една или друга форма в нета. Жалко, че не заложи на тях и хората дори не знаят, че ги има, но това е Десислава, все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 С червена роза бързо ме свали. "Прощавай, може ли едно фламенко с вас?" - Бандерас ми шептеше с нежен глас! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Феноменален обаче не омръзва. Почти три месеца след излизането й, няма ден който да не съм я слушал. Една от най-яките песни на Галена, а се развива и като една от най-хитовете й! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 "Сърце" дебютира на 29 място в Bulgaria Top 50 на Spotify. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 1 милион... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 9 милиона.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 20233 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 И “Маракеш” чукна днес 8 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 20233 Много бързо! Браво! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мисля, че тази година ще си е на Галена, минлата по-скоро на Петя я броя и Емануела. Но за тази "Феноменален" се разви много през януари месец, някак си в началото не беше такова нещо, за "Сърце" е ясно, че е най-добрия проект до този момент. Преслава, ако иска да е конкуренция, трябва много да мисли и да пусне нещо като "Мястото". От друга страна точно то ме изненадва в какъв златен хит се превръща и не омръзва толкова години. Те направо полудяват в дискотеката на него, беше качила клипче в Инстаграм и е голямо дране, определено й попада в топ 10 на златните хитове вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Мисля, че тази година ще си е на Галена, минлата по-скоро на Петя я броя и Емануела. Но за тази "Феноменален" се разви много през януари месец, някак си в началото не беше такова нещо, за "Сърце" е ясно, че е най-добрия проект до този момент. Преслава, ако иска да е конкуренция, трябва много да мисли и да пусне нещо като "Мястото". От друга страна точно то ме изненадва в какъв златен хит се превръща и не омръзва толкова години. Те направо полудяват в дискотеката на него, беше качила клипче в Инстаграм и е голямо дране, определено й попада в топ 10 на златните хитове вече. Рано е да се съди чия ще е годината, дори първият месец не е приключил. Но по-важното за мен е: защо изпитваме такава нужда категорично да обявяваме, че една е номер 1 и всички други са зад нея? Остатък от Пайнерската пропаганда на миналото десетилетие? Какво значение има дали Преслава е с един милиметър пред Галена или пък Емануела с милиметър и половина над всички? Миналата година имаше четири лидерки - двете обичайни заподозрени + Емануела и Анелия, а Джена също изненада приятно. И какво, светът се срина ли, когато няма едноличен номер едно? Това не са спортни състезания, че да ни е важно кой е първи, кой втори и кой трети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Рано е да се съди чия ще е годината, дори първият месец е приключил. Но по-важното за мен е: защо изпитваме такава нужда категорично да обявяваме, че една е номер 1 и всички други са зад нея? Остатък от Пайнерската пропаганда на миналото десетилетие? Какво значение има дали Преслава е с един милиметър пред Галена или пък Емануела с милиметър и половина над всички? Миналата година имаше четири лидерки - двете обичайни заподозрени + Емануела и Анелия, а Джена също изненада приятно. И какво, светът се срина ли, когато няма едноличен номер едно? Това не са спортни състезания, че да ни е важно кой е първи, кой втори и кой трети. Само Клеа може да е номер едно. После вече все тая, важното е да има по някоя хубава песен. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Феноменален си е хит. То и няма каква песен да я измести през януари. Освен на Десита. Сърце е доста скучна песен. Даже се чудя на Жалка, защо спъва Феноменален. Новата на Боро и Тита е много тъпа. И тя ще флопне до 3 млн, предполагам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Лияна - Принцеса 30.01 в ефира на Фен ТВ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Госпожата от Айтос на рождения си ден ли възнамерява да промотира новия си трак? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Госпожата от Айтос на рождения си ден ли възнамерява да промотира новия си трак? И без това ми се стори тъпа песен. :1000 (29): По-добре да се запали записа на клипа дето го е правила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Госпожата от Айтос на рождения си ден ли възнамерява да промотира новия си трак? Малко преди това. На 31 излиза албумът, който е 'извън грниците на поп-фолка". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Меле, какво според теб не е тъпа песен, мудна песен, скучна песен... Какво трябва да направят, за да бъдат поздравени поне веднъж? И аз мрънкам за мазнотиите, но понякога се чудя и на такива мнения като твоето, в смисъл не може само да се критикува... Ако нивото на продукция само на десет изпълнителя беше като това на "Сърце" щяхме да се гордеем. Ивана пък си личи, че иска да влезе във форма и да се завърне, хайде малко да им дадем шанс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Ще е скандално Ваня Калудова да преживее ренесанс на кариерата с хит от ранга на ''За да те забравя''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Меле, какво според теб не е тъпа песен, мудна песен, скучна песен... Какво трябва да направят, за да бъдат поздравени поне веднъж? И аз мрънкам за мазнотиите, но понякога се чудя и на такива мнения като твоето, в смисъл не може само да се критикува... Ако нивото на продукция само на десет изпълнителя беше като това на "Сърце" щяхме да се гордеем. Ивана пък си личи, че иска да влезе във форма и да се завърне, хайде малко да им дадем шанс. Първо да чуем песента и после да коментираме. Няма как да се хареса на всички, това е ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Меле, какво според теб не е тъпа песен, мудна песен, скучна песен... Какво трябва да направят, за да бъдат поздравени поне веднъж? И аз мрънкам за мазнотиите, но понякога се чудя и на такива мнения като твоето, в смисъл не може само да се критикува... Ако нивото на продукция само на десет изпълнителя беше като това на "Сърце" щяхме да се гордеем. Ивана пък си личи, че иска да влезе във форма и да се завърне, хайде малко да им дадем шанс. Песните на Теофиков, Десита, Мило мое на Максим, Феноменален, Да гори в любов, последните на Емануела, Джена и Лорена.. Ако говорим за баладичност - Грешка беше, Мило мое (на Теофиков ), последната балада на Янева. Има и нетъпи песни, както виждаш. ДОри по моя вкус. А той до голяма степен е подобен на масовия. Ивана изобщо не мисли да се завръща. Просто ще си пуска по песен на годината. Щом при Венета я чухме да говори "за пари", значи не й се влага, както преди. Глория е същата. Така че очакванията ми (базирани на онзи лайв клип), не са много по-различни от мнението ми за последните N-песни на Глория. Безвкусни, еднообразни, пяти сто пъти - не във фолка, а в собственото им творчество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Рано е да се съди чия ще е годината, дори първият месец не е приключил. Но по-важното за мен е: защо изпитваме такава нужда категорично да обявяваме, че една е номер 1 и всички други са зад нея? Остатък от Пайнерската пропаганда на миналото десетилетие? Какво значение има дали Преслава е с един милиметър пред Галена или пък Емануела с милиметър и половина над всички? Миналата година имаше четири лидерки - двете обичайни заподозрени + Емануела и Анелия, а Джена също изненада приятно. И какво, светът се срина ли, когато няма едноличен номер едно? Това не са спортни състезания, че да ни е важно кой е първи, кой втори и кой трети. Скъпа Боро Първа, нима и в световен музикален мащаб не е същото дередже от 100 години насам? Коя е най-продавана - Мадона, Марая, Селин? Коя има най-силния глас, коя има най-големи хитове, коя най-много награди... Надпреварата е стимул и мотивация за самите изпълнители да предлагат максимума от себе си, а за нас - истинско вълнение, ако любимият ти певец завърши годината на 1-во място. Мисля, че щом има класации, призове, постижения и рекорди, то това си е едно своебразно конно надбягване (с кобили) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Сърце ме зариби, а Грешка и Да гори в любов още не ми омръзнаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари